Be with me

Haamubiittaaja.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Cerende 04.02.2006
Piano on mielettömän nätti, mut tää biisi nojautuu liian paljon siihen, se ei ihan täydellisesti kuitenkaan pidä tä biisiä nimittäin kasassa näin pitkää aikaa. Ei siis sillä, että tää nyt ois jotenki periaatteessa liian pitkä, mutta tässä biisissä ei vaan riitä ainekset näinkään pitkäks kappaleeks.
Mä en varsinaisesti tiedä tällasesta musiikista sen erikoisemmin, joten nää on täysin mustavalkoisia "mun mielestä" -mielipiteitä, mut rummut kökkii, haitsu tosiaan on liian kovalla, mut ei se varsinaisesti oo se ongelma, vaan sen ongelma muodostaa toi koko rumpumeininki.
Se on yksinkertasen helppo ratkasu ja iskee päähän, mut ei sovi siihen samaan maailmaan, ku tää muu biisi.
Syna on sympaattinen, älkää kysykö miks, mutta mulle tulee siitä mieleen Jessica Alba tanssimassa pöydällä rodeokuteissa ja samaan aikaa sellanen hetki, kun näin yhen rastapäisen pojan puistossa, istumassa keinussa, joka keinu sillee vähäsen ja hitaasti. kello oli siis joku kolme yöllä ja se poika oli 22 vuotias. Huppu päässä ja rööki kädessä.
Bassolinja on kans miellyttävä. Se on koko ajan läsnä, syventäen, mut antaen silti kaikkien muiden elementtien kietoutua siihen ja se antaa niille tilaa kasvaa.
Oon todella hämilläni tästä biisistä jo näin muutaman kuuntelun jälkeen, seuraavaks täytyy lienee ladata tää koneelle ja sulkeutua tän biisin kanssa pimeeseen huoneeseen.
Ihanaa. Kiitos!
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 01.02.2005
Kaunis ja sopivan yksinkertainen piano on kyllä tämän biisin suurin valttikortti... Pianoa ehkä olisin hieman pehmentänyt, mutta kuulostaa jo nyt varsin luonnolliselta ja sinisen kauniilta. Rummut ovat minusta varsin onnistuneet, ehkä olisin vain käyttänyt useampaa erilaista hihatsu-soundia.

Bassolinja on minusta onnistunut miettivän rakenteen ansiosta ja se antoi tilaa hyvin muille kauniille soundeille. Todella onnistuneen kuuloinen tekele, jossa ei ole hirveästi mitään moitittavaa.

Ehdottomasti tämä on kiitettävä, kun olet saanut kappaleelle tehtyä siuluakin. Liitelevät surusävelet ovat ihanaa kuunneltavaa. Ainut mitä olisin kaivannut, niin biisin padeihin lisäisin hieman eloa, kun nyt ne soittavat vain samalla voimakkuudella... swoosh-efut eivät olisi pahitteeksi padeissa.

Mut kiitoksia hienosta biisistä! Oli hienoa kuultavaa!;)
0   +1 +2
 
9
kaivara 03.10.2004
Vaikka ei tämä musatyyli olekkaan mulle aivan lähintä kamaa,niin tässä oli ideaa!Biisin pituus oli vaan vähän liian pitkä.
0   +1 +2
 
9
-Esteetti- 24.09.2004
ihan hyvä..
0   +1 +2
 
10
DJ-NIZU 18.09.2004
Erittäin hieno tekele tämä ehdottomasi un parhaimpiin kuulu tää biisi... mulla ei ainakaan tule mitään moitittavaa tästä... ehdottomasti 10 pistettä.
0   +1 +2
 
9
siiki 18.09.2004
Johan oli surullista menoa:/
Kuullosti erittäin hienolta tämä biisi.
Kosketti kyllä sydäntä:)
0   +1 +2
 
9
siiki 18.09.2004
Johan oli surullista menoa:/
Kuullosti erittäin hienolta tämä biisi.
Kosketti kyllä sydäntä:)
0   +1 +2
 
Rion 30.08.2004
Piano on kyllä ihan kaunista kuunneltavaa, mutta en tykkää soundeista yhtään. Rummuista on aikaisemminkin jo sanottu ja yhdyn edellisiin. Tarvitsisi runsaasti hiomista. En kyllä oikestaan lämmennyt tälle yhtään. Jotenkin vain niin tylsä kappale.
0   +1 +2
 
Lambi. 21.08.2004
Kyllähän tällästä kuuntelee:)Pianot sopii hyvin...kokonaisuutena ihan OK..
0   +1 +2
 
