Feeble (Dust Vocal Chillout Mix)

Acrobite

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
_whisper 17.03.2007
NamiNamibiisi. Lisää soundei taustalle. Siis efektei =)
0   +1 +2
 
wtsalmela 11.08.2006
Hieno kappale. En silti innostu vokaalibiiseistä ikinä. Kaiken tämän sinänsä hienon ulkokuoren onnistuu minulta häiritsemään biisissä käytetty tilaefekti: -Melko lyhyt reverbi joka on liikaa läsnä yleensä koko miksauksessa.
0   +1 +2
 
gebo modyo 08.08.2006
Alun kitarasoundi on sama kuin edellisessä kuuntelemassani biisissä, Carol. Ei oikein miellytä minua tuo soundi, ei sitten millään. Mikrosekuntien tarkka liveinstrumentin toistaminen ei vain kuullosta luonnoliselta. Soundeissa jäädään muutenkin hieman liikaa ehkä perussoundibankkeihin jumiin, biisistä ei oikein jää kaihoisan tunnelman lisäksi mitään muuta erityistä mieleen.

Laulu/tausta kuulostaa joissakin kohdin hieman epävireiseltä. Tausta jää laulun varjoon, ei miksauksen takia, vaan koska se kuulostaa hyvän laulun taustalla liian preset-soundimäiseltä nopeasti tuotetulta pop-taustalta. Biisi nojaa hieman liikaa laulun varassa.

[kommentti offtopic]

Kuuntelin tuossa Beth Gibbonsin soololevyä, kun ajettelin hänen olevan mitä parahin laulaja, mitä hän onkin. Pettymyksekseni kuitenkin huomasin, että suurin osa hänen tehostaan tulee Portisheadin loistavan yksinkertaisista ja melankolisista taustoista yhdistettynä hänen omaperäiseen laulu/tulkintatyyliin. Soololevyn biisit olivat todella huonoja

[/kommentti offtopic]

Edelliseen offtopicciin viitaten: Laululle toivoisin tueksi jonkinlaista muuta soundimaailmaa, kuin tämä biisi tarjosi. Kaihoisaa tunnelmaa biisi kylläkin onnistui melodioillaan luomaan hyvin.
0   +1 +2
 
kakara^^ 02.04.2006
Jossain fruityn demovalmispätkistä on sama melodia :O
0   +1 +2
 
9
Noison 16.01.2006
Tämäpä varsin miellyttävä ja rentouttava teos. :) Mukava oli kuunnella kahvi kupposen ääressä. Hyvät melodiat ja loppua kohden vielä vain paranee, jatka samaan malliin. 9.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 14.08.2005
Vähän jäykän muoviset soundit näin alun perusteella. Melodiat ovat kivaa tunnelmointia jotka tuovat mieleen vanhat amigapelit, se rulettaa. Laulu on suhteellisen kivan kuuloista, ei mitään erityistä mutta toimii. Popfiltteriä nauhoitus olisi ehdottomasti kaivannut, ässät suhisevat korvaan ikävästi. 1:50 tienoilla oleva kitarankaltainen sample on turhan jäykkä, siihen olisi kannattanut saada huomattavan paljon enemmän elävyyttä nuottien velocityjä muuttamalla, kuten oikeita emuloivien soittimien kanssa yleensäkin. Soundissa on myös aivan liikaa kaikua joka vieläpä humisee aika asiaankuulumattomilla taajuuksilla.

Sävellyksellisesti vähän turhaa siirappisuutta lukuunottamatta suht toimivaa mutta jotenkin turhan staattista. Soundit ok mutta aika paljon parannettavaa, erityisesti muovisuus ja törkeät kaiut. Vokalistin ulosannissa saisi tosiaan olla enemmän heittäytymistä.
0   +1 +2
 
