Egyptian time warp

Derivaatta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
MusaPoju 18.11.2004
Mahtawaa egyptiläismusaa. jou beeeeeiiiiiiiiibeeeeeeeeeee joooooooouuuuuuuu gggggaaayyss
0   +1 +2
 
overlord 29.10.2004
Kyllähän tuo voisi muuttua jo vähän aikaisemmin, meinaan sen perusmelodian. Ei jaksa kuunnella kovin pitkään samaa rynkytystä ilman muutosta.
0   +1 +2
 
7
heiman 17.10.2004
savua valoja ja laaser säteitä... trance on syntynyt.
aamu päiväl ei tää musa juurikaan liikuta, mut joskus yömyöhän bileissä vois jalka vipattaa...
0   +1 +2
 
8
fallen_angel 15.10.2004
egyptiläistä trancetusta goan rannoilla.. ? =) ymmärtäisin jos ois intialaista trancetusta goan rannalla, tai egyptiläistä trancetusta niilin varrella.. no joka tapauksessa soundit on hyvät, ja melodiat toimii. ei uutta auringon alla, mutta ei haittaa. kyllähän tällästä soundia goassa tykitettiin aina välillä.
0   +1 +2
 
9
T-Bow 14.10.2004
Upeat soundit ja mahtava meno! Henkilökohtaisesti tykkään enemmän melodisemmasta trancesta, mutta kyllä tätä kuunnellessa tekee mieli alkaa heti joraamaan.
0   +1 +2
 
Einsteins 12.10.2004
Tämähän nyt pukkaa useamman kerran....eli teknisesti hieno, mutta biisinä melko vaatimaton. En lämpene.
0   +1 +2
 
kara 26.09.2004
en jaksa kyl yhtään kuunnella tämmöstä musaa enkä tiiä onko tää hyvä vai huono koska en kuuntele ollenkaan tämmöstä... _kommenttirinki_
0   +1 +2
 
8
Mr.Right 26.09.2004
vai trancea taas : )

kyllä egypti siellä soi.. nyansseja löytyy mukavasti.. soundeja on sopiva rykelmä ja koko reissu etenee muutenkin ilman turhautumiskyllästymistä..
lopun palautuminen oli lempikohtia.. : )

teeppä kuule se jatko-osa..
0   +1 +2
 
Coyote 25.09.2004
En itse ole tämän genren fani. Mutta tämä vois toimia soundtrackina jossakin.
0   +1 +2
 
WaurioRocks 25.09.2004
Biisin nimi on kiva.. itse biisi on minulle aika mitään sanomaton. Hirmu meno päällä. Pää hajoaa. Hirmusti vilkkuvaloja yms. Ei tämä nopea trance ole ollenkaan mun juttu. Egyptisoundit kuitenkin piristi kummasti tätä teos.. Vähän tosin soundit ainakin täällä särki...
0   +1 +2
 
lovefactory 25.09.2004
Tämmöistä musiikkia en kyllä oikein osaa kommentoida, mutta kyllähän tätä varmasti jossain diskohelvetissä tulisi hikipäässä jorattua ja varmasti "menisi täydestä" missä tahansa baarissa taustamusiikkina. Soundipuoli on kunnossa ja egyptiteemakin toimii useimmissa kohdissa ihan mukavasti.
0   +1 +2
 
8
zarthas 23.09.2004
Tuo polotus taustalla on melko voimakkaan kuulonen. Tuo biisiin jonkinlaista rankkuutta. Sen ympärille kasattu melodia on melko omalaatuinen, ja hyvä niin. Soundimaailma vaihtelee, ja niin sen kuuluukin kun melodia on melko samanlainen loppuun asti. Ei mikään biletysbiisi, mutta mukava kuunnella!
0   +1 +2
 
9
Commandant 23.09.2004
Sehän rävähtää mukavasti. Helvetin toimiva runkuttelu. Soolo liidi toimii basson päällä hyvin.
0   +1 +2
 
Soulstab 22.09.2004
Trance hommelit on niin vierasta ettei osaa muuta kommenttia antaa kuin tuotannosta, joka kyllä hyvin potkii näin lofinakin..
0   +1 +2
 
Manta Ray 21.09.2004
Ihan hyvin jyskii, kyl tää psyykkeen saa kiihtyneeseen tilaan vähintäänkin.Ykstoikkosen junnaavaa niinkuin kuuluukin olla
0   +1 +2
 
7
Ilssi 21.09.2004
ihan sooppelia trancea tää on omassa genressään ihan ok, tätä jaksais kyllä juovuksis jamittaa jossain baarissa hyvällä fiiliksellä, kyl tää erottuu siitä tusina tavarasta mitä täällä paljon kuulee
0   +1 +2
 
7
g.o.r.e. 21.09.2004
Egypti-meininkiä en oikein ymmärrä että mitä sillä tarkoitettaan. Ei mulle ainakaan tommosta fiilistä tästä tullut. Goa tietääkseni sijaitsee kaiken lisäksi Intiassa. Aika yllätyksetöntä mielestäni tämän genren kamaksi, tai siis tranceksi yleensä. Varmasti menettelisi jossain alan bileissä, mutta tässä aamutuimaan kotona ei saa kyllä jalkaan vibaa.
0   +1 +2
 
