Takes No One To Tango (demo)

D Six Minuz

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

orion903rock 08.07.2004
rokrok! onhan täällä musaa mikä on tehty asenteella!!! jatkakaa samaan malliin
0   +1 +2
 
NeverSayYes 07.07.2004
kaiusta päätellen reenaatte jossain jäähallissa, mutta väliäkös sillä kun demoasteella vielä ollaan, hieno tuo säkeistön tangotahti
0   +1 +2
 
6
Averell 07.07.2004
Ei oikein meikäläiselle sopivaa musiikkia. Vähän junnaa ja laulutyyli (kaikuineen?) tuntuu vähän kotikutoisen teatraaliselta. Ei tarvitse tilutella, mutta kitara"sooloa" en menisi ylistämään
0   +1 +2
 
8
Samu2 07.07.2004
Kas vain, taas tangotellaan niin että heikompia huojuttaa ;) Olen muistaakseni tästä jotain versio(i)ta arvioinut jo aiemminkin, mutta näillä mennään mitä on jaettu!

Vähän on tahtien pysymisen kanssa hapuilua, ja laulussa on niin hirmuinen kaiku ettei siitä saa sanaakaan selvää, MUTTA siitä huolimatta biisissä on mielestäni ihan asiallisesti ideaa. Osiltaan jarisillanpää tölväyksen vuoksi, osittain siksi että tyyli muistuttuu klassisia brittipunk-pumppuja, ja osittain siksi että biisissä on ihan oikeasti hyvää ideaa! Tuon kun saa kunnon toteutukseen, niin kyllä kesäbiisissä löytyy!
0   +1 +2
 
Tune 07.07.2004
Todellakin nauhoitettu treenikämpällä. Jonka takia ei sanoista saada mitään selvää. =)
Muuten kappale kuulostaa perusmaiselta, tasapaksulta rokilta yksinkertaisella kompilla ja riffillä.
Taustalla tämä kappale menee ihan hyvin, mutta kokonaisuutena kappale ei tarjoa mitään erikoista eikä mitään mieletöntä, jonka takia juuri tämä bändi ja ehkä tämä bändi jäisi mieleen.
Kun äänimaailma ja jälkikäsittely saadaan kondikseen, niin ehkä enemmän saadaa irti tästä.
0   +1 +2
 
7
kudusai 06.07.2004
Hemmentti mikä nimi biisillä. Ehkä tämä hieman menee huumorinpuolelle tai sitten ei. Kaikua löytyy laulusta, allekirjoittanut pitää kyllä aljon kaiusta, mutta muista sitten en tiedä. Soundit ovat mitä ovat ja kyllähän tuo kaikukin sotkee hieman. Soittokin heittelee hieman miten sun sattuu, mutta antaa mennä. 7½
0   +1 +2
 
7
Äänityksen taso on aika keskinkertanen, mut biisinä tää on ihan kohtuu hauska. laulusta ei saa selvää liikaa kaikua ja suhinaa.. selkeesti parempi ku jari sillanpää.
0   +1 +2
 
8
C 05.07.2004
Kuulostaa siltä kuin biisi olis nauhotettu suuressa salissa, bändi salin toisessa päässä ja nauhotusvälineet toisessa. Mut ihan svegaavaa mättöö sinänsä, rummuista tykkään, kitarassa mukavat venytykset ja laulajalla on hyvä ääni.
0   +1 +2
 
jouni 05.07.2004
Vähän soitto hakee vielä treeniä. Soitto ei ihan vielä kulje taimissaan. Laulussa hauska kaiku. Laulajalla ihan hyvä ja kehityskelpoinen ääni. Miksaus ei loista mitenkään, mutta kappaleesta saa selvän ja fiilis välittyy kuulijalle. Biisinä ihan toimiva rokkipläjäys. Kertsissä olis voinu toimia esim. joku stemmalaulukuvio tms. jotta erottuis niistä säkeistä paremmin. Kitarasoolo oli sopivan räkäinen. Eli ihan palikat on hyppysissä, mutta rohkeasti vaan lisää treeniä ja hiomista niin hyvä tulee. Jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
zood 05.07.2004
Hahaha, repesin ihan täysin kun kommenttiringissä tuo biisin nimi pomppasi silmille. Tuo viemärisoundi on ihan syvältä, ehkä "aavistuksen" verran liikaa kaikua tossa laulussa, että kuinka iso teidän treenikämppä nyt sitten olikaan? Etenkin tuo kaiku vähän puurouttaa sanoja ja niistä on vaikea saada selvää. Muuten biisissä ei tuon "80-lukudemomaisuuden" lisäksi, mikä ilmeisemmin menee nyt tuon miksauksen piikkiin ei juurikaan ole huomauttamista. Alusta tuli ehkä vähän queens of the stoneage mieleen.
0   +1 +2
 
maddista 02.07.2004
Jesh.
Onks tää äänitetty jostain salin takaa keikalla?
Hyvä virvelin lyönti.
osien välillä tempoit ei löydy kaikilla heti.
0   +1 +2
 
