Undefined commercial artist

Make=Porn

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Harulf 14.03.2005
jaaa, tuli jotenkin mieleen Spinal Tapin "jazz odessy", mut ei kai se voi olla ihan väärin. Mitähän tästä antais... ehkä kasi kuitenkin on paikallaan
0   +1 +2
 
9
Tuskin kerkes näppejä lämmittämään kun tuli ensimmäinen tilulilusoolo. En tiedä muista, mutta minuun ne uppoaa, kunhan ne on tehty hyvää makua osoittaen. Hämy piano, ihan kuin minä olisin soittanut sen, n. 27 vuotta sitten (käypä aika olisi myös eilinen) :)

Letkeä lähtö, sit vähän jotain hc:tä, sitten kingston wallia, dream theateria, letkisitä, hc:tä, hämyilyä jne. ja sit tuo piano. Ei tämä ole huono, mutta en mä tätä enää viidettä kertaa kuuntele, siis toistamiseen. :)

Tuli tuossa muitakin piisejänne kuuneltua.. Väsymys taitaa ajaa minut ruksaamaan ton fanizydeemin.. Iloisiin kuulemiin ja näkemiin, sano tarvajärvi
0   +1 +2
 
MIKA K 12.03.2005
alku oli ku jostaa uudest bumtsibummist mut sit marcost tuli saatana joka soitti pianoa siin lopus ku perkele
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 12.03.2005
Melko härö biisi. Onhan tässä kaikenlaista yhdistyelty, mikä on periaatteessa hyvä juttu. Mutta jotenkin sellainen fiilis, että niitä yhdistelmiä ei ole osattu yhdistää ilman biisin muuttumista kaaokseksi... lisäksi laulajan ääni rikkoo harmoniaa entisestään...
0   +1 +2
 
9
DarkFiz 12.03.2005
Letkeä meno alussa. Urut kuulostavat mukavalta.. ja sitten BÄNG. Mättöä. Kylläpä yllätti, ja rankasti. Ensimmäinen soolo on helvetin loistava, kerrankin sopii. Ja sit taas palaudutaan hetkeks rauhalliseen rentoon menoon josta hypitään mättöön.. ja rauhalliseen menoon.. yritä nyt tässä sit pysyä perässä. Oivaltavaa, omaperäistä, suorastaan hullun nerokasta välillä. Saitte fanin.
0   +1 +2
 
niilo 12.03.2005
Onpas hellyttävää tunnelmamaalailua. Ensimmäisten särinälaulujen ja rumpuorgasmin jälkeen on pakko verrata herrojen Zorn ja Patton tekosiin. Yhteissoitto pysyy kasassa olematta kuitenkaan mekaanista tikutusta. Biisi voisi olla ehkä vähän pitempi että ehtii palailla esiteltyihin teemoihin, tällaisenaan lähinnä ääniperformanssi. Pitää kuitennii fanittaa jos innostuisi kuuntelemaan nuo muutkin tekeleet.
0   +1 +2
 
6
Von Beast 12.03.2005
Taas menee 20-osaisten biisien taitajat kommenttiringissä pyörimään. Nyt on ajoittain rullaavat funkit ja noisecoret tai mitkä liet lyöneet kättä päälle. Pattonille demoa niin saattaa hyvänä päivänä tulla levy pihalle.
Mie en ite oo niistä sen Bungleista koskaan oikein perustanu. Tämä on sitä samansuuntaista äkkiväärää yllätysmomenttikoulukuntaa. Tiivis sekoilu kuitenkin.
0   +1 +2
 
Gravity 12.03.2005
Pirun siisti kosketinsoundi. Vahvasti tulee mieleen Mr. Bungle tästä, mikä on hyvä seikka. Kitarajuttuja voisi vähän vielä hioa menemään paremmin rytmiin. Hyvää on myös, että biisi ei ole ihan sitä perus mikseri.net-osastoa vaan hieman erilaista.l
0   +1 +2
 
9
Error303 12.03.2005
Hyvät räbät ja gangstat saundit ja silleen. Eiku oho kuuntelen 50 centii oho XD No täst biisist ni aika hyvä ja toi sekoilukohta o iha tuore. Tää on jotai gruuvikakkaa ja punkkia ja bläkkistä ja hardrokkii ja kaikkee!