10
Mike H 24.06.2005
Jahas, juu... Kivan kuulosta silliä on tosiaan, mut ehkä tos kitarassa? on liikaa verbbiä.. Vähän ku olis ottanu siitä reverbistä lowcuttia veks ni olis kivemman kuulonen. Jep, eipä Tuija taaskaan petä, loistavaa laulu työskentelyä, ei voi muuta sanoa. Rummut on kyl aika kuivat olis kaipaillut vähän enemmän sisältöä vaikka tosina tässä ei nyt niin kummempia rumpuja tarvisikaan. Sul on kyl vitun hyviä noi melodixi kikkailut.. ei oo silleen yks toikkosia ja niin yksinkertasia vaan on siis erittäin paljon aina sisältöä niissä! Padit ja beissit on vitun jees. J E H ! Hyvä biisi, odotan täs et lyöt Yellow Circlen ineen et pääsee heittään siihenki läppää. :) 9½
0   +1 +2
 
10
ViZo 21.06.2005
Kaunis biisi, ei voi muuta sanoa. 10 pistettä. BRAVO!
0   +1 +2
 
10
Nectino 11.05.2005
Sanotaanko, että huh huh. Ai perskuta, että on hyvät soundit. Aivan mahtavaa chilliä. Laulu on aivan mahtava, parempaa ei voi toivoa, laulu ääni on niin pehmeän mukava ja selkeä. Melodia on aivan mahtava. Ei mukavempaa tai parempaa biisiä chill genrestä löydy mielestäni.
0   +1 +2
 
9
Ungalo 28.04.2005
Jees, tämä melodia toimii paremmin tällaisena, kuin mitä alkuperäinen tranceversio on :) Äänimaailma on jälleen erinomainen. Kyllähän tämä on aika letkeetä musiikkia, jonka parissa voi helposti rauhoittaa mieltänsä. Ainoat negatiiviset asiat tässä on ne, että vokaaleista ei saa täysin selvää, selkeemmin voisi kuulua. Toinen asia mikä häiritsee on rytmipuoli. Tuo korkea basari alkaa kyllästyttämään jo puolivälissä ja siihenkin saisi vaihtelua laittaa enemmän, ettei olisi koko aika noin tasainen( en tarkoita että rytmi niinkään koko aika muuttuisi, pikemminkin tuo rymi saisi olla enemmän laahaava ja matalabassoinen). Mutta kyllä tämä hyvältä näinkin kuulostaa, ellei jopa kiitettävän hyvältä :)
0   +1 +2
 
9
MsKupari 27.04.2005
Laulu on ihan mahtavaa, mutta sitä on jotenkin liian vähän.. tai että aika pitkiä taukoja. vaikka nyt sanon että tää on just semmosta musiikkia mitä on kiva kuunnella mökkimatkalla(pitkä matka), ni en tarkota että tää olis niinkään automusiikkia. mutta jos istut autossa tosi pitkän ajan ni kuuntelet tämmöstä levyä paljon mieluummin ku jotain..jotain.. tosi letkee biisi.
tosta ihan musiikista tuli mieleen mainokset. sopis tosi hyvin johonkin semmoseen. jotain vajausta nyt ajatuksessa, mutta semmosta.
0   +1 +2
 
9
Area75 29.03.2005
onpa kauniin melankolista! perkussio puoli on sopivan pelkistettyä, haikeat melodiat antaa hyvin pontta kaihoisille ajatuksille, upeat vokaalit, basari erottuu sopivan voimakkaasti. Biisi jättää rauhallisen tunteen jälkeensä!... mainiota
0   +1 +2
 
9
Dj Kerkkooposse 24.03.2005
Sopivan iisi kappale, nuo kitara melodiat sopii alkuun kuin sormi nenään. Pädi toimii myös hyvin, voisi ehkä olla himppu kovemmalla. Voksuja laulava nainen ei ehkä ole ihan ammattilaulaja mutta vetää ihan kohtuullisesti, vokaalit sopivat kuitenkin kappaleeseen hyvin. Biittiin kiinnitin huomiota vasta enne suvantoa ja se tuntui olevan ihan perus tavaraa, tuo useamman kläpin sarja tahdin lopussa on mukava lisä, itse valitettavasti kyllästyin siihen hieman pidemmän päälle. Soinnut ja melodiat siis ovat kappaleessa ihan mukavalla tasolla ja en ihmeemmin löytänyt miinuksia tästä kappaleesta; 8½

Bassolinjasta ei voi taaskaan sanoa mitään koska koulun kaiuttimien taajuus vaste hyvällä tuurilla ylettyy edes 100 hertsiin.
0   +1 +2
 
