In My Room

Monosurround

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Emzii 04.09.2007
Erittäin miellyttävä biisi.
0   +1 +2
 
10
Taakka 17.08.2006
Taas hieno biisi.. sanoitus jälleen hyvin lähellä nykytilannettani. Tällainen kevyt rockpop sopii tyyliksenne kuin nenä päähän, hienoa työtä, lisää tällaisia balladeja. :)
0   +1 +2
 
10
taudinkantaja 15.08.2005
Kaunista! Tätä biisiä voi kyllä fiilistellä ihan kyyneleet silmissä. ^_^
0   +1 +2
 
10
Windflame 07.03.2005
Täst mä pidän ja tykkään. Letkeä biisi ja hyvin kulkee eteenpäin. Ja silti erittäin kaunista taasen. En osaa näköjään mitään muuta kuin kehua, mutta eipä sitä näin hienolle kappaleelle muuta viitsi tehdäkään. Soitto on monipuolista ja menevää!
0   +1 +2
 
9
Bemary 01.03.2005
Tässä on sitä jotai. Sellainen jenkkitunnelma, josta todella paljon pidän. Voi kuvitella soimaan hyvän draamasarjan taustalle tunteellisena, hiljaisen koskettavana hetkenä, joka saa fanin rakastumaan sarjaan entistäkin palavammin.
Alku o aika nopea - laulu alkaa samantien. Siihen ois hieman voinu jotain pituutta lisätä - samoin loppuun, joka ehkä hieman töksähtää ja kuulostaa mun korvaan muutenki hieman kummalliselta.
Muutoin tää biisi o nappisuoritus ammattitaitoselta bändiltä! :) Latasin tän koneelle jo kuukausia takaperin, joten kyl tää toimii aina yhtä hyvin pitkälläki tähtäimellä, eikä vaa kertakuunteluna :)
0   +1 +2
 
9
kallehn 18.10.2004
Tässä on aika pro meininki. Noi kertsin harmoniat hienot kans ja se syna siellä. Bändi toimi hyvin... Vähä laulujen tasoissa pientä hiomista miksauksessa, mutta ei vaikuta kuuntelu nautintoon mitenkään.
0   +1 +2
 
10
tinu 17.08.2004
Oi luoja,tämäkin on käsittämättömän nätti kappale..Mä oon ihan liian sanaton..
Loppu on kyl ehkä hieman hämäävä,mutta enpä tuotakaan pahaksi sanoisi,se saa ehkä lissää vivahteita tähän..
Alun hiljaisuus hämäsi ekoilla kuuntelu kerroilla,mut sitten sitä oppi jo odottamaan..
Nättiä lauleloa nätillä soittelolla..En tiedä parempaa yhdistelmää..
0   +1 +2
 
9
roppanen 29.07.2004
Mä tykkäsin kyllä noista kitara kuvioista ja ne myötäili mukavasti laulajaa. Alun efektit oli hyvä idea, mutta mä en meinannu kuulla laulua ja sanoja siinä tarpeeks. Kyllä tämäkin oli loisto suoritus.
0   +1 +2
 
9
kärhi 04.06.2004
Tämäkin tosi hieno biisi! Laulut toimii, ja kertsi on nätti. Sopivan ilmava, silti haluisin myös samaa mitä GWSTW:hen, eli pientä pianoa/jousimattoa ja aidot rummut. Se ehkä toisi lisää elävyyttä ja syvyyttä mitä tällaiset biisit lopulliseen kliimaksiin tarttevat. Good work guys!
0   +1 +2
 
10
dimi 26.05.2004
helmi linja vaan jatkuu!
perkeleen hjuva ralli!
0   +1 +2
 
9
Scarlet 26.05.2004
ovela = omalla tavalla omaperäinen :P
ja vaikka ei välttämättä soinnillesesti kauneimpia
kuulemiani mutta tällaiseen musiikkiin just sopiva!
0   +1 +2
 
10
Salminen 26.05.2004
Mahdottoman hieno kappale se on tämäkin. Alun radioefekti häiritsi hieman aluksi, mutta toisaalta sen jälkeen äänimaiseman avautuminen kaikessa loistossaan kuulostaa sitäkin hienommalta. Biisin tarina on harvinaisen koskettava, ja huomaa että sanoituksiin on käytetty aikaa ja vaivaa. Yksi pieni asia tässä häiritsee, ja se on lopetus. Biisi tuntuu vähän lopahtavan kesken. Siitäkin huolimatta on kyllä niin hieno kappale jälleen kerran kyseessä, että tyhmäähän tälle olisi mitään muuta antaa kuin täydet pisteet. Näin hypnoottisen kauniita kappaleita ei olekaan Pop-kategoriassa vielä mikseristä vastaan tullut. Tämäkin jää soittolistalle pitkäksi aikaa.
0   +1 +2
 
9
Scarlet 25.05.2004
parisuhde poppia kuten sanoitte.. mutta hienossa muodossa!
ovela ääni laulajalla ja tarpeeksi yksinkertaisuudessaan tehokkaat taustat... mutta hieman enemmän taustalauluja
tms.. ois iha kiva...
0   +1 +2
 
10
Pastori 25.05.2004
Kyllä taas on hieno biisi. Mukavan pehmeät soundit jotka kietovat syleilyynsä. Muutenkin kappale on rakennettu juurikin rakastamistani pop-elementeistä. Kertosäkeessä käytetään ns. "jenkkirock-sointuja", eli tuo urkupisteenä toimiva g (?) soi joka soinnussa ja se on kyllä sellainen mitä meikä diggailee.

Tyhmän kuuloinen kommentti varmaan tämä, mutta tämä on juuri sellaista musiikkia, jota itse säveltelen himassa. :) Ainoa vaan, että en saa niitä ikupäivänä näin pitkälle. Mutta siitä johtuen ERITTÄIN lähellä sydäntäni tällainen musiikki.

Mitähän tälle nyt antais... ööö... no kymppi se on pakko läväyttää. :)
0   +1 +2