Nuori Poika -- ajaa kuin Saarinen

Antti Kaukomaa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Rellu Räimyri 11.09.2005
Kyllä Paroni on se kaikkien aikojen kuski. En viitsi arvosanaa laittaa kun ei oikein tää pop oo meikän ala, mutta propsit sulle biisi toimii hyvin ja aihe on loistava ;)
0   +1 +2
 
Thr 06.10.2004
Tulee vähän mieleen Aki Sirkessalo =) Hyvän kuuloista suomipoppia kyllä. Miksaus on hyvin onnistunut, varsinkin laulu. Tämä voisi mielestäni hyvin soida radiossa. Laulunääni on kyllä hyvä ja sopii juuri tällaisiin biiseihin. Soundi tuossa soolossa on kyllä veikeen kuuloinen. Ei ehkä melodisesti kolauta, mutta tällaista on silti aina kiva kuunnella
0   +1 +2
 
8
makes69 25.09.2004
Mukavan leppoista kamaa. Ammatimeininki.
0   +1 +2
 
9
theplan 19.09.2004
Jo nimi oli mielenkiintoinen, äkkiseltään aika yllättävä biisin aiheeksi :) Tässä on tosi hieno groove ja loistava yleissoundi sekä tasokasta soittoa. Laulajan persoonallinen (ja hiukan hentoinen) ääni varmaan jakaa mielipiteet, mutta kyllä mä siitä jollain tavalla tykkään. Tasapainoinen, kypsä ja hyvä biisi kaikin puolin! Vahva ysi!
0   +1 +2
 
10
rawhead 11.09.2004
Vaikka en Sirkesalo,Kuustonen,Kettunen yms levyjä omistakkaan, niin tämäntyylinen biisi piristää aina mieltä. Tässä oli rento meininki ja kivat tiukat soundit. monipuolinen artisti, kun taidokkaasti hoitelee urut , kitaran ja laulun. Rummut lienee konerummut, mutta lähelle aidonkuulloiset nekin.
0   +1 +2
 
8
fallen_angel 29.08.2004
diggasin taustoista, eli rhodes toimi hyvin.. laulut ei uponnut muhun.
piisistä jää kokonaisuutena hyvä olo, sellanen skidisti seiskyt fiilis,
hammond tai mitkä urut onkaan taustal niin toimii hyvin kans.

kyl kasi irtoo hyvästä olosta..
0   +1 +2
 
9
masab 29.08.2004
Rauhallinen meno, sopii aamuun. Hyvin miksattu. laulukin toimii.
Tulee mieleen katson maalaismaisemaa ja...
0   +1 +2
 
10
Henull 29.08.2004
todella hyvä popitus biisi, lyriksit on hjyvät eikä huono löydy vaikka miten etsii...Kuka on jarno saarinen X) ite nii nuori ettei nuita veteraaneja tiiä..
0   +1 +2
 
8
Zatt 28.08.2004
Mukava tarinahan tässä biisissä on.
Sirkessalo fanit varmasti palvovat sinun tuotantoasi.
Hyvää jälkeä.
0   +1 +2
 
NeverSayYes 28.08.2004
Taitavia soittajia ja hyvä laulaja, musiikki ei vaan muhun uppoo, jotenkin tästä tulee mieleen aki sirkesalo.
0   +1 +2
 
9
JM 28.08.2004
saarinen on kova jätkä!
Hieno biisi tehty. ja aiheesta. Hyvät sanat, hyvä laulu, hyvä sävellys..
mitä voi sanoa..??
Ei täydellinen mutta melkein.
0   +1 +2
 
6
piude_ 28.08.2004
kaupallisesti ajateltuna tää biisi saattais hyvinkin toimia, voisin kuvitella tän soivan radiossa. biisiin on jokaisen radiopoppia kestävän helppo tarrautua mukaan, melodiat on tarttuvia, sanoista saa selvää ja tuotantopuolikin vaikuttaisi olevan kunnossa. kyllä tällaisella uskaltais levy-yhtiöitä lähestyä.

henkilökohtaisesti arvioituna biisi on helvetin ärsyttävä. lähinnä tässä ärsytti laulajan tyyli ja arkirealistiset (?) sanat; ja vielä se, että biisi kuulostaa aivan siltä että sen olisi kuullut monta kertaa ennenkin, ihan saundien, sävellyksen ja toteutuksen puolesta. biisin kuuntelun jälkeen jäi joku toinen biisi soimaan päässä! ("mä olen mies, jolle ei koskaan tapahdu mitään").

musiikissa arvostan enemmän taiteellisuutta kuin kaupallisuutta, joten valitettavasti lasken surutta keskiarvoa.
0   +1 +2
 
9
JHG 28.08.2004
Vaikka en yleensä kuuntele tällaista musiikkia, täytyy todeta sanat olivat hyvät, laulaja erinomainen ja muutenkin toteutus oli loistava.
0   +1 +2
 
