Hoosianna

Vanha Tukkoinen Roina

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
MastaC 03.09.2004
heh heh!!! täähän on jo jonkinsortin jumalanpilkkaa, hah hhaaa... aivan saatanan hyvä piisi! mä halkeen! heh heh!! uuh... äijät osaa äijäillä soittimiensa takana... HAH HAH haa...
0   +1 +2
 
Pitk 22.07.2004
Kieltä poskeen, onhan tätäkin kakarana hiiviversiona rapattu, miksei näinkin.

Tavallaan hauskaa, ettei bassoa ole lain... jättää komppikitaralle tilaa.

Naurattamaan pisti ;-)
0   +1 +2
 
9
Samu2 30.07.2004
Joutuu väkisin napsuttelemaan sormia tahdissa vaikka kuinka reumatismille altistaakin ;) Yksinkertaisesti hieno jamittelu ikivanhalla vakavamielisellä teemalla... kivasti on löydetty uutta tutun melodian yltä alta ja ympäriltä. Kovasti on soittotaitoa artistille suotu ja siitä kunnia, ja tietenkin myös kappalevalinnasta ja muusta innovatiivisesta toiminnasta! Tämä oli niitä harvinaisia kappaleita joista tulee väkistenkin hyvälle tuulelle... ja sehän sopii ja tekee terää kun töihinkin pitäisi tässä lähteä!

Pakko myöntää että alkuun hiukan epäilin jutun toimivuutta... "hoosianna? Ei V****!", mutta näinhän se menee että homma toimii kun sen osaa! Ainoa mikä tipauttaa kympistä ysiin on feidauslopetus. Tylympi olisi ollut kivempi, ja näin kekseliäältä vedolto sitä vähän odotti. En ole syytön moiseen itsekään, mutta helppo on muille narista ;)
0   +1 +2
 
8
rautakoura 30.07.2004
Aika hienoa näppäilyä, vaikkei sävellys kokonaan oma olekaan. Paras versio jonka oon tästä kappaleesta kuullut..
0   +1 +2
 
Sorry en saa kuunneltua tätä.
0   +1 +2
 
Einsteins 20.07.2004
Kun ei tuo Hoosianna ole oikein pudonnut alkuperäisesiintyjienkään ;) toimesta niin ei oikein biisinä toimi tässäkään. Kitarointi edelleen loistavaa ja meininki kaiken kaikkiaan. Itse tosin käyttäisin taidot omiin virityksiin...
0   +1 +2
 
7
Diz 20.07.2004
Aha. Kirkkolaitos iskee taas. Ihan kivaa vääntöä. Joku hullu jazzheebo on taas poltellut sitä vihreää tupakkaa =)
0   +1 +2
 
10
Zachary 20.07.2004
No mutta tämähän oli ihan mainio! Ja harvinainen laatuaan (ja tyyliään) Mikserissä. Komeaa, komeaa kitarointia. Kekseliäitä stemmoja. Ainoa, mitä ruputtamista keksin, on että lopussa kappale hajoaa hieman epätyylikkäästi, mutta se on pikkufiba.

Nostan hattua ja korkealle. Nyt puhui tyylitaju ja tiukka soittotaito. Olen vaikuttunut ja sama englanniksi. Tämä olisi mainiota kuulla livenä.
0   +1 +2