Seven

Abstract Aspects

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
har 10.12.2007
Vaikka minä lasken kuinka monta kertaa, niin aina minä saan laskettua seitsemään. Molemmista käsistä.
Seiskapari sormia. Ei voi nokittaa.
Mitenkähän varpaat ? Pokerinaama valuu lattialla.
0   +1 +2
 
10
makes69 19.09.2005
perskules ja peace..mites tämä helmi on jäänyt kuuntelematta. Tästä lävähtää....tästä alkuaikojen Pink Floyd fiiliksestä täysi kypä.
0   +1 +2
 
Einsteins 14.03.2005
Ja ne sienet siirtyi huomaamatta sinne suun sisäpuolelle? Joo kovaa pätemistä ja soittaminen on ollut varmasti mukavaa.
0   +1 +2
 
8
DarkFiz 14.03.2005
Uu.. sieniä.

Biisi alkaa aika synkästi ja tunnelmallisesti, josta päästäänkin sitten kitaroiden tullessa mukaan päästään sinne sienitripille. Kuitenkin pahalle semmoiselle; tunnelma on ahdistava ja häiritsevä. Soundit ovat biisiin sopivat ja monotoninen toisto onnistuu luomaan varsin sekopäistä fiilistä. Rummutkin kun vielä eivät perkeleet halua edes alkaa kunnolla. Argh. Biisi ei suoranaisesti vapaudu sävelkulkujensa puolelta, vaan ainakin minusta tuntui siltä, että ahdistus ja piina kasvoi vaan koko ajan pahemmaksi loppua kohden. Olisi nyt edes se viimeinen sointu ollut kaunis, nätti duuri.. tai jokin normaali kolmisointu ilman epäharmoniaa. Ja tulihan se sieltä. Kiitos.

Varsin hyväähän tämä oli.
0   +1 +2
 
Disposition 14.03.2005
Menitte sitten varmaan myös syömään ne sienet, sillä eihän muuten tällaiseen kukaan saisi visiota/inspiraatiota..? On tämä kyllä sellaista pioneerityötä, että täytyy hattua nostaa. Sen verran kummallinen olo tuli, että täytyy varmaan lähteä Alkoon ostamaan punaviinejä, ja sulatella niiden kanssa tämän kappaleen jälkitunnelmia.
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 14.03.2005
Varsin psykedeelinen. Tunnelma on kuin jostain kauhuleffasta. Raskaita sävyjä on kyllä loihdittu ansiokkaasti, mutta se ajatus on vähän epäselvä. Loppua kohden tulee jotain sävytystä, mutta ei oikein pelasta. Onko biisi melkein seitsemän minuuttia pitkä vain huvin vuoksi? Vai onko jotain ideaa takana?
0   +1 +2
 
Mustepullo 14.03.2005
Fiilistelyä kerrakseen... kyllähän tätä määrätyssä mielentilassa jaksaisi pysähtyä tutkiskelemaan... Ei tätä kuitenkaan numeroin osaa arvioida.
0   +1 +2
 
Möhökki 14.03.2005
Loistavaa, sykedeeliaa taas ja siinäpäs meikäläisen sielu lepäjää. Sienimetsä olisi kyllä omassakin kämpässä oikein kiva asia, sillä opiskelijan elämä on joskus mutkainen ja nälkäinen. Tässä ei ole turhaan todisteltu että nytpäs osaan soittaa nopeammin kuin naapurin Esa, vaan tämä on puhtaasti asiaa eli roknroll. Aivan voisi kuvitella että noin tuhannen tuhannen pössyissä olevaa ihmistää tuijottaisi tätä suu auki ja silmät lasilla.
0   +1 +2
 
9
Mikoleit 14.03.2005
mukavaa fiilistelyä... suorastaan... suhisee vähän. mikä ei kyllä juuri häiritse. ja kitarat on _sopivasti_ alavireisiä... heh, mainiota, pidän kyllä tällaisesta.
0   +1 +2
 
mnsk13 14.03.2005
Eiköhän tää biisi tullut jo kertaalleen...??? Taitaa uus kommenttirinki nyt hieman tökkiä. Eli viittaan aiempaan kommenttiin.
0   +1 +2
 
