Power

HB to HC

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Humaloidi 21.03.2007
Hardcorea? Omasta mielestäni tämä menee enemmänkin electro-industrialin/EBM:n puolelle. No joo, genreistä voi aina vääntää kättä niin paljon kuin haluaa joten jätetään se sikseen.
Biisi on ihan mukavan kuuloinen ja soundit on mahtavat... varsinkin se säröleadi. Melodiakin on sopivan "evil". Oikeastaan se on aika perus EBM-melodia (:P). Joka tapauksessa biisi toimii ainakin täällä suunnalla. Tätä lisää.

ps. Jos "kunnon hardcorea" haluat joskus tehdä, niin raa'asti kicki säröllä ruvelle ja enemmän rytmikikkailuja. Mikserissä paras esimerkki on ehkä Abandoned Soulin tuotanto. Hardcoreartisteja ei koskaan ole liikaa.
0   +1 +2
 
Mika Björklund 17.09.2006
Kappale on vähän liian lyhyt ja tuntuu keskeneräiseltä, tästä puuttuu jonkinlainen koukku joka pitäisi menossa mukana, mutta muuten ihan menevä jytke. Melodiaosuus on hyvä, mutta yhdistetty kokonaisuuteen omituisesti. Musiikki ennen ja jälkeen melodiaa kuulostaa paljon tylsemmältä ja melodian odottaisi jatkuvan tai kehittyvän jotenkin. Puhesampleen luotetaan liikaa. Äänipuoli on muuten kunnossa. Mikään ei ole kovin pahasti vinossa, mutta biisin loputtua jää aika laimeat fiilikset. Pituutta voisi olla kunnon melodian kanssa tuplasti, mutta nyt kappale on aika sopivan pituinen.
0   +1 +2
 
9
frank nahkiainen 13.08.2006
timmia saundia
0   +1 +2
 
10
Jahvel 31.08.2004
mahtavat saundit loisto biisi
0   +1 +2