Ain't Nobody

Blueborn

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Draamajumala 17.04.2006
Kertakaikkisen hieno "viereinen treenikämppä" tyylinen alku, vaikkakin itse alku "oikeilla soundeilla" lähteekin sekunnin murto-osan jäljessä ;) Todella hieno biisi ja soitto kulkee tässäkin hyvin. Hieno orkesteri!
0   +1 +2
 
9
kake1962 13.12.2005
Hittibiisi selvästi.
0   +1 +2
 
8
Free-Soul 01.08.2005
hienosti rullaa biisi, kaunis ylärekisteri laulajalla tosiaankin, ja enkkukin kaikenlisäksi lausuttu hyvin!!! Pieni miikka tulee siitä kun kertsiä tuli lopussa niin pitkään niin se olis kaivannu hiukan kasvatusta vielä jotenkin, joku ylimääräinen syna-saundi tai ekstra kitara-raita sooloilemaan jotain sellasella sankari-otteella... :) Laulusaundi jäi vähän ohkaseks, ja se "don't hurt me" siell lopussa ei tullu sillätavalla esille et se ois tunnelmaa viel kasvattanu. Mut muuten kerrassaan mainio viisu ;)
0   +1 +2
 
6
onpa tylsää ja munatont
0   +1 +2
 
8
digius 08.06.2005
Alkaa olla aika käytetty tuo mute-efekti alussa, mutta itse zipale kulkee kevyesti, hyvä herkkä naissolisti ja tässä basistinkin työpanos erottuu ok!
Kiva kertsi ja skittasoolo sopivan eteerinen viive/kaikusoundilla! Suvannon jälkeen olisin lyönyt kehiin modulaation, mutta te ette olekaan mää :o)
0   +1 +2
 
Kaira 05.02.2005
Kivastihan se laulaja taipuu falsetteihin.
Olisin toivonut vähän pidempää sooloa, kun se lähtikin noin mukavasti.
Kummallisen ohuet soundit jätetty.
0   +1 +2
 
9
spellman 05.04.2005
Kertosäe nappaa mukaansa mukavasti. Hyvän kuullonen
biisu ja sovitus. Hyvä meno ja tunnelmallinen. Täsä on kyllä
melkoisen tarttuva kipales. Kitarasoundit aika ohuet, mutta
indie-rockille uskolliset. Hyvä jännite säilyy alusta lopuun ja
chorus tosiaan vie mukanaan.
0   +1 +2
 
loiste 10.04.2005
Ihana biisi.. :) Kaunis ääni laulajalla <3
0   +1 +2
 
8
Redfox 10.11.2004
varsin mielenkiintoinen löytö tämä Blueborn,laulajalla on aivan mahtava lauluääni,kertosäe mielestäni varsinaisen toimiva.Kitarat sointuivat loistavasti yhteen kitarojen kanssa,ehkä tämä nyt ei ollut kovin nopea vaikka itse sanoittekin,mutta kokonaisuutena varsin toimiva.Kitarasoolo oli oikein herkkä,ajattelin iloksesi kirjoittaa vähän pitemmän kommentin eli joudun kuuntelemaan tämän useampaan otteeseen jotta näen onko tämä kovinkaan pysyvä biisi.Noh nämä siis ensimmäisellä kuuntelulla.

Toisella kuuntelukerralla aloin jo hieman pohtimaan lyriikoita ja huomasin biisin kertovan rakkauden särkymisestä ;) ei kovinkaan omaperäistä,mutta silti melko toimivaa lyriikkaa.Kitarat tuntuivat ehkä hieman liian pehmeiltä ollakseen Rock kappaleessa,mutta sinäänsä tämä ei alkanut ärsyttää vielä toisellakaan kuuntelulla,toisella kuuntelulla huomasin soolo-osuuden oleva biisin paras osa.Kertosäe olisi kenties voinut olla hieman monipuolisempi,mutta sinäänsä tämä kyllä jää soimaan päähän.