7
zarthas 28.08.2004
En ole ikinä oikein pitänyt Aki Sirkesalosta, ja tämä kieltämättä kuulostaa vähän siltä. Kyllä tällä musiikilla ja soundilla menestyy aivan varmasti, ei epäilystäkään. Bändi tuntuu olevan kokenut, ja sen kuulee soitosta. Biisissä on kaikki menestyksen elementit, mutta henk. koht. tämä ei juurikaan iske.
0   +1 +2
 
Kuusniemi 27.08.2004
J. Karjalainen tulee jotenkin mieleen. :)

Tämä on varsin miellyttävä kappale. Letkeä, kesäinen ja kyllä, jotenkin nostalginen. Luulen, että sitä tässä onkin haettu.

Soitto on todella miellyttävää, eikä siinä ole mitään moittimista. Soundit on valittu hyvin ja ne tukevat toisiansa hyvin. Tätä voi hyvin kuvailla sanalla kokonainen.

Miksaus on ehkä hieman vielä pielessä. Laulu nimittäin hukuttaa muita soittimia alleen hieman liikaa. Samoin rummut hukkuvat jotenkin liiaksi muiden soitinten taakse, fillejä lukuun ottamatta. Mutta tämä on vähäistä säätöä, eikä biisi kaadu siihen.

Päälimmäiseksi tästä biisistä jää jälkeen sana miellyttävä.
0   +1 +2
 
9
kitaristi0 27.08.2004
Kappale ei ehkä ois niin siisti paitsi nuo sanotukset... niin ja laulajan ääni. Mut kivaa musaa, tykkään tälläsestä haikeesta meiningistä... ja kiva pieni funkkitaustaviire...
0   +1 +2
 
9
drlecter 27.08.2004
Soundit kovaa kamaa! Biisikin genressään kärkipäätä vaikkei minuun uppoakkaan tyyli sen koommin. Kyllähän tätä kuuntelee. 8
0   +1 +2
 
9
Sazv 27.08.2004
:D hyvä biisi! biisi on hyvä äänien osalta. kitara on varsinkin mun mieleen. :) sanoitus on hauska :D:D hyvä biisi. eipä voi muuta sanoo... :)
0   +1 +2
 
9
jmm 27.08.2004
Olen syntynyt samana vuonna kuin Saarinen kuoli, mutta olen historiankirjoista paljonkin lukenut Jarnosta ja ihailen häntä hyvin paljon. Kun joku tekee biisin missä mainitaan Saarinen on nostettava hattua ja kumarrettava, koska on aina riski että biisin sanoista tulee kornit. Tässä ei näin ole onneksi käynyt, vaan sanat on hienot. Biisikin on kaikinpuolin hyvin toimiva ja Wurlitzer on todella nätti. Laulajalla on sympaattinen ääni ja hän laulaa hyvin. Hyvä tunnelma biisissä, joka ei ole oikein minun suosikkigenreä, mutta niin hyvin tehtyä että ysillä on pakko palkita.

Ja tähän loppuun pieni nippelitieto, jonka kaikki varmaan tietääkin: Formulakuski Jarno Trullihan on saanut nimensä meidän oman sankarin mukaan :-)
0   +1 +2
 
7
letkeän kesäistä meininkiä.
ehkä pikkuisen vivaihteekkaampaa
kuin keskivertogenrekaverinsa.
soitto ja tuotanto toimii,
mutta biisi kulkee niin keskellä
tietä, kuin vain voi kulkea.
äitini pitäisi tästä, minä taas
en valitettavasti kuumeisesti
hakeudu tämän pariin uudestaan.
0   +1 +2
 
lovefactory 27.08.2004
Sirkesalo meets J.Karjalainen = biisi, joka kuulostaa tältä. Taustat on pätevästi soitettu ja svengaavat ihan kivasti, erityismaininta hyville urkusoundeille. Sanoista tulee ärsyttävästi J.Karjalainen mieleen ja laulajakaan ei oikein ole minun makuuni. Laulajalle vähän lisää räväkkyyttää lauluun lisää niin johan paranisi.
0   +1 +2
 
Izdo 27.08.2004
Kiva tsillailumeininki.. Tällästä radionovamusiikkia.. Menee taustalla hyvin. En nyt osaa antaa mitään tarkempia kommentteja, kun en tähän genreen ole juuri perehtynyt..
0   +1 +2
 
8
Almost famous 27.08.2004
Tää oli hyvin toteutettu. Biisikin oli ihan toimiva lajissaan. Tosin ei sois kyllä levylautasella mulla, mut toisaalta en mä kanavaakaan vaihtais jos radiosta tulis. Ihan harmiton ja kiva. Ei tässä mitään vialla ole, ei vaan satu oleen mun mielimusaa. Hyvästä toteutuksesta kuitenkin kasi.
0   +1 +2
 
