It's you I've got

leap

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
lift-bling 11.01.2007
Hyvä biisi jatkakaa samaa mallii...
0   +1 +2
 
8
Migii 04.04.2006
Aika yllättäen rävähti säröt silmille kauniin alkumelodian jälkeen. Biisissä on potentiaalia, mutta jää valitettavasti aika keskinkertaiseksi, sittenkin.
0   +1 +2
 
8
Jutka 22.03.2006
Mukava alkuriffi jälleen kerran. Heavysoundiskitta hyökkäs aika yllättäen, säkeistössä rauhoittui taas asialliseen meininkiin --> kertsissä taas sama homma. Ehkä hieman tyyliin sopimaton soundi? No, ei vaikuta mitenkään kuitenkaan meininkiin - demohan tämä onkin.

Siistejä piano- ja jousisoitin sovituksia. Tykkäsin todella.

Laulaja parhaimmillaan tässä biisissänne! Sopii kuin nyrkki hattuun.

Rumpujen komppi läpi biisin hyvin samankaltainen, groovaa kuitenkin hyvin. Kertsiin ois kaivannu jotain erilaista, kuin säkeistöön. Puuduttaa muuten puolessä välissä biisin ja panee kuuntelijan vaihtamaan raidan toiseen...
0   +1 +2
 
10
Laamed 21.12.2005
Tämä on erittäin hyvä kappale, hittien hittinne.
0   +1 +2
 
10
afrodite 21.05.2005
Tosi ihana biisi. Meinas itku tulla tätä kuunnellessa. :)
0   +1 +2
 
10
alllujalllu 25.03.2005
ah niin kaunis...ja laulajan ääni...uh..sulattaa jäätyneen sydämmen...(:
lisäääääääääääääää....
mulla ei oo mitään negatiivista sanottavaa...10++ ((:
0   +1 +2
 
9
babydoll 08.03.2005
tää o hyvä! loistava lauluääni ! tykkään
0   +1 +2
 
9
Devines 05.03.2005
Kuulostaa hirmu tutulta kappaleelta, laulajalla on ääntä ja mukavan kuuloinen kappale! :)
0   +1 +2
 
9
theplan 21.01.2005
Alkaa tosi kivasoundisella akustisella. Rumpusoundit on vähän karut, varsinkin snare. Rullaa ihan kivasti, mutta komppi oli aavistuksen levottoman oloinen välillä. Hiukan pelkistetympi olis ehkä groovannut vielä paremmin?

Laulajan äänestä ja ilmaisusta tykkään tosi paljon, varsinkin alarekisteristä lauletusta osuudesta. Sävellys on vähintäänkin mukiinmenevä, amerikanmeininkiä vaikka suuria yllätysmomentteja.

Miksaus on vähän suttuisen oloinen, mun makuun liian täyteen ahdettu. Esimerkiksi särökitaroiden vallia olis ehkä voinut vähän säästellä jossain vaiheessa, samoin kuin viulumattoja. Bassosta ja bassarista ei tahtonut saada mitään selvää. Sovituksessa oli paljon kivoja jippoja, mutta ne tuppasivat vähän hukkumaan tuohon isoon soundiin. Joka tapauksessa hyvin soitettua ja laulettua, mukavaa kuunneltavaa! :)
0   +1 +2
 
9
Niga 19.01.2005
Eipä ole paljon näin tasokkaita biisejä tullut mikserissä vastaa. Toinen erinomainen on oma "suojattini" Gods & Fists bändi. Laulajalla oli just tollanen hyvä soundi radioon, jolla saa monet tytöt kyynelehtimään onnesta.

Ps. Tsekatkaa Gods & Fists Rock-Bändi ja antakaa arvostelunne.
0   +1 +2
 
9
Bemary 18.01.2005
Mikserin parhaimmnistoa tässä genressä, ehdottomasti. Kaikki osat kolahtaa saumattomasti yhtee. Bravo! :)
0   +1 +2
 
10
AiDii 13.01.2005
Joo aika poppis matskuu mille nyt yleensä en lämpee, mut mukava huomata et Matte tekee yhteistyötä myös taitavien artistien kanssa ;).. Ei voi ku iskee propsit, koska tää on jotenki vaan niin hyvä biisi et kyshe siit puskee pakostikki!
0   +1 +2
 
8
Lambi. 06.01.2005
Aika hyvin onnistunut rockbiisi...Laulajalla kiva ääni ja muussakaan bändissä ei mitään valittamista. Enpä arvais suomalaiseks jos jossain muussa yhteydessä olisin kuullut.

Kuitenkaan tää ei ihan täysillä kolahda muhun vaikka periaatteessa tää on loistava...radiosta tulee koko ajan niin saman tyylistä että loppujen lopuks tähän ei kiinnitä erityisemmin huomiota jos sieltä radiosta joskus kuulisikin tämän....
0   +1 +2
 
10
Darianna^ 20.11.2004
latailen aina välillä ties mitä täältä mikseristä,mutta äsken rupesin ihmettelemään että mitäs ihmettä mulla oikein soi Ei kyllä muuta voi kuin kehua. Tästä biisistä ainakaan en löytänyt mitään virhettä :O
0   +1 +2
 
10
*Peikkotyttö 17.09.2004
Tää oli todella hyvä! kivaa kuuneltavaa.. Laulajalla ihanan pehmee ääni.
Siis aivan mahtava..
0   +1 +2
 
10
Salminen 07.05.2004
Kertakaikkisen hyvän kuuloista ameriikan malliin tehtyä rockpoppia! Särökitarat istuvat kappaleeseen varmasti kuin mummo kiikkustuoliin, luoden juuri sellaisen atmosfäärin kappaleeseen kuin tämän tyylisessä biisissä pitääkin olla. Tämä on kuin suoraan jonkun rakkauselokuvan lopputeksteistä. Melodiat ovat mainiot, soittotaidossa löytyy ja laulaja on erittäin ammattitaitoinen niin äänenkäytön kuin lausumisenkin osalta, vaikkakin olisin mielelläni kuullut miekkoselta enemmänkin tuota kovempaa laulettua osuutta. Sen verran vakuuttavaa tavaraa tämä on, että pakko tuonne fanilistalle on liittyä ja tutustua tulevaankin materiaaliin, jota toivottavasti on tarjolla pian!
0   +1 +2
 
9
harvemmin suomalaiset kuulostaa näin aidolta kun soittavat tälläistä jenkki poppia.
tai ääntävät näin hyvin tota engelskaa.
kuulosti vähän ristiriitaiselta noin rankat kitarat tälläisessa rakkaus laulussa.
mut on tämä kyllä aika tosi hyvä!!
hyvä biisi vaikka olihan se vähän tyypillinen lajityypissään mutta saatana jos se on hyvä niin mitä vittua kikkailemaan!! niin! olen puhunut! lopuksi mainos... köh...projectini SEPPO PROJECTS on ihan saatanan hyvä!!
0   +1 +2