Noniin harvinaislaatuinen kolmas kuuntelukerta saa minut viehättymään biisin mahtavasta introsta,en tiedä onko teitä joskus verrattu Garbageen,mutta hieman oli samanlainen meininki päällä.Kolmannella kerralla ärsyynnyin kertosäkeeseen lopullisesti.Aloin myös ihmetellä onko tällä todella tarkoitus irroitta vaikut korvista vai korvat vaikuista sillä kitarat alkoivat tuntua melko ponnettomilta,noh lyriikka tuntui silti edelleen varsin hyvältä.

Neljännellä kuuntelukerralla kuuntelin biisiä hieman kovemmalla ja yritin löytää siitä jotain hiljaisemmalla olleita instrumenttejä,olisikohan ollut joku huilu,mutta se kyllä viehätti minua suuresti,valitettavasti kitarojen lisäksi myös lyriikkaa alkoi puudutta eli se tämän kappaleen pysyvyydestä arvosanaksi annan kuitenkin kahdeksikon,koska kappaleen hetkellinen viehätysvoima oli melko korkeissa sfääreissä.

Redfox kiittä ja kuittaa...
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 28.09.2004
Tämä onkin sitten kunnon menopana
0   +1 +2
 
10
jmm 15.09.2004
Tästä biisistä olenkin jo kommentoinut tuon aiemman miksauksen. Nyt soundi on selvästi parempi. Biisi itsessään ei ole tuosta edellisestä kommentista mihinkään huonontunut. Kaikinpuolin hyvä biisi ja en nyt keksi sen enempää uutta sanomista, joten numero vain kehiin. Ja pysykää valitsemallanne tiellä, koska teidän tie on ihailtavan hieno.
0   +1 +2
 
9
Ungalo 14.09.2004
Kyllä tämä on parempi versio kuin tuo aikaisempi. Kitarat ovat mieleeni, tulee mieleen vähän joku amerikkalainen bändi :) Laulukin raikaa erittäin hienosti, joten mielelläänhän tätä kuuntelee kerran jos toisenkin.
0   +1 +2
 
8
tinu 12.09.2004
Njääh,ensimmäinen versio kyllä jäi voitolle,tai se versio minkä olen aiemmin kuullut,teidä sitten kuinka mones sekin jo ollut..
Tässä Seita pääsee enemmän laulelemaan,mutta en sitten tiedä,ei oikein nyt niin vakuttanut..
Soittelu on kyllä varsin mainiota,tämä koskettaa syvältä..Ömh,mitä sitä vielä sanoisin..Jotenkin vain nyt ei niin iskostunut miun päähän,pitäisi varmaan mennä hakkaamaan sitä päätä seinään,jos vaikka se auttais mua ymmärtämään tätä paremmin..
0   +1 +2
 
8
Jurvanen 12.09.2004
Kas. tästä en sitä toista versiota ole kuulutkaan. Nooh. kerta se on ensimmäinen kaikessa.. paitsi siinä, mitä ei koskaan tee.
jumankavita mä oon fiksu!

Hmm. Tämä on hiljaisempi kuin muut? tai sitten kuurouduin.. nooh. enivei.
Tämäkin on vähän sellaista kasvotonta ja hajutonta "lätkäpoppia" (mistä hitosta tuo adjektiivi on mahtanut tulla?). Sellaista.. mistä ei kyllä bändiä kauheasti tunnustaisi. Tämä voisi olla mikä vain jenkkiläinen viritelmä... nah.
Plussana sanottakoot, että tässä se basso kyllä gruuvaa aika hyvin.
Eino-buddy, Eino-buddy, piliimii! Piliimii!
no okei. Kyyninen olo taas. Ei noin saisi sanoa. Mutta... Jotenkin olen vain tuota englantia vastaan jos suomalaiset sillä edustaa.
Mutta.. minä en tästä biisistä osaa sanoa muuta kuin että se on suht hajuton ja mauton. Sellainen.. tusinatavara. Siitä tämänkertainen numero. Seitsemän ja puoli

Eino-buddy todellakin
0   +1 +2