8
Nettis 20.09.2004
todella puhtaat soundit, nopea. soundimaailma on vähän jotenkin muovimainen tai jotain... selkeätä ajatusta kuitenkin eikä puuroudu tai mene sotkuun missään vaihessa. eli taidokkaasti miksattukin. kuulostaa trance-mestojen vakiokalustukselta strobojen säestyksellä, kilpailee teknisesti ottaen tasaisesti kenen tahansa artistin tuotoksen kanssa. toisaalta kuulostaa myös saaneen ehkä vaikutteita mod/xm scaneltä ja siellä väännetyiltä trakkeroinneilta..... loppui vähän ihmeellisesti kesken veivauksen... ammattimaisen taidokas teos kaikenkaikkiaan.
0   +1 +2
 
7
sakke-makke 20.09.2004
Ooo. Lähteepä heti liikeelle, ei turhia sykitä, hyvä hyvä..

Kivan kuuloista perusgoaa. Tiedätkö, pidän itse asiassa aika lailla tästä pomppuisesta rytmistä, kivasti oot laittanut tähän sufflea. Pitkät leadit ja ritinäsahoja, tempo vallan mukaansatempaava..hmm..mikäs siinä. Tämähän tanssittaa kyllä taatusti. Samplevalinnat eräiden lymäsoitinten valinnoiksi eivät ole järin maailman parhaita. mm. crash on kliininen ja presettisoundimaisen kuuloinen, yläpäissä kihisevä turhan voimakas isku. Lisäksi osa virveli- sekä hihat-valinnoista kuulostavat turhan efektoimattomilta ja väsyneiltä. Basari oli ihan jees ja bassolinja ryyditti koko biittiin mukavan rullausefektin, joten basarin ja bassolinjan yhteispeli pelasti soundivalinnoilta paljon. Toi biisin loppupuolella tuleva välisoitanta ennen kuin päämelodia tulee viimeisen kerran, ei sopinut lainkaan tähän biisiin. Jotenkin koko hyvin rakenneltu pohja meinasi romahtaa tyystin alta. Se osuus vain kuulosti yllättävän amatöörimäiseltä tiluttelulta niine sekoittavine sahatilutuksineen päivineen. Onneksi lopussa palattiin vielä tuohon intian takamailta opittuun käärmeennostatustilutteluun ja kasvoille jäi biisin jälkeen vieno hymy ja peukalon nosto hyvästä työstä, joskin kappale soundivalinnoista ja miksausjäljestä vähän kärsiikin. Pomppurytmi ja käärmeennostatusmelodiat siivittävät kappaleen 8½ tasolle, mutta minun makuuni köykäiset rummut ja tuo loppuosan kummallinen epäharmoninen sahamelodiahäröily pudottavat tämän hiomattoman timantin vielä piirun verran kahdeksikon alle joten olkoon numero seitsemän se numero, jolla seitsemän veljestä kotiin viemisiksenne annan Teille. Kiitos.
0   +1 +2
 
8
let J. 20.09.2004
Tämä ei ehkä ole minulle suunnattu kuuntelua varten, mutta sopivassa tilassa olisi kyllä kiva mennä tanssimaan itsensä puhki. Tämä tyyli on käsittääkseni tarkoitettu juuri hypnotisoimaan rave-ihmiset.
Haistan savupatruunan makean tuoksun.
Myös pelimusiikkina voisi toimia! Olisi kiva räiskiä plasmaguneilla sun muilla tämä taustalla.

Tämä on sopivan tasaisesti kehittyvää, ei junnaa liikaa paikallaan.
Tee vaan lisää tätä.
0   +1 +2
 
8
Mia 20.09.2004
Mahtavat, potkivat soundit. Egypti-tunnelmaa hyvin ujutettu trance-maailmaan.Tykittää eteenpäin, mutta rakenne voisi olla selkeämpi. Paikotellen tulee vaikutelma, että esitellään vain soundeja.. Makuuni tempo on ehkä aavistuksen liian nopea. Rakennetta tarkastelemalla saisi selkeyttä kehiin ja biisistä vieläkin toimivamman.
0   +1 +2
 
8
OnZa 20.09.2004
Loistavat soundit, sitä ei käy kiistäminen. Muutenkin oikein messevä ja menevä biisi. Genre on varmaan jotain Psy-Trancea, tosin Goa:a en ole pahemmin kuullut. Psy on jokatapauksessa hypnoottista kuten tämäkin oli. Aistihermoihin oli tunkua koko biisin keston ajan. Breakdown ei ollut kovin pehmeä, mutta sopi menoon tässä tapauksessa. Koska tuotanto on tätä laatua, jään odottamaan biisejä mielenkiintoisemmista genreistä, tämä kun oli genrensä huippua.
0   +1 +2