9
Caber-o 22.03.2005
Kaunista on! herkäksi vetää nuo vokaalit. Todella laadukkaat soundit. Ehkä ois voinu sopia tuohon loppuu semmonen pieni nostatus, mutta ihan loistava näinkin.
0   +1 +2
 
9
Cylenth Vision 12.03.2005
Erittäin hienot padit ja mahtavat äänet koko biisissä alusta loppuun, sama hieno chillaus fiilis säilyy hyvin alusta loppuun ja vocalit kyl kruunaa sit kaiken. Kuuntelen ite paljon chillouttia ja tää on ehdottomasti yks parhaimmista niistä! Rummut ja hatit toimii hyvin yhdessä. Melodia on niin koskettava, että tuli oikeen kylmät väreet ku kuulin sen, padit siihen päälle niin tuli outo tunne jota en oo koksaan tuntenu. Kiitos sulle että teet näin hyvää musiikkia, maailma ilahtuu ja huumaantuu heti tän kuultua. Ehdottomasti yks parhaimmistoa sun biisiessäs!

Jatka samaan malliin niin pääset vielä pitkälle, onnea matkaan...
0   +1 +2
 
9
memento 03.12.2004
Hyvä biisi :) kunnon fiilistely tausta
0   +1 +2
 
9
Jo B1 10.11.2004
Eeehkä hiukan pehmeempi potkukin ois sopinu ja rauhottanu tunnelmaa vielä lisää. Mut mut tämä on ihan mainiosti tuotettu pätkä taas. Laulajalla on aika kiva ään artikulaatio voisi ehkä olla parempi mutta ne nyt on semmosia ajan kanssa korjaantuvia pikkuvikoja. Kiitettävää materiaalia.
0   +1 +2
 
9
Hans1982 23.10.2004
Loistosettiä...laulajan ääni on magee!+kitaramelodiat huippua. Alusta loppuun mukavaa chillailua ja ah niin melankolista. Ei voi muuta ku diggailla! Tätä lisää...=)
0   +1 +2
 
10
Protush 10.10.2004
no ohhoh! mä en chilliä oo melkein ikinä kuunnellu musta tää on kyllä ihan helvetin hyvän kuuloinen! ajattelin kuunnella yhen chill biisin ihan vaan esimerkiks ittelleni jos kokeilisin kans tehä tätä genree ja heti paukahti tällänen eteen! noi vokaalitkin on aivan upeita! tunnelma puskee katosta läpi heti biisin alkaessa ja pysyy taivaissa koko biisin ajan! ei voi muuta sanoo ku että huhhuh:) en tiedä ylistinkö tätä vielä tarpeeks mutta joku tapauksessa hemmetin hyvä tää oli!!
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 06.10.2004
Vau! Kivaa kuulla vokaaleja... hyvin lohduttoman kaunista... toi snaremainen kläppi pistää (taitaa olla vain korkea basari?) ehkä mun korvaan liian terävänä. Kaunis kitara... vaikka ei mitenkään aidonkuuloinen, mut miksi sen pitäisi ollakkaan=) Tälläisestä musasta olen aina pitänyt. Tässä on todella saatu tilantuntua aikaiseksi... Masteroitu aivan huipuksi... Jos tälläistä tulis baareissa viimeisenä biisinä...en koskaan valittaisi;) Noi synat on aivan upeat ja kaikki äänin kirjot kuulee tässä biisissä...huokaus=)
0   +1 +2
 
8
AssAllmighty 30.09.2004
joo ihan laatukamaa tämäkin...:) kuuntelen kyl enemmän trancea mut kyllähän tämä tän tyypin biisinä pukkaa eteenpäin aika rennolla asenteella :) kyllä se on 8
0   +1 +2
 
corter 10.09.2004
Oli kyllä mukavan kaunista, laulut olisivat vain kaivanneet paaaaljon enemmän efektointia, ja ne olivat vielä vähän turhan kovalla. Ehkä vähän turhan minimaalinen, olisi kaivannut massiivisempia pädejä, hieman kiinnostavammat rummut, enemmän efektejä jne. Ihan kaunista on, mutta ei erityisemmin näin iske - enemmän kamaa olisin kaivannut.
0   +1 +2
 
9
Wraithverge 03.09.2004
Oon kuunnellu tän aikasemminkin, kaunis alku niinku muistelinki: ihanat instrumentit. Puhdas laulu tulee mukaa. Kicki olis tosin saanu olla iskevämpi ja rumpupuoli monipuolisempi jos multa kysytää. Basso jää aikalailla taustalle mut sen korvaa toi matala padi joka liittyy mukaan hetken tuon jälkeen. Ihanaa fiilistelyä, mutta se kliimaksi kohta puuttuu. Tällasta diggaa kuunnella illan hämärässä oman kullan kanssa. Kaunista tosiaan.

