Synergy Basic Mix

ReakTic

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Bemary 26.12.2004
Mielettömän toimiva biisi - ja muahan ei helpolla vakuuteta :> Miinusta löysin vain jokseenkin hätäisen kuuloisesti väsätystä alusta ja lopetuksesta sekä pituudesta: tää tuntuu sen vuoksi vain näytteeltä aidosta biisistä. Väsääs ihmeessä extended-versio, nii varmasti kiitosta satelee muualtakin... Oisit saanu ysin, jos noita mainitsemiani puutteita ei ois ollu :(
0   +1 +2
 
9
TheReal 16.06.2004
Alku kuulost erittäin lupaavalta. Olis viel kiva jos sais jotai vokaaleja mukaa tähä kappaleesee... Melodia kuulosti erittäin hyvältä ja se teki vaikutuksen. Kappaleessa on pari huonoa puolta.. Se on sen lyhyys, samankaltaisuus... Meinaan siis että kappaleeseen voisi ängetä jotain kohtaa missä on rummut poissa ja padia mukana. Ja kolmanneksi, vokaaleja kappaleeseen.. Mut tää on mun oma mielipide. Muuten on kappale kuunneltavan arvoinen ja saisi 8½ mutta melodian ansiosta se saa 9:in. Hyvää työtä...
0   +1 +2
 
8
DjLime 09.06.2004
Kivaa caater tyylistä popittelua. Ehkäpä vähän liiankin paljon kuulostaa caaterilta melodian puolesta, mutta kyllähän tätä jammailisi muutaman promillen humalassa aika mukavasti. Voisi myös toimia limu diskoissa aika kivasti. Loppuu vaan vähän töksähtämällä.
0   +1 +2
 
9
Absolute Zero 08.06.2004
Joo eli tää on kyl ehdottomasti sun paras biisi! Soundit on loistavat, Biitti hyvä jä melodia myös.. aika paljon tämän tyylisiä melodioita kyllä liikkellä, ajattelin aluks jo että oon kuullut tän jossain ;D Mutta siis melodia on hyvä kuten jo sanoin! Loistava biisi! Tämmöstä vaan lisää!
0   +1 +2
 
9
digeon 07.06.2004
tosi kivan kuulonen! biitti tulee kyl just hyvin! biisi on hyvin täytetty, paljon eri efuja ja miksaus on melko hyvää! aika perus-melodia ja pakollinen sahaleadi!;) ei silti meikää haittaa!! miinus puolta tulee kans siitä että biisi ei kestäny paljon mitään!! tällänen pläjäys vois kestää 7minuuttiakin! eikä silti pilaisi biisiä! pidin paljon! ja nyt meen kyl faniutuu! sus on oikeesti potentiaalii kehittyy hyväks artistiks!!
0   +1 +2
 
10
Wanhamies MC 07.06.2004
Todellakin melodinen ja niinkuin monet sanoo,Kickit kohdallaa ja hyvät bassot..Aívan kuin olisin aiemmin kuullut klubilla tai radiossa.Harmittaa kun jää niin lyhyeksi.
0   +1 +2
 
9
N-a-n-a 06.06.2004
Tämä on jo hyvä... tässä biisissä olis ollu ideaa pidempäänkin versioon, hieman lyhyt kun oli... mutta tätä lisää! :)
0   +1 +2
 
10
DJ-NIZU 15.06.2004
Kyllä tämä on ihan menevää matskua hyvä idea tässä biisissä tästäkään minulla ei ole hihassa mitään negatiivistä sanottavaa 10p.
0   +1 +2