7
MajorForce 14.03.2005
Sieniä on naukkailtu joo :) Todella psykedeelistä kamaa. Ei ehkä toimi mulle niin kovin hyvin, mutta kyllä tällekin kieroutuneet faninsa varmaan on... :)
0   +1 +2
 
6
Ahdistava alku...Taisi olla aikamoinen sienimetsä mikä kämpälle ilmestyi..En jaksa kovin kauaa tällaista puuduttavaa ja masentavaa äänimaailmaa kuunnella..Omaperäistä,mutta niin puuduttavaa...
0   +1 +2
 
4
ylkky 14.03.2005
kuulee kyl saundeista et on väsätty treeniksellä saundeja en ala haukkuun ku omat rävellykset kuulostaa yhtä surkealta aika järkkyä toivottavasti on tullu kehitystä nuista ajoista on näköjään vanhaa matskua
0   +1 +2
 
7
Harulf 14.03.2005
mitä tähän sanoisi... aika... psychedelista.... ehkä. Massiivisella areenalla täysilla, niin nääkin riffit voisivat toimia ihan hyvin. Huono soundi vähän pilaa mitä muuten vois olla pelkkä nautinto (varsinkin sienikeiton jälkeen).
0   +1 +2
 
7
Almost famous 14.03.2005
Plussaa siitä että tässä on käytetty oikeita soittimia ja ilmeiseesti livenä nauhotettu. Valitettavasti tää olis kaivannu jotain lisää, että olis ollu kunnolla mielenkiintoinen. Esim. laululla tästä olis saanu sellanen Nirvanan Endless nameless tyylisen jutun. Eikähän siinä olis edes tarttenu käyttää sanoja hyräilykin olis riittäny. Kunhan vaan olis jotain lisää. Tällaisenaan ehkä hieman liian pitkäkin, mutta toisaalta tavallaan kiehtova. Jos olis vaikka se laulu ees jollainlailla onistuneesti toteutettuna, niin tippus ainakii kasi, mut nyt jää seiskaan.
0   +1 +2
 
TNP 14.03.2005
Liikaa säröä taustan bassossa. Rummut ei ollenkaan hyvät. Kuullostaa muutenkin irtonaisilta muuhun kokonaisuuteen verrattuna. Miksausta saisi parantaa paljon. Todella irtonaiselta paketilta kuullostaa koko biisi, vaikea päästä käsiksi ja jäi jotenkin outo fiilis. Ei meinattu rytmissä pysyä ja tuntuu ettei ollut hirveesti harjoiteltu ennen äänitystä. Ehkä en vain ymmärrä kyseistä genreä, kun en tykännyt yhtään.
0   +1 +2
 
8
Shah 04.01.2005
Tulee etäisesti Hawkwind alusta mieleen. Mainiosti päätäpuuduttavaa kamaa. Minusta hyvinkin toimivaa jumitusta. Riffeissä on koko ajan jotakin minkä voi hyvinkin odottaa kehittyvän mitä mielenkintoisempii suuntiin.
Harmi vain kun soittimeni pätkii täällä päässä jostain syystä ja kuuntelukokemus oli katkonainen... Siltikin aivan pirun hyvää tavaraa.
0   +1 +2
 
Haava 29.09.2004
Se muriseva särö siinä pohjalla on aikas murea.. Mainiota... Odotushenkinen kitara on jotenkin hieno siinä päällä,... Vähän menevät nuo bendaukset kuitenkin tekemisen puolelle.. eikä sellainen soittamisen fiilis välity niin hyvin... Kiva kappale silti.
0   +1 +2
 
kudusai 26.09.2004
Kuulosti alku jotenkin tutulta, no mene ja tiedä. Olisitte keränneet vielä hieman enemmän niitä sieniä sieltä sienimetsältä, että meno olisi mennyt vielä härömmäksi, mutta ihan kivalta kuulostaa.
0   +1 +2