8
melusina 27.08.2004
Laulaja kuulostaa ihan Sami Saariselta:) vähän groovea ja äänen kokonaisvaltaista käyttöä lisää niin kyllä lähtee mopo tai auto käsistä - hyvällä tavalla!
0   +1 +2
 
7
Baarimikko 25.08.2004
Letkeää meininkiä, ja erityisesti Rhodes toimii soittopuolella. Mutta sittenkin, tästä tuli liikaa mieleen latteudet kuten Heikki Hela, joka nyt ei vain satu kuulumaan suosikkeihini. Laulu on myös vähän ohutta, ei pääse soiton kanssa samalle tasolle. Sanoituksen aihepiiri on mukavan omaperäisen tuntuinen, tässä genressä voisi helposti odottaa kuulevansa jotain Levoton prinssi -tyylisiä latteuksia. Hieman lisää groovea ja tämä voisi olla minun musaani, nyt oikea kohderyhmä lienee enemmän tanssiravintoloiden kuin jazzklubin puolella. Nyt lienee iskelmärockin genressä varsin kohtuullinen tekele.
0   +1 +2
 
tekopyhä 24.08.2004
Radio Nova....ootin et tulee lopussa. Kumma ettei sulla ole levytyssopimusta.
Antipop korvaani laulu kuulosti ajoittain Aki Sirkesalolta.
Aurinkoinen meininki, menee vaan ohi mun korvista.
0   +1 +2
 
Einsteins 23.08.2004
Hyvin tehtyä, mutta itseni jotenkin kylmäksi jättää tämä Sirkesalo-Saari akseli maustettuna Kaartamolla. Biisi kulkee, mutta juuri niinkuin sen odottaakin menevän. Sanoista en ymmärtänyt
paljon mitään.
0   +1 +2
 
10
Petu-_ 23.08.2004
Hmm. Tällaisista biiseistä en kyl osaa kommenttia antaa mutta. Biisi sai minut ihan hyvälle tuulelle, rauhoitti minut näiden teknorävellysten keskellä. Hyvin miksattu, sanat olivat mielestäni todella kivat ja mieleenpainuvat. Hyvä biisi. 10
0   +1 +2
 
9
Michikawa 23.08.2004
Letkeä ja mukava meininki, soundimaailman pehmeys miellyttää korvaa ja soitanta rullaa. Laulukin kuulostaa mukavalta kun ääneen tottuu. Kyllä tätä soisi radiosta kuulevan. Hyvä!
0   +1 +2
 
ÄSSÄ poika 23.08.2004
Sori vaa mut mun fiilikset ei vastaa niinku ollenkaa tätä et voisin arvostella sujuvasti...
0   +1 +2
 
9
Jalmus 23.08.2004
Kivankuuloista Suomi-soulia, laulajan äänessä jotain Sirkesaloa. Sähköpiano ja urku säväyttävät aina meikäläistä! Kivankuuloinen toteutus.
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 23.08.2004
Yritetään tästäkin nyt jotain sanottavaa löytää. Aluksi leuka tipahti lattiaan. Laulajalla vissiin melkoinen yritys päällä tai sitten housut kiristää nivusia todella paljon. Kitarassa ja uruissa liian samanlaiset soundit, menee mielestäni sekaisin. Sanat olivat minulle joko täyttä hepreaa tai sitten naurattivat (jos ahvenen haluaa....). En toivo mitenkään tekijää loukata, mutta en kyllä ole ennen tämmöistäkään kuullut.
0   +1 +2
 
8
Pitk 23.08.2004
Jos tekee Jarno Saarisesta biisin, EI voi olla väärässä!

Soundi on tavallaan aika seiskarityylinen, eli sopii ajanhenkeen.

Sanoitus saa hyvälle tuulelle; ei m itään maailmoja kääntävää vaan poppista.

Filtteri-slaidi aika ovela, tosin muljutusta on ehkä turhan monessa soittimessa. Tekee snadisti rauhattomaksi.
0   +1 +2
 
9
Quki 27.08.2004
Hmmh, omaperäiset sanat, en ole kuullutkaan ennen vastaavaa. Svengaava musiikki, tuo mieleen hiukan säväystä j.karjalaisesta. Tällaista voisi odottaa kuulevansa jostain yle-radiosta. Taidokasta laulamista, laulajalla on biisi hallussa. Biitit ja perkussiot kohdallaan. Kitara erittäin vaikuttava.
0   +1 +2
 
9
AssA 23.08.2004
Kiva kertomus :) Tämä on kyllä taattua kaukomaalaatua. Kaunista fiilistelyä uruilla ja kitaralla. Empä mitää pahaa osaa tästä sanoa, kyllä tämän kuuntelee kerran jos toisenkin.
0   +1 +2
 
9
teilband 22.08.2004
Ihan vähän toistaa itseensä ja pari soundii, mitkä ei oikeen miellytä mutta muuten aika lepposan kuulonen. Samaan malliin vaan..!
0   +1 +2