Jungle

PainLab7

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Protush 24.09.2004
ihan hyvän kuuloista menoa.. efecktit ovat oikein kivat samoin kun taustat ja itseasiassa kaikki mitä tossa introkohdassa tuli.. kickistä en oikein pitänyt... meno on todella rauhallista niinkun edellä mainittiin mutta mun mielestä se sopii tähän!
0   +1 +2
 
DjLime 16.08.2004
Vihdoinkin tämänkin tulin arvostelemaan. Ehkäpä aavistuksen verran on liian nopea tempo ja turhan minimalistinen meno. Vähän enemmän kaipaisi sellasta koukuttavaa biittiä mikä vaan pakottais kuuntelemaan tämän uudelleen ja uudelleen. Vaikea genre alkaa tekemään ihan pystymetsästä, mutta treenillä vielä saavutat sen.
0   +1 +2
 
Speed Freek 20.07.2004
Taustalla soivat viidakkomaiset soundit tuovat mahtavasti biisin ilmavuutta ja syvyyttä. Perkussiopuoli on varsin kunnossa. Mukavia bongottelu tyylisiä soundeja. Ehkä jokin perus 909 openhaitsu olisi tuonut hieman draivia lisää. Matala bassline sopii biisin henkeen. Basari kuulostaa harmittavan hiljaiselta. String ja pad lainit ovat ovat varsin onnistuneet. Masterointia/miksausta en nyt kommentoi, kun kuuntelin surkeilla napeilla. Biisi pyörii varsin mukavasti tuon 8 minuuttia. Vahvimpia puolia biisissä on ehdottomasti loistava tunnelma. Todella viidakkomainen ja raikas. Vähän lisää noita viidakkomaisia soundeja/efektejä, niin tämähän voisi mennä vaikkapa leffamusiikista. Varsin virkistävä biisi. Voi vaatia muutaman kuuntelukerran, että siihen pääse sisälle.
0   +1 +2
 
9
samum 15.07.2004
Hyvää jumputustahan tämä on... ja pituuttakin löytyy...HYVÄ LazyT!
0   +1 +2