Olis voinu vähän täydempi olla mutta hyvä tää on näinkin, kaunis laulu ja kauniit melodiat ei siitä mihinkään pääse. Jotain jäi silti mielestäni puuttumaan. Lopussa ihana padi, siitä plussa! 9+
0   +1 +2
 
10
Outset 26.07.2004
Joo, mainio zillailu tunnelma alusta alkaen. Rummut ovat kyllä viimosen päälle hiotut, kitaramelodia on hieno ja tunnelmallinen. Perkale että tuossa 0:22 paikkeilla on hieno kohta, oikeen semmonen koukkukohta. Padit toimii hienosti, ja tuo matalalta soiva padi tuo tunnelmaa lisää, isoa plussaa pukkaa all the time! :) Laulut on hienot, makia ääni, sanoistakin saa selvää, ehkä ei jostain kohdista oikeen erota kunnolla, ja noi ässät nyt vähän suhisee jossain kohdissa aika terävästi SSSHutjkaasti.. :/

1:52 alkaa aika surullinen meininki, ja noi viuu-viuu -soundit sopii tunnelmaan aikasta perkeleen hyvin! Hyvinhän tää toimii.

Mun mielestä toinen säkeistö toimii paremmin laulujen osalta, jotenkin sulautuu paremmin eikä ne kirotut ässät osu sinne lauseiden (vai mikskä niit tässä tapauksessa sanotaan) loppuun. Perkaleen hienot padit läpi biisin, tuolla lopussa murisee vielä tosi hienosti matalalta! Syntyy kyllä sentimentaalinen olo, mutta ei sentään heikko :D

Jeh, mainio setti, mielenkiintoista ja mieleenpainuvaa materiaalia! Meikä kyllä antaa tästä nyt ihan kympin, pienten viilausten toivossa ;)
0   +1 +2
 
10
A-Trax 26.07.2004
Tosiaan erittäin upeaa fiilistelyä koko biisi! Biisissä ei ole niin mitään haukuttavaa, paitsi kuten outsetkin sanoi, sässät suhitszee melko pahasti. Se ei varmaan ole kuitenkaan laulajan vika...
Kieltämättä ilmassa on hieman surullisen oloista melodiaa, mutta tämä rauhoittaa villimmänkin mielen. Tosiaan voi sanoa että kympin väärti! (pienten ja tositosi pienten fiilailujen toivossa) ;)
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 26.07.2004
Alku lupailee kyllä hyvää, ja hyvä tämä myöskin on aina loppuun saakka. Melodiat, voisi sanoa että ne ovat loistavat, erittäin hieno tunnelma. Hyviä linjoja menevät nuo kaikki melodiat, sounditkin aivan kohdallaan, mikään soundi ei särähdä korvaan, hyvin ovat tasapainossa, rauhallinen linja alusta loppuun saakka. Melodiat siis ehdottomasti se biisin "koukku" ja paras osa. Rummuissakin on sellaista vetävyyttä, melodioiden kanssa ne kuulostavat vieläkin paremmilta. Kick on semmoinen sopivan napsahtava, sopii melkoisen hyvin tällaiseen chillailu meininkiin. Perkussiot sopivat täydellisesti tunnelmaan. Elikkä rumpuosastokin toimii. Rakenne hyvä, sopivasti vaihtelua löytyy, biisin pituuskin on sopiva, eikä biisiin kyllästy missään vaiheessa. Vokaalit erittäin hyvän kuuloiset, hyvä ääni laulajalla, sopii täydellisesti tunnelmaan. Kokonaisuudessaan yksi parhaista biiseistä mitä olen tällä artistisivulla kuullut, tunnelma hipoo täydellisyyttä. Hieno kappale!
0   +1 +2
 
9
Celesteel 26.07.2004
Corentoa muokatakseni... se on se sama HER joka laulaa siin munki biisissä. ja nyt kun kuulin toisenkin biisin niin alan oikeesti diggaa sen vahvan surullisesta ja vähän hakevasta äänestä. mua toi lievä joilahtelu ei haittaa. päinvastoin. tollasta live hommaa konemusa just tarvii.

