Tea Bone

Averell

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Michikawa 24.08.2004
Tervehdys taasen! Tällä kertaa liikutaankin soundimaailmallisesti jo aika lähellä industrialihtavaa kamaa! Taustan perusjurina on aika vahva ja persoonallinen, samoin heleä perusteema on mukavasti efektoitu.
Sooloista löytyy monta mukavaa fraasia ja soitanta on jälleen kerran sutjakkaa. Perusteeman lisäksi olisi voinut ehkä jonkinlaisen melodisen irtioton tai B-osan tehdä, vaikka toimiihan tämä näinkin. Mielenkiintoinen kokemus.
0   +1 +2
 
8
tpsycho 24.08.2004
uppoaa progemiehelle, vaikkei välttämättä ihan progea ollutkaan. kiva murina bassossa.
0   +1 +2
 
Motorhell 20.08.2004
Asiallista menoa! Soundaan ihan kelvolliselta, tarttuma pintaa olisi toivonut silti lisää. Eipä silti huono..
0   +1 +2
 
Niin ja vielä: free your mind and your ass will follow!
0   +1 +2
 
"sopii varmaan jonkun sellasen kommentoitavaksi joka..." Toi ei ole oikea meininki hei. Arvaa pohdinko mä aina pääni puhki jotakin sanottavaa kun tule jotakin tällästä eteen? En taida viitsiä vaivautua... kuitenkin koska haluan olla jollakin tasolla suurempi ihminen ja unohtaa pikkumaisuudet:

Kivoja saundeja oot kitarasta saanut irti. Rummut on jotenkin tässä vähän tuhnut mutta itse olenkin tottunut paljon ns. phatimpaan saundiin niiden osalta. Ja tässä taitaapi halutti pitää kitara pääosassa ja rummut vaan taustalla pikkusen tahdittamassa. kivasti siellä niin. Ettei häiritse. Ovat vaan. Kilke kilke kilke. Eipä tämä oikein mitään uutta tai ihmeellistä tarjoa. Ihan mukava 4 minuutin fiilsitelytuokio tämä kuitenkin. Ei kun sittenkin 12... Kuuntelenpa vielä kolmannen kerran..
.
Jotenkin kaipaisin vähän jämäkämpää saundia tähän. Kaunis tuo intro. Ja muuttuu siitä tosiaankin vain vähän tuhdimmaksi. Olisin kaivannut jonkinlaisen suuren kliimaksikohdan... jää hieman tasapaksuksi esitykseksi. Sellainen "ihan kiva". Sielukasta kuitenkin ja siitä plussaa.
0   +1 +2
 
9
Kukkonen 28.07.2004
Hieno soundi tuossa kitarassa alussa, mutta tuo murinasoundi ei sopinut ennen sitä ulinaa. Sen jälkeen se ikään kuin sopi kuvioihin. Tämä ei muuten välttämättä olisi kaivannut bassorumpua ollenkaan , vaan vähän muita efektoituja, kevyempiä rumpuja tilalle.

Tämmöinen tyyli soittomiselle, että muu on taustaa ja päälle tulee fiilistelyä, niin ei suju näillä kompeilla. Nopeampaa ja peruskomppimaisempaa kehiin ja tiivit taustamölyt ja sitten voi rauhassa fiilistellä siihen päälle. Sillei, että tausta on niin sujuvaa, ettei sitä tarvitse muuttaa biisin aikana juuri ollenkaan.
0   +1 +2
 
9
tammina 28.07.2004
Lähti liikkeelle todella hienosti. Matkan edistyessä ja päälle
soitettujen riffien tyylilajien vaihtuessa hiukkasen rupesi puuduttamaan(niinkuin aina käy pitkien "soolojen" kanssa..).
No mutta..tää oli yksinkertaisesti tosi hieno.(ja sopivan synkkä)
0   +1 +2
 
