Journal Story

Casual Street Band

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
MiuMiuC 13.06.2010
Lauluosuudet on mun mielestä just hienoja, ja kitarat varsinkin. Tosin toi rock-kohta vähän jäi häiritsemään, se ei kauheesti sovi tohon kohtaan. Mutta mitä sitä turhaan valittamaan, biisi on todella hieno! :)
0   +1 +2
 
8
Itse tykkäsin biisissä ainakin soolo osuuksista todella paljon, laulu osuudet tuppasivat olemaan vähän persoonattomia ja tylsähköjä, 2 minuutin kohdalla tuleva kohta on toimiva... Instrumentaali kohdat ovat toimivia, mutta kuulostavat vähän turhan kikkailun tyylisiltä kokonaisuuden sisällä, ehkä eri lähestymistapoja olisi biisi kaivannut näihin kohtiin... Mutta ihan biisiä pidentämällä ja rakenteen muutoksilla tästä saisi oikein kovan kappaleen...
0   +1 +2
 
9
koomazoo 01.05.2007
Rento meiniki! Ja jännä käänne todellakin kertsissä. Soundit kohallan, soittelu kohallaan, laulu kohallan. Tämän lisäksi vielä hyvä biisi!
0   +1 +2
 
9
dazzling 16.04.2007
Tykkäsin kovasti! Laulu toimii, hienot stemmat. Soittopuoli tuntuu olevan hallussa, mahtavaa bassottelua. Kertsi (?) oli yllättävän rock, biisin tunnelma oli muissa osissa ihan erilainen. Mutta hieno kappale, kyllä tästä ysi napsahtaa.
0   +1 +2
 
9
MMU 07.12.2006
mä rakastan jazzia ja tää on mikserin paras jazz-biisi. kitarasaundi on mahatavan kuulonen ja piano vähintään yhtä. mutta laulu on vähän heikkoa ja toi yks kohta jossa rumpuja soitetaan vähän kovempaa eli "kertosäe" on valitettavasti aivan perseestä sekä mieslaulaja joka pilaa biisin (tai pelastaa sen). annan kuitenki ysin just kitaroitten ja pianon perusteella.
0   +1 +2
 
10
Jadyley 17.05.2006
ooh, toi kitara on niin upee! magee aito saundimaailma. Hienot laulut! kaunis biisi!
0   +1 +2
 
9
keitsi 17.05.2006
Omaperäiset ratkaisut nostavat hyvän fiilistelybiisin vielä pykälää paremmaksi.
0   +1 +2
 
9
Spathi 11.05.2006
hyvää chillailua...toimii.
0   +1 +2
 
10
Tää biisi menee jo liian kauas , mun piiristäni.
Mä en vitu käsitä sitä yhtä asiaa etä te nuoret olete niin vitun hyviä.
Ja toisaalta : Miksi toi jako ?
0   +1 +2
 
10
Funk-Daddy 13.02.2006
Joo, tuo "santana"-henkinen teema toistuu ehkä turhan monta kertaa ja käy samalla tylsäksi. Laulajan ääni on todellinen helmi.
0   +1 +2
 
10
MarjaanaK 29.01.2006
tää on aivan loistava biisi! kiitos
0   +1 +2
 
8
Janne T 10.05.2005
No joo. Eihän tämä nyt ihan jazzia ollut, mutta aikas mukiinmenevää kumminkin. Toisin tuo "Santana"-kitara vähän häiritsi...

Rokkivälike oli ihan siisti poikkeus tuohon biisiin, eikä se pellien sihinä mielestäni häirinnyt, pikemminkin se sopi paikkaansa hyvin. No jokatapauksessa biisit on kaikki oikein mukavaa kuunneltavaa, siispä eikun faniksi vaan.
0   +1 +2
 
7
Kyllähän tämä tällaisesta jazzkikkailusta meni. Meinasin jo tosin ruveta parkumaan kun en jazzista pidä sitten lainkaan, mutta jotenkin laulajan mukaantultua tämäkin touhu vangitsi toviksi.
0   +1 +2
 
8
Von Beast 11.03.2005
Tämä on selkeästi joku opistomuusikoiden projekti. Nuottivihkolle tämä lemahtaa soitannollisesti. Laulajalla on kuitenkin hienosti sielua messissä ja lausumisosasto on moitteeton. Tämähän yltyy jopa rokkaamaan hetkellisesti. En tiedä olisiko kannattanut. Haikka tai joku lautanen puskee tuossa rokkikohdassa pahasti pintaan. Basso soi kuin Stingillä ja soitti on jazzkohdissa hienoa. Viehkeän lauluäänen takia voisin jopa faniutua. Onko tämä se Quintessence? :)
0   +1 +2
 
9
Upeaa. Mielestäni ihan radioaikaa ansaitsevaa tavaraa. Tunnelmallinen, rauhallinen, chillaava ja kun laulu alkaa niin kaikki tuo vielä potenssiin 5. Hienoa työtä.
0   +1 +2
 
9
Urjala 11.03.2005
Heti ensimmäisen mieleen pulpahtaa yleissaundin takia kasa brittiläisiä jazz/fusion -poppoita ja muitakin hieman samanlaisia "sekottelijoita" mm. Morcheeba... miksaus on hieman outo tosin, keskialueelta yläpäähän on jotain outoilua (ei se loppujenlopuksi häiritse sinänsä, mutta kuulostaa siltä että tämä olisi 128kCBR-mp3...en tiedä. Bassosoolon jälkeen tuleva perkussiotunnelmointi kestää hitusen liian pitkään minun makuuni ja sitä paitsi bassosoolon ja perkussioinnin jälkeinen saundimaailman palautuminen kuulostaa joka kerta hieman liian päällekäyvältä, varsinkin raidit (ja muutkin pellit välillä) ovat liian kovalla.

