extra chilled rmx

calmination

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
alte 29.10.2006
Pidin. Pisti niskan nytkyyn. Kivat "urut"? rullaa. Keskikohan snaretun on tosi kurko, sopii hyvin meiniskiin. Chill out on aina hyvä juttu. Miinusta pitää antaa lyhkäsyydestä, jos tämä hakee taustamusan roolia (mihin tämä hyvin sopii) pitäs olla vähintään pari minsaa pidempi (ehkä myös jotain lisäkoukkua messiin)
0   +1 +2
 
9
Submarine 28.07.2005
tällästä sais olla aina taustamusiikkina kun makaa jossain ruohikolla hyvien kavereide kaa. lisää tällästä...
0   +1 +2
 
8
AkiVee 17.09.2004
Kaunista ja tyylitajuista...Todella hyvä saundi tällaiseen biisiin. Jazz -vaikutteita pukkaa reippaasti. Toimisi hyvin baarissa taustalla lehteä lukiessa, mutta myös keskittyen kuunteluun. Miinuksena se, että kappaleessa ei tunnut olevan kuin yksi osa ja se alkaa siksi toistamaan itseään..Noissa rumpukonetaustoissa kannattaisi vähentää tota fillittelyä, koska rumpukonefillittely kuulostaa aina vähän surkean teennäiseltä.
0   +1 +2
 
integratio 17.09.2004
todellaki chilli pidin paljon... rentouttaavaa kuunnella vaikka tosin rumpu komppi on jossain kohti vähän liian kovalla...
0   +1 +2
 
Mice 10.07.2004
genre kyllä biisiin nähden kohdallaan...tässähän meinas vallan säkkituoliin jumittaa:)
0   +1 +2
 
Einsteins 10.07.2004
Hyvin tehtyä tämäkin, rummut vähän turhan pinnassa mielestäni. Ei kuitenkaan iske tällä kertaa pahemmin, taustamusaa.
0   +1 +2
 
10
gebo modyo 10.07.2004
äärimmäisen miellytävät synat,rummut sekä bassot. tulee mieleeni kid locon loistava levy sarjasta "LateNightTales", joka sisältää juuri tällaista erittäin chilliä groovea. muutamalla soundilla saatu aikaan erittäin toimiva kokonaisuus, kiitos hienon synamelodia sekä rumpujen, joiden soundi ensimmäisten sekuntien aikana hieman epäilytti, mutta niiden jatkuva vaihtelu erilaisine breikkeineen piti ne elävinä.

tässäkin loppu jättää hieman kylmäksi, selkeästi olisin halunnut kuulla jonkun sortin synailun tuohon loppuun, tyyliin organilla soitetut funkbiisit, rumpujen ja urkujen loppuhuipennus, mutta joka tapauksessa, näinkin erinomainen raita. (olisi ne urut silti voineet biisin loppuun asti kantaa..)
0   +1 +2
 
9
Biosexual M 04.08.2004
Piti palata laittamaan arvosanaa. Empä olisi uskonut. Lataillin noita muitakin ja täytyy kyllä sanoa että teit vaikutuksen. Onnitelut, ei ole kovin montaa konemuusikkoa joka olisi tähän pystynyt.
0   +1 +2
 
9
Quki 04.08.2004
Erittäin hyvää tavaraa, pidän chillistä erittäin paljon, ja tämä vain kiinnittää kiinostukseni enemmän ja enemmän chillin puolelle. Rumpukompit ovat erittäin letkeät (vaikkakin liian esillä biisissä) urkujen saundit ja melodiat ovat aivan upeat, padit luovat nättiä tunnelmaa biisiin. Rumpusoolot: ihan jees.
0   +1 +2
 
Soulstab 06.08.2004
Asiallista meininkiä. Soundaa hyvältä ei siinä mitään, mutta tarttumispintaa olisi silti toivonut enemmän. Ei silti yhtään huono.
0   +1 +2
 
9
Averell 12.08.2004
No tässä on sellainen pehmeän pyöreä synaurkusoundi, joka on kovasti mieleen. Asiallinen on myös virvelin pärinä, jossa on tavallista lajin biisiä enemmän liikettä. Aika lailla se on esillä kuitenkin. Biisin miinus on lähinnä se että tässä ei tapahdu kovinkaan paljoa, saman kuvion ympärillä pyöritään. No, ehkä se kuuluu tällaiseen chillailuun. Loppu aika töks.
0   +1 +2
 
9
Biosexual M 04.08.2004
Kommenttirinki: EN ymmärrä tällaisesta musiikista mitään. Kuuntelin pari kertaa läpi koiraa rapsutellessa ja, kyllä, tämähän rupesi kuulostamaan vallan mainiolta. En valita ollenkaan. Toudella leppoisaa taustamusiikkia. Rummutkin kuulostavat eläviltä kaikkine kikkailuineen, eikä pelkästään typerälle luupille. Tästä aistii että tätä on tehty rakkaudella ja hartaasti, vaikka voi hyvin olla että vastaanotan täysin väärät vibat. Kyllä. Melkein tämä pitää ladata myöhempäänkin kuunteluun. :)
0   +1 +2