Lost City

Isogone

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
LunaticAstronaut 13.01.2005
Erittäin mainio kipale. Muistuttaa hiukan vanhempaa crystal methodia. Mikä on pelkästään positiivista. Tukisi hienosti myös jonkun leffan pomminvirittely kohtausta :D
0   +1 +2
 
7
gebo modyo 07.08.2004
Miksauksessa on vielä hiomista. Tuntui että jokainen instrumentti joka biisin tuli mukaan, oli vain aina vähän edellistä instrumenttia kovemmalla volumella. Basso, joka lähti liikkeelle aivan alkumetreistä asti, oli aivan liian pinnassa. Kaikki muu peittyi basson taakse. Rummut jäivät taustalle, joten niistä oli vaikea erottaa selkeästi minkäänlaista vaihtelua.

Ovelia happosoundeja biisi oli tulvillaan, tosin ehkä osittain liikaakin soundeja oli päällekkäin, ja kun miksaus vielä oli mitä oli, jäi monet melodiat aivan täysin pimentoon. Biisissä jatkuvasti junnaava sama bassomelodia alkoi puuduttamaan, ja vajaa 6 minuuttia oli aivan liian pitkä kesto pelkästään tälle yhdelle teemalle.
0   +1 +2
 
9
DjLime 06.07.2004
Aika massiivinen tunnelma. Tuosta bassolinja äänestä en kyllä pidä yhtään. Liian kuminen. Rummut on kyllä hyvät ja taustalla pörräävät padit. Hienon kuuloinen biisi kaikenkaikkiaan. Ei mikään kovin mieleenpainuva tosin. Hyvä biisi silti. Soundeista ja tunnelmasta tulee tuo numero.
0   +1 +2
 
6
peikkiZ 29.06.2004
HMmmm.. noh juuh.... mä oon väärä henkilö kommentoimaan tällästä musaa.. :D mutta joo noi rummut oli jees..
0   +1 +2
 
9
Epica 20.06.2004
Rummut on aika kivat kyl. Kuullostaa tarkasti tehdyiltä. bassosundista en pitemmän päälle pitäny hirveesti. Muu tausta on kyl tosi makoisa, varsinki eksoottisen laulun kuuloinen huminahoilotus. Padit on kivat, ja päällä olevat bleepit myös tosi menevät. Tuotanto 9+, biisi 8 1/2.
0   +1 +2