Descent into Matter

CnC

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Deeveri 04.01.2011
Tutun kuulosia soundeja. :P Pointsit sekä kuunteluelämyksestä että käytetystä tekniikasta! Itse oon tehny trakkerimusaa vuodesta 1999. Tämmöistä spacesynth-tunnelmaa vaan en oo koskaan onnistunu tavoittamaan. Ja kanavamäärä tuskin koskaan pysyy alle kymmenessä. :D
0   +1 +2
 
10
LauriT 29.01.2005
Tästä jo kuuleekin selvästi, että on enemmän noita kanavia käytössä. Tämä on muutenkin paras näistä Paradise Dream -julkaisuista mitä sinulla täällä Mikserissä on tarjolla. Tämäkin on ilmeisesti Fast Trackerillä väsätty, ellen väärin arvaa. Saundit ovat kuitenkin huomattavasti paremmat, kuin noissa 4-kanavaisissa moduleissa. Mielenkiintoinen modulaatio tuossa 2:44 kohdassa. Se tuo mukavasti lisää intensiteettiä kappaleeseen loppumetreillä ennen outroa. Oletan, että tätä kappaletta on käsitelty jotenkin jälkeenpäin, vai oletko vain sittenkin onnistunut ekuttamaan yksittäiset sämplet noin hyvin... joka tapauksessa todella hyvän kuuloista träkkerimusaa. Jälleen kerran löytö, joka tulee jäämään kovalevylleni.
0   +1 +2
 
8
juhok 20.11.2004
Kunnon Amiga-poppia! Aika hyvät samplet olet valinnut saadaksesi aikaiseksi juuri sellaisen retron old-/midskool-tunnelman.

Olisikohan tästä muuten alkuperäistä trackeri-formaattia saatavilla?
0   +1 +2
 
10
Electron 20.10.2004
En kyllä käsitä miten multa on jäänyt tää biisi huomaamatta.. tänään vasta tajusin tän. Mutta asiaan.. voi jumalauta että tykkään! Nuo sointuiskut ovat aivan ihanat ja melodiatkin A-luokkaa. Aijai.. eipä voisi musiikki enää parempaa olla!

Omassa sarjassaan minusta 10p arvoinen.
0   +1 +2
 
8
ocean 19.10.2004
Aika perinteistä meininkiä. Ei silti, kappaleesta löytyy paljon hauskoja ja tuttuja elementtejä. Jotenkin tuo haitsun tasainen nakutus alkaa loppua kohden ärsyttämään, mutta muuten kappale tuo mieleen mukavia muistoja :)
0   +1 +2