On ihan hyvä melo mut se on vaan tosi monessa biisissä. ja varsinaista kertsiä ei edes oo. mut siis chillailuna tä menee ky... ysillä. slovarina... ei niinkään hyvin.

nyt on reverbbiä pistetty jo vähän liikaa miksaus vaiheessa. sit ku joku kenties joskus sen masteroi niin se tasottava reverbbi tatsi allaround ei enää pelaa.

ei puhuta noista ässistä vielä. kohta.

annan yrityksestä ysin. (tiiät kuin ankara olen jos alkaa soundit olee kohdallaan.)
0   +1 +2
 
9
AssA 27.07.2004
Onhan kerrassaan mallikas biisi, huomaa että tätä on hiottu ja tehty sydämmellä. Soundit oli puhtaita ja kirkkaita aah.. Laulu on mahtava, tää Theah vetää kyl ihanan haikeesti. Ainut minkä mua jäi vaivaan oli se ettei ollu taustalauluja, omassa päässä tuntuisivat sopivan tuonne jos ne osaatte toteuttaa. Lisää säätöö viel ni kymppi tulee, tää alkaa oleen jo aika nannaa =)
0   +1 +2
 
9
j-k-l- 27.07.2004
loppu ilkeesti kesken se biisi.
0   +1 +2
 
teknotyttönen 28.07.2004
En haluis olla tällanen, mutta biitti on kerrassaan TYLSÄ! Parannusta aiempaan tuotantoon nähden on kyllä, varsinkin laulu on suorastaan pelottavan hyvä! ;) Toisaalta en kuitenkaan ole chillin ylin ystävä, joten en tiedä sitten.. Greatest Bitsiin vaan, ei siinä mitään ainakaan häviÄ!
0   +1 +2
 
9
DA Neva 28.07.2004
Tosi hyvä biisi. Emotionaalinen ja kaikki tuntuisi olevan hyvin balanssissa. Melodiassa on pieniä vivahteita johonkin tuttuun biisiin mutta en muista mihin, mutta hei pakkohan niitä on olla.

Tosiaan miksauksesta en osaa sanoa mitää kun tällähetkellä ei ole sellaista laitteistoa käytössä, mutta pitempi olisi saanut kyllä olla.
0   +1 +2
 
10
cj.6 28.07.2004
alku alkaa tosi hyvin ja alun kitara on hyvän kuuloinen.myös vokaalit on hyvät.rummut on hyvin suunniteltu percussioitten kans.string ääni kuulostaa hyvältä.täs on piru hyvä melodia alust loppuu asti.pirun hyvä biisi
0   +1 +2
 
DjLime 28.07.2004
Kyllä tämä toimii vielä paremmin näin chillinä versiona. Ainoa mistä voisi oikeastaan valittaa on nuo rummut. Ei voi olla kauheampaa kuin napsu kick ja tuo clapin liika käyttö. Tähän olisi sopinut hitaammat melko suuren radio suhinan peittämät "rikkinäisen" kuuloiset rummut paremmin. Sitä on vaikea selittää, miltä ne kuulostaa. Esimerkkinä Groove Amanda - At the river (radio edit). Muuten erittäin tyylikäs veto. Vokalistilla on toisaalta ihan kohtuu hyvä ääni.. jostain tuttu.. ettei olisi sama laulaja, kuin celesteelin rallissa. Ehkäpä kaipaisi vähän rohkeampaa äänen käyttöä. Kuulostaa vähän siltä, kuin hän olisi joutunut säästelemään ääntä. Empä osaa mitään numeroa antaa kokonaisuudelle.. sen verran nuo rummut hämää..
0   +1 +2
 
9
AssA 28.07.2004
Voi luoja, pitää pahoitella. Täs on käynyt perinteinen rullahiiri kämmi, eli väärä numero =)
0   +1 +2
 
9
Tunnel hero 29.07.2004
joopa joo...täähän olikin kaunista settiä...noi vokaalit oli aika jees, mutta ois kaivannu ihan hiukan lisää piristeetä(efektejä?), muuten toimii kokonaisuutena erittain hienosta, peukkua dustille...lisää chillii ni siitä se lähtee taas=)
0   +1 +2
 
10
Diarrhoea 30.07.2004
Biisi alkaa hyvin. 0:18 alkava kohta on todella hyvä.. Rummut ovat loistavasti suunniteltu ja kitara on loistava...