9
Kare_ 20.08.2004
Melodiat oli aivan mahtavat. Jo niiden takia kannatti tämäkin GPRS -yhteydellä ladata. :D Mutta sitten jonkinasteista syvyyttä puuttu ja rumpukomppi ois saanu mun mieleestäni olla vähän monipuolisempi, en oo varma oisko se sitte se breakbeat(?) vai mikä se olis tyyliltänsä kun en niin perehtynyt näihin. Mutta hieno biisi!
0   +1 +2
 
9
Protush 20.08.2004
toi piano melodia kuullosti upeelta! kyl tällä viä pitkälle päästään;)
0   +1 +2
 
9
Pagan 23.07.2004
Todella tasapainoinen ilme biisillä ja instrumentit hyvin valittu. Mielestäni rummut sopivat tähän biisiin kuin nenä päähän, samoin kuin haitsut. En oikeastaan löydä moitittavaa tästä. Hymyilytti toi alku tosin, sieltä pukkas hmm FX_toiling vai mikä se Fruityn efu on. =) Biitti kyllää rullaa loistavasti tässä. Pitää tulla kommentoimaan noita muitakin kun tässä kerkiää. Hey, it's a weekend! =)
0   +1 +2
 
9
arCticod 05.08.2004
Piano lämmitti kyllä sydäntä.. ok, eipäs mennä tunteilun puolelle..:) eli piano melodia ja soundi oli loistava.. biitti sopi hyvin biisiin.. mitäs tässä muutakaan voi sanoa ku että loistava biisi..:)
0   +1 +2
 
9
ÄSSÄ poika 09.08.2004
Musta tuntuu et tähä biisii o käytetty paljo aikaa ja mietitty pää puhki et mikä sopii ja mikä ei.hyvää musaaha tää!
0   +1 +2
 
8
WACS 09.08.2004
Hyvä tunnelma, mutta liian konemaista meininkiä omaan makuuni.
Oikeilla soittimilla soitettuna pidäisin tästä kaksinverroin enemmän, mutta tästäkin pidän totta kai.

Kaunista melodiaa löytyy paljon ja soittimet tukevat toisiansa... nuo rummut kuulostavat aivan hirveiltä, mutta se liittyy tuohon konemaisuuteen minkä mainitsin jo aikaisemmin.

Hyvä biisi, keskinkertainen toteutus... Potentiaalia kuitenkin löytyy ja paljon.
0   +1 +2
 
7
Mr Dimension 09.08.2004
Kappale muuten oikein mukava, mutta tuosta rumpukoneesta en menisi vannomaan... jonkinmoinen breakbiit olisi mielestäni ollut parempi vaihtoehto.
0   +1 +2
 
7
Apollo 09.08.2004
Oijh... alun piano enteilee DreamHousea mutta arvasin kyllä ettei sitä tule :( Tuossa pianossa on aineksia vaikka mihin mutta beatti ei kyllä iskenyt yhtään eikä muutkaan soundit.

-D.Art / Petri Lahtinen -
0   +1 +2
 
8
hienot pianot.
rumpuhommeli kuulosti aluksi
tönköltä, mutta korva tottui siihen nopeasti.
kivaa tunnelmamusaa.
0   +1 +2
 
8
the_dj 09.08.2004
alku ihan jees. biisi käy pitemmän päälle hieman tylsäksi. piano kuitenkin ihan kiva.
0   +1 +2
 
Averell 09.08.2004
Pianoteema on ihan miellyttävä, enkä oikein soundipuolestakaan keksi motkotettavaa. En tällaista oikein koskaan kuuntele, mutta jotenkin tästä vaan tulee vanhempi musiikki mieleen, ehkä mä kuulin Jarrea jossain noissa soundeissa. Rummut kuulostaa aika rumasti koneelta, iskee korvaan kun ne sai välillä meuhkata itsekseen.
0   +1 +2
 
8
vrs 09.08.2004
Tämä on tääs tämän pianosoundin työtä, mutta tämä kuulostaa niin hirumuisesti Mark Snowlta. Mutta taas jälleen kerran, hyväähän tämä on. Mitä nyt olisin joitain elementtejä kuten kickiä korostanut enemmän heti alusta alkaen.
0   +1 +2
 
9
jokytol 09.08.2004
Iha hyvä... tässä on kaikki äänet iha hyvii...ainaki ne sopii tähä biisii... Kyllä tätä kuuntelee.
0   +1 +2
 