Niin ja siinä rankisteluosiossa (ilmeisesti ihan tarkoituksellakin, ottaen huomioon tuotannon tason?) tosiaan laulut hukkuvat ja nimenomaan haikan alle (mikä on outoa, olisi odottanut edes jotain yleistä äänimassaa, mutta että hi-hat :D )... Laulajan ääni kuulostaa kappaleen alussa hetkittäin hieman pakotetulta ja kireältä, mutta se vibrato...huhhuh...aivan ihanaa. Ja muutoinkin se pieni narina ja kähinä muutamien sanojen aluissa ja lopuissa kuulostaa tyylillisesti järin oikealta ratkaisulta.

Olen itseasiassa yllättynyt, etten ole tästä poppoosta kuullut vielä mitään, mutta ehkä niiden live-esiintymisien puuttuminen selittää enemmän kuin mikään muu. Menkää ny hemmetti Porin Jasseille etes. Hyvää matskua siis tämä.
0   +1 +2
 
9
Siddhartha 11.03.2005
erittäin hyvä. tää on joka suhteessa loppuun saakka hiottu, sen verran et laulu ehkä omaan makuun liian pinnassa.... mut se siitä äänitarkkailijana leikkimisestä. tunnelmallinen jazz fiilistely, ei ehkä itellä sitä chillailu osastoa, kun tossa kertosäkeessäkin on tollasta vääntöä, mikä ei siis ole mitenkään huono juttu. hienoa jazz-kitarointi, hyvä laulu, myös tausta...kaikki on oikeestaan kohillaan.
0   +1 +2
 
Jayskae 10.03.2005
csb on kyllä ehdottomasti yksi suosikkibändejäni Mikserissä. Tämäkin biisi todistaa bändin potentiaalin ja taidon. Loistava rauhallinen meininki. Samalla paljon groovea mukana. Laulajan ääni on kaunis. Instrumentit ja soitto soundaa todella hyvältä. Miksaus ansaitsee myös kehuja. Mitään negatiivisia mietteitä ei tule mieleen. Onnistunut biisi siis!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 07.04.2005
Lempeää jazzia aamupäivään. Tämän biisin kuultuaan on hemmetin paljon parempi lähteä töihin. laulajalla nätti ääni ja hallitsee äänensä koulutuksen mukaisesti. Taustat laulettiin mukavan pehmeästi!
0   +1 +2
 
10
jjlightning 30.11.2004
Minä pidin kitarasoundista. Siinä oli bluesia. Laulajaa kuunnellessa tuli mieleen, että kannattais varmaan itsekin mennä laulutunneille, tai lopettaa kokonaan, niin hyvältä ja hallitulta kuulosti. Minulle kelpaisi ehkä vieläkin loungempi osasto, ilman "heviväliosaa". mutta oikeastaan tämä taitaa olla parasta mitä Mikseristä olen löytänyt. Siispä faniksi.
0   +1 +2
 
10
Tiina62 15.11.2004
Tämä on taas omassa sarjassaan tosi makea juttu. Laulusaundi oli miksattu hauskasti. Vie mukanaan!
I am So Pretty oli omassa luokassaan loistava ja tämä omassaan. Kiitos, taidan siirtyä faniksi.
0   +1 +2
 
10
rawhead 08.10.2004
Tämä basisti ei mene automaatilla paniikkiin ;) . Todella hienot soolot. Laulajalla todella hieno ääni.Tuossa kovemmassa kohdassa ehkä haitsu tulee vähän liikkaa esille, peittäen laulut.
0   +1 +2
 
10
Scarlet 27.09.2004
TODELLA KAUNIS biisi!!!
mutta aivan kuten ylläsanottiin nii huomaa ettei tää
mikää standarteja soittava jazzibändi oo...
kitaroista ja muistaa soittajista huokuu semmonen
elämänilo :PP ja laulusta mitä eniten !!!
ja bassosoolosta lähtee aina viimisekki säälipisteet!!!
pikkusen ehkä nyt jumituin tuohon 'jazz'iin kö ootte
erilaista... mutta biisinä LOISTOKAS eivaan ehkä oikeessa
genressä.... !!!!!!!!!
0   +1 +2
 
10
bumm 25.09.2004
kitarasaundi on ehkä erilainen ainaki mitä odottaisin tälläses biisis.,.ajattelisin tähä sellast perus straton jazzisaundii, mut ehkä mä oon vaan liian stereotypioitunut yksilö.ei se liikaa häirinny. bassosoolosta neljäsataa ynnää!:)
0   +1 +2