Happy Life

Karsserihuoneisto

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Felix N 17.05.2014
Parodian makua, jos oikein ymmärsin. :) Biisissähän on sinällään ihan oikeastikin hyvää ideaa (hyvät kuorojututkin muuten lopussa). Tuo laulutulkinta kyllä huumoriarvon osalta osui ja upposi. Ei pysty millään vakavalla naamalla kuuntelemaan. :) Sanoitus ei biisin nimen perusteella taida olla ihan perusbläkkiä, eipä sillä että olisin yhdestäkään sanasta selvää saanut. :)
0   +1 +2
 
8
Pohjolan Tytär 22.07.2004
No niin! Yllätyin! Toisaalta ihan positiivisesti. Olen ihan tässä mielentilassa juuri nyt..

No joo, itse biisiin. Murina/örinä/tms. saisi olla isommalla musiikin keskellä ja sen pitäisi olla myös selkeämpää, jos siinä jotain sanotaan. Tosin tulkitsin sen jossain kohti ihan puhtaiksi (...) röyhtäilyiksi :D

Ja tuo musiikki muuten hyvä, mutta alun mikin rätinä oli kamalaa ja tausta saisi olla vahvempi, voimallisempi. Etten vain havaitse hieman epävireisyyttä jossain kohtaa? Noin 1:30 kohdalla taustalle ilmestyvä hönkinä/mankuna oli hyvä piriste.

Sinäkö tuon örinän teit vai Arto?
0   +1 +2
 
8
DJ Mihailov 06.08.2004
Juu..koski korvaan tuo alun mikin rätinä tässä. melodia oli tässä ihan hyvän kuuloinen. Olen itsekkin samalla kannalla tuon örinän kanssa. ei saanut oikein selvää. kuunneltuani tuota hiukan niin kuulosti kyllä hyvin selvästi jotkut kohdat siltä kuin siinä vain röyhtäiltäilsiin..Muuten ihan ookoo.
0   +1 +2