9
cj.6 10.08.2004
Piano on hyvän kuulonen ja melodia tai sävel...mä ehkä vaihtaisin biitin erillaiseks mut on tääki hyvä...string on ihan hyvä, jotain pientä hiomista tarttis...efektit on hyvät...rummut on hyvät varsinkin virveli...se on just tommone ns.joustava...basso tulee hyvin esille sielt ja kuulostaa hyvält...saundit on kyl ihan hyvin hiottu kuntoon...to 3:30 kohta oli hyvä ja biisi lähti siin hyvin liikkeel...biisis on ihan toimiva
0   +1 +2
 
8
jmm 14.08.2004
Pianojuttu on hyvä kaunis, vaikkakin aika itseään toistava. Rumpubiitistä taas ei voi sanoa samaa, se on jotenkin kömpelön kuuloinen eikä mielestäni oikein sovi biisin muuhun tunnelmaan tyylillisesti eikä soundillisesti. Mutta ei tuo nyt biisiä kokonaan pilaa, on vain sellainen pieni tyyli virhe. Muutenhan tää on ihan hyvä biisi, mutta tuolle kompille kyllä itse ainakin tekisin jotain.
0   +1 +2
 
8
luckydreamer 15.08.2004
kuulosti tosi hyvältä alussa. huonon kuuloiset konerummut vähän pilas, mutta hyvä pianomelodia kyl.
0   +1 +2
 
Speed Freek 19.07.2004
Aivan yllätyin kun biisi lähti liikkeelle. Piano linja on aivan mahtava. Mielestäni tuo bass soundi sopi biisiin loistavasti. Propsit myös biiteistä -vaikka niitä tuossa dissattiinki. Yksinkertaiset, mutta silti oimivat ja vaihtelua on tarpeeksi. Mielestäni toimivat tämän tyylisessä biisissä. Ja on muuten hyvin valittu snaresoundi. Hieman reverbiä voisi kyllä lisätä. Mielestäni tähän ei mitään sähkökitaraa tarvi lisätä. Toimii loistavasti tällaisenakin.
0   +1 +2
 
9
DO 16.07.2004
Hienot soundit, biitistä ehkä itsekkin nutisen ;) hauskaa kuunneltavaa... Toi piano oli onnistunut veto tuohon biisiin..

Kiitti muuten arvosteluistasi....´:D
0   +1 +2
 
9
^=JuSa=^ 15.07.2004
Hienot melodiat...mut komppi olis saanut olla erillainen...hieno silti ;)
0   +1 +2
 
10
A-Trax 29.06.2004
Tätä olen tuon full lifen ohella kuunnellut biiseistäsi eniten. Biisistä löytyy juuri minun korvaani mahtavasti kolahtavat pianot, saati toi liidi kun tulee mukaan niin kuin jo puttekin sanoi, tunnelma on täyteläinen... :)
Ei jukra kun osaa sitten olla korvia hivelevää musiikkia!
Keep it up!
0   +1 +2
 
DjLime 13.06.2004
Piano on mukava, mutta siihenkin kaipaisi ylätaajuuksien nostoa vähän kovemmalle. Rummut on kertakaikkiaan tylsät. Bassonäänestäkään en pahemmin tykkää. Tuo tausta syna ääni on kyllä hienon kuuloinen. Ihan mukavan kuuloisia melodioita. Rummut tekemällä kokonaan uusiksi ja tuon basson, tästä voisi tulla ihan hyvänkuuloinen biisi. Näin tästä jää vähän tylsä tunnelma, kun tuo rumpuosasto on noinkin hanurista.
0   +1 +2
 
9
Heat Radius 03.06.2004
Vähintään kasin arvoinen suoritus!
Aivan mahtava Piano, sopii kuin nyrkki silmään. Jotenkin toi Hatti on vähän liian pistävä ja... muikea... Mutta todella hyvä kappale Altogether!!!
Ysin tälle annan koska olen suuri konemusiikin fani... Niin ja sun myös jos huomaat..
=D
0   +1 +2
 
9
Putte 31.05.2004
Kauniin kuuloiset pianot + menevä komppi = hyvä biisi! Kun nuo tausta synat astuvat mukaan on biisi kaiken hyvän lisäksi myös suhteellisen täyteläinen.. Kompressointi olisi saattanut tehdä tässä terää, ja rummut kaipaa pikkasen lisää reverbiä ja ehkä myös vähän equtustakin haitsujen osalta (yläpäätä ihan vähän pois).. Pianoihin olisi voinut heittää "randomina" nuottien äänenvoimakkuudet ettei kuulosta niin konemaiselta.. Ehkä tämän oli tarkoitus olla tälläinen, tuossa vaan mitä itse olisin toivonut.. Pianon soundi oli oikein mukava, oikein aidon kuuloinen! Hyvä biisi kaikinpuolin, mutta ainahan sitä hiottavaa löytyy..
0   +1 +2