Piece of eternity

Thego

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
VMM 18.02.2005
Ihan loistavaa tavaraa tämäkin.
Mulle tulee laulusuorituksesta ajoittain mieleen alkuaikojen Thom Yorke, mut parempaa tää on ku Thomin laulu kun ei oo pelkästään semmosta muniin puhaltelua.
0   +1 +2
 
9
melusina 31.08.2004
Laulu tuo mieleeni bob dylanin ja sen ajanjakson kumppanit! Mukavan yksinkertainen kappale ja kauniit sanat:) jos se oli oikea piano jonka kuulin taustalla, niin sitä lisää, suurempi rooli, tyyliin ed harcourt, toisi lisää persoonaa esiin!
0   +1 +2
 
10
taas tuli beatles, ja alice cooperin
herkempi tuotanto mieleen.
biisi ihan rautaa, kuten tuotantokin.
laulu oli ehkä alussa vähän jaloissa.
0   +1 +2
 
8
Commandant 30.08.2004
Hyvin saundaa ja laulajasta saa hyvät fibat. Munatonta ralliahan tämä on. Semmoinen aamuseitsemän herättäjä, kun aamustondis on jo asettunut ja ensimmäiset kahvihöyryt tirahtaa herkkään, mutta äkäiseen nenään. Sitten röökille ja paskalle. PS. Tuotanto myös toimii. Hyvää huomenta.
0   +1 +2
 
10
Henull 30.08.2004
Kommenttirinki: En millää tahtois arvostella poppia..se ei oo mun ala....................................................mut ku oli parempaa ku tusina popitus ni annan hyvän numron
0   +1 +2
 
9
kitaristi0 30.08.2004
Ihan ku beatles... siis tuo lauljan ääni ja hienot sovitukset. hyvät pianot.... huippu kappale, mutta ehkä ois toivonu jotenki enemmän särmää. tokan säkeistön viulu(?)-jutut siistit. melodia tarttuva, mutta tutun kuuloinen. hyvä tää kyllä on.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 30.08.2004
Mukavan pehmeä ja leijuva soundimaailma. Laulajan ääni sopii biisin tunnelmaan ja meininkiin. Soitanta on rauhallisen rullaavaa ja teknisesti tasokasta. Tulee jotenkin 70-lukuinen tunnelma. Harmoniat ovat aika perinteisiä, mutta mukana on muutama ihan persoonallinenkin yksityiskohta, mikä on jees. Sovitus, miksaus ja masterointi on toteutettu mainiosti ja lopputulos on kyllä teknisiltä ansioiltaan mikserin huippuluokkaa. Kyllä tämän voisi tällaisenaan radiosta kuulla.
0   +1 +2