8
jouni 28.07.2004
Hieno tunnelma tässä on.Rummut myös toimii tässä hyvin. Omaperäistä meininkiä täytyy myöntää... En arvota tätä niinkään sävellyksenä, vaan tää tuntuu enemmän olevan sellanen ennakkoluuloton tutkimusretki musiikin maailmaan improvisoiden. Lead instrumentit ja rummut erottuu hyvin miksauksessa, nuo mukana kulkevat muut instrumentit vähän huonommin. Ehkä erotteluun voisi vielä kiinnittää huomiota miksauksessa. Muuten tää oli tasapainoinen miksaukseltaan.Soitossa en huomannut mitään ongelmaa, hyvin soitettua tavaraa. Annan kasin tästä kibaleesta. Jos tässä olis ollu vielä jotain uusia osia tms. arvosana olisi noussut heti.
0   +1 +2
 
9
alanis 28.07.2004
Kyllä toimii, jopa niin, että pitää kuunnella toisenkin kerran. Rauhallisesti, maltilla rakennettua. Alun kitara hyvä. Rumpupuolelle kaipaisin jotain. Akustisen näppäily tekee hienon vaikutuksen. Voisi kai sanoa, että erottu hyvin muista instrumenttikappaleista - ja edukseen.
0   +1 +2
 
Mr Dimension 28.07.2004
Aikasti hauskan kuuloinen skipale. Lisää tuommoista kitaralla kaikki meininkiä prkl ( tai pannuilla kaikki, ihan sama ). ompas tämä aika huono kommentti, mut ei nyt gyl tääl töissä pysty oikein paremmin perehtymään.
0   +1 +2
 
9
Samu2 28.07.2004
Kuten varmasti on krediittiä ennenkin annettu; erittäin tylyjä ääniä taikoo tämä kaveri kitarastaan! Soitanta on loogisesti sankarimaisen varmaa ja eipä taida siellä nuotin nuotti väärään paikkaan mennä! Näinhän se homma toimii kun sen osaa.

Kappale itsessään on hyvin pitkälle tunnelmointia ja siihen päälle hiukan lisää tunnelmointia, pienillä sävyvivahteilla tosin. Otettaessa huomioon tuo yhdenimpron päälle rakentuvuus, niin hyvää tytötä. Tämä sopisi ehdottoman loistavasti jonkin madmax-tyyppisen elokuvan aavikolla yksin vaeltelukohtauksen musiikiksi... kangastuksia, kuuma, aurinkoa, jano, sattuu, ahdistaa, toivottomuus, hiekkaa... hiekkaa...

clap clap clap
0   +1 +2
 
9
rautakoura 29.07.2004
Hieno fiilis ja upeet soundit. Kaikin puolin taidokkaasti rakennettu teos.
0   +1 +2
 
7
tilkka 31.07.2004
Ihan hauska instrumentaali. Kävi hieman tylsähköksi, mutta soitanta kuitenkin hyvää!
0   +1 +2
 
10
otush 31.07.2004
Oikeat rummut olisi kyllä ihan paikallaan. Tosi siistin kuuloista kitarakikkailua, muuten. Pojot sille.
0   +1 +2
 
8
Biosexual M 04.08.2004
Ei ollenkaan hölmömpää. Pidin kovasti, erityisesti näistä ei-niin-kitaralta-kuulostavista äänistä. Mitä lie peukutusta. Oikein raikas omassa synkässä olemuksessaan, en muista tällaista hetkeen kuulleenikaan. Hyvähyvä.
0   +1 +2
 
10
Miksi 112 kbps? Eihän se mulle kuulu mutta ....
Tunnelmat vaihtuvat ja me niden mukana niinkuin Cicero sanoi ?
Toi akustinen kitara mielyttää.
0   +1 +2
 
NeverSayYes 06.08.2004
Hienoja soundeja oot kitarastas kaivanu ja hienosti sitä soitat mutta itse ainakaan en jaksa tämmöstä kuunnella.
0   +1 +2