Year 64

Jinx

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Kaunis... Tuosta intron melodiasta tuli jostain syystä mieleen jokin saippuasarja tyyliin Kauniit ja rohkeat. Onneksi tuo mielikuva ei biisin kunnolla alkaessa enää toistunut. Sen sijaan tästä jäi sellainen surumielinen tunnelma kaikumaan; tuo "päämelodia" sen kenties aiheutti.
Tämä on todella rauhoittava kipale, ja mielikuvat tätä kuunnellessa todella vaihtelevat; toisaalta tästä tulee mieleen talvi, kylmyys ja lumi, ja toisaalta loppukesän illat, jolloin aurinko värjää ruskaisia puita ja taivaanrantaa, ja pieni tuulenvire pörröttää hiuksia.
Tässä on mukavaa vaihtelua sekä melodioiden, rytmin ja fiiliksen että tämän herättäminen mielleyhtymien kannalta. Erittäin upea kappale, ei voi muuta sanoa!
0   +1 +2
 
9
cj.6 10.08.2004
alku on aika synkkä ja sit vähä selkenee hyvien saundien kans ja basso liikkuu siä mukavasti...rummut on kivan pehmeet....tää biisi on aika rauhallinen ja täs on ihan hyvä melodia ja biisi on muutenkin onnistunut kaikinpuolin
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 20.07.2004
Soundimaalima ihan hieno, jäinen jopa, niinkuin joku jo totesikin. Aika rauhallista meininkiä kyllä. Biitti ihan jees, mutta olisi ehkä voinut olla erityylinenkin mielestäni. Bassolinja aika odottamattomalla linjalla varustettu, ihan hyvä silti mielestäni. Padisoundi kuulostaa haikealta ja sopii utuiseen äänimaailmaan. Melodiat ihan hyvät, mutteivät kyllä säväytä/toimi aivan täysillä iskeäkseen meikäläisen tajuntaan. Kuitenkin biisi on ihan miellyttävää kuunneltavaa ja väkisinkös tässä rupeaa jo väsyttämään... Täytyy taas mainita että onnistunut tunnelma on aikaan saatu tähänkin biisiin. Ihan hyvää jälkeä, mutta se viimeinen silaus upuu, joka kiitettävälle tasolle potkaisisi tämän tekeleen. :)
0   +1 +2
 
9
Infratuna 04.07.2004
Jep. Hitusen kasari tulee mieleen tosta kompista. Jotenki tuntuu et on menny masterikompurointi vähä yli. Tasapaksu soundi... Melodiat on taas taattua Jinx laatua, paljon kaikkea sulassa sovussa =) Eipä tässä muuta hyvä biisi !
0   +1 +2
 
8
enkeli 24.06.2004
Jotenkin jäinen, etäinen ja kiehtova tunnelma tässä biisissä. Pikkuhiljaa kuulija pääsee lähemmäs melodiaa... Hyviä aineksia, ehkä pientä sekaisuutta. Yksi kunnon nousukohta olisi tehnyt kappaleelle hyvää! Varman ammattitaitoinen ote näkyy kuitenkin tässäkin biisissä. :) Niin, ja loppu oli hauska.
0   +1 +2