-FEL
0   +1 +2
 
Almost famous 12.03.2005
Nyt en tiedä oikein mitä sanoisin. Aikamoinen pläjäys. Kyllähän siellä oli taitoakin takana, mutta ei tämä minuun oikein iskenyt. Ihan hyviä kohtiakin siellä oli välissä, mutta kokonaisuus oli vähän turhan sekava. Nopeet oli sormet soolossa ja kyllä se tuohon ihan hyvin kävikin. Liikaa tekniikkaa ja liian vähän biisiä mun makuun. Pituus oli kuitenkin sopiva. Jätän tämän arvostelematta, kun en osaa oikein tästä mitään antaa.
0   +1 +2
 
8
Zachary 11.06.2004
No tämähän on performanssitaidetta helvetistä. Luova hulluus on nasta juttu. Vielä antaumuksellisemmalla otteella oltaisiin saatu aikaan enemmän arvaamattomuutta. Nyt biisi loppujen lopuksi ikään kuin oli ja meni. Ehdotan enemmän ruostetta, mutaa ja kynsiä liitutaululle. Ja jonkun sortin kliimaksi varsinkin tämäntyyppisessä kappaleessa olisi tarpeen. Miten paljon tämä oli puhtaasti huumorimeininkä, sitä en tiedä, mutta jos tarkoituksena oli saada pilke silmäkulmassa tehtyä musiikkihäröilyä, niin oikealla tiellä ollaan. Vielä vaan enemmän sitä hulluutta.
0   +1 +2
 
7
WaurioRocks 11.06.2004
Eipä ollut päätä eikä häntää tässä teoksessa. Sinne tänne poukkoilua. Soittopuoli toimi erinomaisesti.. siitä kaikki pisteet. Tämä ei kaapannut mukaansa niinkuin olisin toivonut.
0   +1 +2
 
Enforce 11.06.2004
Että tämmöinen sitten :D
Ilmeisen pilke-silmäkulmassa-meiningillä tämä oli tehty ja onnistui saamaan ainakin minut hymähtelemään. Hyvän kuuloista rentoa hevittelyä hammondien lomassa, en kuitenkaan toista kertaa kuuntelisi ;) -RIku-
0   +1 +2
 
7
Einsteins 11.06.2004
Alkoi pelottavasti " nyt sieltä tulee jotain retro-funkkailua", mutta tuli
onneksi meteliä, mutta ei helvetti, sitten mentiin hevin puolelle, joka nosti
korniuspisteitä heti! Pianonpimputtelu kuullosti tietysti siltä itseltään.
Mukavan lyhyt!
0   +1 +2
 
9
atheos 11.06.2004
Sangen on sekavaa meininkiä... Mutta jollain kierolla tavalla tuo rhodes-jazzin ja death metallin vuorottelu toimii. Tulee mieleen YUP:n 1990-luvun alkupuolen tuotanto. Mainiota, jatkakaa samaan malliin :)
0   +1 +2
 
d fast 01.06.2004
ai vitsi kun nuo rummut eivät olisi noin laahaavat vaan funkkaavan napakat niin saisin vallan mahdottomia kiksejä. parin minuutin paikkeilla on horrorpianoilua, joka tosin kuulostaa aivan liikaa sattumanvaraiselta pimputtelulta. kitarasoolot toimivat vaikkeivät mitään väkivahvoja olekaan. laulua saisi taas kerran olla enempi. hiljaiset jazzahtavat osiot ovat kivoja ja näin. kokonaisuudessaan tämä biisi ei oikein vakuuttanut, ensi kerralla jos laitatte funkahtavaa urkua biisiin, niin muistakaa laittaa rumpuihin enempi napakkuutta. nyt koko biisi antoi itsestään melkolailla laahaavan yleisvaikutelman. jotenkin tunnekin jäi uupumaan tällä kertaa soitosta. go back to your roots, make=porn!
0   +1 +2
 
kudusai 01.06.2004
Ihan hienosti alkaa noilla uruilla, varsin niiden jälkeen tullut mättö oli loistava. Pidin paljon lopussa olevasta pianoilusta. Hyvä.
0   +1 +2