Fabian's Theme

Averell

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Cistonen 29.06.2006
Mukavat saundit.. Rauhoittaa.
0   +1 +2
 
9
Darchik 18.11.2004
joo. kyllä tästä keski-aika tulee mieleen. kyllä täsä volkki meininki on mukana myös.
0   +1 +2
 
Closure 03.09.2004
Noniin mun tää on mun mieleen!!! Aivan loistava!
0   +1 +2
 
8
sympaattista kitarointia.
piristävää kuunneltavaa
kaiken tranceindustrialalternative-
sekamelskan keskellä.
vieläkin ihmetyttää tuo soittimen
virityspolitiikka noin taitavalta
kaverilta..
0   +1 +2
 
9
Michikawa 25.08.2004
Makoisaa keskiaikahenkeä! Tällaiseen fantasia-friikkiin kolahtaa kyllä lujaa! Taustalle olisi todella voinut sopia aika mainiosti jonkinlainen ajan henkinen perkussointi, irlantilainen rumpu tai jonkinlainen helistin? Kyllä tämä näinkin toimii, mutta tästä voisi rakentaa vielä hieman monipuolisemman kokonaisuuden herkuttelemalla, jos vain saa jotenkin järkevästi taustat aikaiseksi tarpeeksi hyvillä soundeilla.
0   +1 +2
 
Kukkonen 25.07.2004
Tulee mieleen myös Vain muutaman dollarin tähden -länkkäriklassikko ja pelkästään positiivisessa mielessä.

Hirveästi vaihteluahan tässä ei ollut, eli selkeät suvannot ja tällaiset jäi puuttumaan, mutta muuten kyllä kulkee hienosti. Melodiat ja teksniikka on hallussa.

Saisikohan tätä leffaa mistään...? :)
0   +1 +2
 
9
zood 30.07.2004
ah olipas nautinto kuunnella tätä. Nauhotuksessa oli vähän tunkkainen soundi mikä tavallaan lisäsi siihen vähän tunnelmaa ja kitarointi oli loistavaa. kiitos ja kumarrus tästä hienosta musiikki-hetkestä.
0   +1 +2
 
10
ÄSSÄ poika 06.08.2004
mä entiiä et johtuukse mun tän hetkisest fiiliksest,mut tää oli mulle täydellinen ku oikee kokonen hanska kätee.muuta en osaa sanoo,mut ei varmaa tarvikkaa
0   +1 +2
 
10
jmm 06.08.2004
Ompahan kaunista kitarointia. Tällaista kuuntelee todella mielellään ja kun soitto on ihan loistavasti hallussa ei voi kun ihailla ja itse kun on vielä tällainen keskitason kitaranvääntäjä. Erittäin hieno ja mukava fiilis sekä hieno pikku biisi.
0   +1 +2
 
8
lovefactory 06.08.2004
Ritarihenkinen päämelodia kuulosti hyvältä ja siitä tuli hieno keskiaikainen fiilis. Improvisoidut(?) soolot välissä eivät nyt mitenkään hirveän loistavia olleet, mutta sopivat biisiin ihan hyvin. Ihan näppärä nylonkitara tyylinäyte.
0   +1 +2
 
9
Sazv 07.08.2004
:D kunnon lännen biisi. ainaski mu mieleen tulee tuo villi länsi. mukavan kuuloista. kitaraa osaa kyllä soittaa se joka o soittanu ne tähä biisiin! mageeta kyllä pakko antaa 9.
0   +1 +2
 
9
Badmad 21.07.2004
Tuli mieleen ikuvanhat luuttukipaleet.. itsekkin joskus soitellu. Erittäin mukavasti soittelit ja äänityksen laatu oikeastaan vaan paransi tunnelmaa. Ehkäpä keskiaikaiseen tyyliin jäi hieman suorittamisen puolelle fiilistelyn sijaan.. eli sävelet vedetään, miten ne nuoteissa seisoon. Noh se Hendrix syntyi kyllä paljon myöhemmin. E se mitn, kiva kipale ja erittäin mukavasti soitettu indeed!
0   +1 +2
 
Joo tää biisi on kyllä tällänen keskiaikainen "ritarihenkinen". Tästä kyllä tulee juuri se mieleen, että tää vois olla jossain leffassa musiikkina. Kuitenkin tää kappale oli hyvä ja todella kaunis.
0   +1 +2
 
9
tammina 20.07.2004
Ritarihenkisyyttä löytyypi.
Tosin tuosta b-osasta tuli jopa mieleen eräs Metallican biisi..
(sallittakoon tämä minulle)
Kitara selkeästi pysyy soittajansa käsissä,
tämä oli mukavaa vaihtelua ringin tarjontaan.
0   +1 +2
 
9
Zachary 20.07.2004
Yhä vaan jaksan kehrätä tyytyväisyyttäni, että kommenttiringin anti on monipuolistunut hurjasti. Ei tule enää pelkästään trancea, noisea tai pop/rockia. Mutta siltikin ritariballadi tuli kyllä kulman takaa. Ilahduttava ylläri.

Tässä musiikissa se tavallisesti kiroamani ennalta-arvattavuus ja kaavamaisuus on hyväksyttävää, ellei jopa suotavaa. Samalla diibi-diibi-kaavallahan nämä kaikki tuntuvat menevän modernimmasta johtotähdestään, Simon & Garfunkelin Scarborough Fair/Canticlesta, lähtien. Idea on vissiin saada pienillä näpräyksillä ja sujuvalla soitolla homma kuulostamaan omalta itseltään. Ja tämä teema onnistuu siinä hyvin. Tuossa soundissa ja noissa melodiakuluissa on vaan jotain ikuista, mikä iskee aina ja aina. Kitaraa käsiteltiin hyvin. Hienoa. Värittää varmaan myös leffaa mukavasti.
0   +1 +2
 
Einsteins 20.07.2004
Hyvin soitettu, mutta vään kuluneista polkuja kulkeva biisi. Tuo kyllä keskiajan mieleen.
0   +1 +2
 
Tune 20.07.2004
Mukavaa soittoa, tosiaan ritarihenkisyys tulee mieleen tästä. Hyvin soitettu, mutta eikös tähän olisi ollut hyvä lisätä jokin sellainen tamburiini juttu tai vastaava, täydentämään kokonaisuutta. AIka lyhyt tietenkin, tarkoituksella olettaisin, mutta ei pituutta olisikaan ehkä kannattanut lisätä koska olisi voinut käydä tylsähköksi. Sopii johonkin Robin Hood ja Merry Men pätkään juuri kuin nappi otsaan.
0   +1 +2