II - Everybody's Dying

Sam's Rammers

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Cover Girl 21.06.2004
Oikon tää edes kuulostais vähemmän rikkinäiseltä vinyyliltä kun ei tää mäiske ole ilman huonoa äänelaatuakaan kovin lähellä sydäntäni. Tätä lajia kun en ymmärrä vaikka yrittäisin olla kuinka avarakatseinen. No on tässä tietysti nostalgiaa henk. koht. hölmöstä nuoruudesta, tältähän se kuulosti, mutta en nyt enää jaksa ymmärtää että voiko tähän suhtautua vakavasti ja silti positiivisesti. Ookei. Menen kiikkustuoliini kalkkiintumaan. (mutten silti ymmärrä) Vaikka vähän hymyilyttää. No onneksi asia saatiin sanottua kohtuu ajassa.
0   +1 +2
 
Hansu1 21.06.2004
Joo tuli kommenttiringissä vastaan ja mitähän sitä sanois.. sorry ei kyllä löytynyt biisistä mitään hyvää tai no yx juttu onnex oli aika lyhyt..
0   +1 +2
 
9
everhad 21.06.2004
Mahtava biisi! Tuli ihan omat teiniräpellykset mieleen. Kyynel vierähtää poskelle ja heti tekee mieli tappaa joku! Viimeisen päälle tyylikäs kokonaisuus!Mahtavat sanat!
0   +1 +2
 
4
Ninni^^ 21.06.2004
... Mä en nää tässä nyt oikeen mitään hyvää. Suora mielipide valitettavasti on se, että tää on huonosti miksattu, huono laulaja, huono rumpali ja huono kitaristi. Huono biisi. Aina ei voi voittaa.
0   +1 +2