Mul On Sanottavaa

Sanavalmis

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
hopparigirl 17.11.2004
khyl menee =)
0   +1 +2
 
9
zantse 04.10.2004
Miulla ois paljonkin sanottavaa mut mie en tiiä uskalla sanoo... sisältö on parempi ku edellisessä mut oisit kiltti miettiny noit biittei vielä mut kyl mie oman koulun poikaa tuen ysillä : )
0   +1 +2
 
Kolmastoista 28.09.2004
kommenttia kaipasit? here we go :)

Tekstit tuntus olevan hallussa, siis kynä ja paperi natsaa, sen varmaan tiesit itsekki. Hyviä pointteja, eikä mitään kankeuksia. Ulosantikin on siinämäärin lupaavaa että ymmärrät rytmin päälle, ja ääntäkin lähtee. Vielä vaan lisää ääntä ja rohkeaa äänenkäyttöä, mutta se on jotain sellaista joka tulee vaan tekemällä biisejä ja harjoittelemalla, ja sitä sä varmaan teetkin. Tuo kertsiviritelmä lauluhenkisenä ei ihan natsaa, mutta hyvä idea sekin. Biittipuoli tässä ei ihan edukseen loista, mutta toisaalta emmä sitä ajatellukkaa vaan tekstejä. Hankala oikein mitään numeroa tarjoilla, koska kiinnosti ennemminkin kommentoida kuin arvostella :)

Kehitys on vääjäämätöntä, sen tuut huomaan, ku teet vaan aina ku innostaa ja aina ku on sanottavaa. tsemiä musajuttuihin!

-13.-
0   +1 +2
 
9
naf 27.09.2004
Olihan täs jotai sanomaa =). Siistit originellit taustat vaikka toi piano ei oo paras mahdollinen. Jotenkin jää tunnelma aavistuksen vajaaksi, ehkä just tuon pianon takia tai sitten kun en oo oikein paljoa noita elementtejäkään. Toi sireenin ulina rokkaa. :) Muuten ihan selkeen kuuloset saundit, mutta en oikein päässy testaamaan subbarin kanssa bassotasoja kun on tälläset halpis purkkikajarit. Bassolinjassa on hyvä ja lepposa meininki. Rummut muuten tosi perus paitsi kertsissä hyvä clapsi nakutus. Kyl te hiphoppii osaatte tehä, lisää vaan biisejä! =) Saatte 8½, mutta tossa valikossa se pyöristyy ysiks.
0   +1 +2