Vokaalit ovat mitä parhaimmat ja ne sopii hyvin biisiin, kaunis ääni laulajalla mutta s suhisee jossain kohtii, mutta se ei haittaa mitään...

Todella loistava kappale ja tässä on todellinen chillailu meininki... Itse ainakin aijon downloadata biisin, sillä tämä pääsee playlistii helposti :)

En voi muuta sanoa kun että täydellinen suoritus!
0   +1 +2
 
9
M1cH0 30.07.2004
No niin. nyt jopa muistin :) Mutta ite biisiin : Biisi on heti alusta asti tosi tunnelmallisen ja rauhallisen kuuloinen. Voksut sopii hyvin biisiin ja kyllä nuista selvääki hyvin saa. Kitara on ihan hyvän kuulonen ja oot saannu viritettyä sitä :) Kivat padit ja ihanan matalat.hmm kyllähän tämä kaunista on ja omasta mielestä dustin parhain tekele. helevetin hyvä tunnelma :) hyvä biisi
0   +1 +2
 
9
Heat Radius 30.07.2004
Chillailumusaa, eh? Joo on tää ihan siihen sopivaa... itse olisin tosin vetänyt tempoa alemmas ja pistänyt kickit mukaan... ja voimakkaat bassot... mutta kyllä tässä oli kaikki ihan kohdallaan. Melodia on yksi tärkeimmistä hyvän kappaleen ominaisuuksista ja tässä se oli laitettu etusijalle (Laulun kanssa) ja se on aina hyvä merkki!

Tosiaan laulukin oli ihan menevää mutta nuo välillä kuuluvat vclapit pisti korvaan mulle... toisaalta taas mun kajarit ei oo parhaimmasta päästä joten älä mua usko... =D
Oikeestaan joo genre on ihan hyvä, Chill musaa tämä on... kai...
0   +1 +2
 
10
roppanen 31.07.2004
Ohhoh, kylläpäs toimi loistavasti! Ei voi kyllä muuta sanoo. En ole tämän genren asiantuntia, joten jätän rakentavat kommentit muitten tehtäväks. Laulajalle heti iso hali ja onnittelut loistavasta suorituksesta. Ja mun mielestä ne rummut toimi clappeineen ja nakutuksineen hyvin tähän biisiin. Sounditaivasta ei oltu ahdettu täyteen, joka on kyllä a ja o tällasen fiiliksen löytämiseks. Kymppi taululle ja fanitus. Kommentoikaa te muut jotenki mua järkevämmin!
0   +1 +2
 
9
unikoi 15.08.2004
onpas surullista. Rummut kuulostavat hieman tyhjältä, vaikka saundeina ihan ok:n kuuloset. Ylhäällä napistu tosta napsu-basarista, mutta mun mielestä sopii tähän. Vokaalit oli mukava ylläri biisissä, mutta ne eivät ole niin vahvat, kuin tähän biisiin sopisi. Näppäily-melodia kuulostaa sekä sävellykseltään että saundiltaan hyvältä. Myöskin padit ovat varsin onnistuneita. Mutta melodiat ja biisi kokonaisuudessaan kaipaisivat tukevan rytmiikan tuekseen. Näin pelkistetyt taustat kuulostavat aika karulta..ellei se sitten ollut tarkoitus.:) Hyvän kuuloinen veisu, mutta pienen lisätyön jälkeen olisi erinomainen tähtienkatseluajärvenrannallatyttökainalossa-biisi. 8½
0   +1 +2
 
8
Anu_Marja 13.08.2004
Koskettimista tuli kivasti mieleen 80-luvun Jarre. Ihan kivaa kamaa.
0   +1 +2