NYSV 02.07.2004
Eli vähän on huonon kuuloinen nauhotus/miksaus, mutta kyllähän sitä kuulee miten tuo soitto kulkee, joka kyllä vähän häiriintyy koska laulussa ehkä kaikua hivenen liian paljon... Muuten siis ihan eläväinen pirteähkö rokkikipale.
0   +1 +2
 
8
Cover Girl 02.07.2004
No tangon rytmeellä pelkästään ei kampaus pölmähtänyt ihastuksesta sekaisin ihan eka kuulemalta. Ja varpaansakin olisi voinut saada suht tohjoksi jos olisi yrittänyt ottaa askeleita.. pientä rytmistä epätarkkuutta. Noh. Tämä kuulostaa siltä että teillä on ollut keskenänne melko hauskaa tätä tehdessä, valitettavasti tuosta kilometrien päästä tyhjästä jäähallista kaikuvasta laulusta ei saa pätkääkään selvää, että käsittäisi onko tämän tarkoitus huvittaa myös meitä jotka emme päässeet osallistumaan tähän hulvattomaan nauhoitukseen. No nauhoitus/miksaus oli ilmeisen demo-tasoa höystettynä muutamalla sangen epämääräisellä kilahduksella ja vingahduksella. Silti vaikka tämä tangorokki ei nyt ollutkaan ihan ensimmäinen laatuaan niin sen verran hilpeä ja raikas ajatus kuitenkin, ettei tätä kasin alle saa runtattua vaikka kuinka yrittäisi nurista.
0   +1 +2
 
7
DeManic 02.07.2004
Tulee ensimmäiseksi The Doors mieleen. Hyvät saundit ja toi kaiku sopii hyvin varsinkin laulussa. Biisi saa vähän sävyä kun lopussa tulee särökitarat. The Clashin London Calling tulee kans vähän mieleen kun siin on tollaset kitarat. Kappaleen nimen perusteella oletin tän olevan joku huumoripläjäys Jari Sillanpään euroviisupaskasta, eli todellakin parempi biisi mitä odotin.
0   +1 +2
 
7
juZ 02.07.2004
Jep, reenikämppälaatua, siltähän se soundaa. Sinällään ihan hauska tango/rock yhdistelmä. Laulun kaiku olisi saanut olla erilainen, ehkä jotain low cuttia siihen tai jotain? Sielun Veljet tulee mieleen.
0   +1 +2
 
Jukk. 30.06.2004
Hyvä biisin nimi! Laulussa kaikua kyllä antaa vaikka naapureiden serkuillekin, mutta jos kerta raidat on kadonneet, niin asialle ei voi mitään. Kertsissä mennään aika puuroksi, juuri tuon kaiun takia. Jotenkin häirintynyttä tämä on (sehän on siis positiivista vaan!).
0   +1 +2
 
6
odkid 29.06.2004
Epätahtia, ei oikein sytytä. Kitarasoundi aika kuiva. Rumpalin olisi opetella peruskomppia metronomin kanssa. Laulaja ei oikein kuulostanut olevan ihan satasella tosissaan. Jotenkin tosi epävarma meininki. Mutta jatkakaa/jatka kehittelyä, treenausta.
0   +1 +2
 
Pitk 29.06.2004
Kaikua ei ole säästelty, soitto hiukan epätarkkaa, tuollainen tango-komppaus vaatii aika paljon. Soitto paranee kun päästään (olettaakseni) enemmän bändin omalle alalle eli särökitaraan ja rock-musiikkiin. Rumpuja ja laulua voisi kaiuttaa vähemmän ja tuoda niitä kokonaiskuvassa siten vähän eteenpäin. Laulajalla hyvä soundi ja meininki.
0   +1 +2
 
8
JM 29.06.2004
Ku näin biisin nimen repesin! kiitos hyvistä nauruista! biisiki on aika hauska, miksi tämä ei ole huumori -genren alla, sillä huumori -genressä tämä olisi genrensä parhaimmistoa, rokkina jää vähän vaisuksi. Sanojen epäselvyydestä miinusta. Hymy repiää kyllä perseeseen asti ku tätä kuuntelee!
0   +1 +2
 
8
tammina 29.06.2004
Rumpali mars taimitarhaan, komppi huojuu ja pykii.
Säkeistöjen ja kertsien väliset kiihdytykset ja hidastukset
ovat ihan sympaattiset.. Olin kuulevinani naurun pyrskähdyksen laulajalta -) rumpalin kämmi..(?)
Kaikua on "riittävästi". Jos tätä ei ole tehty naama virneessä niin sitten ei.
0   +1 +2
 
6
g.o.r.e. 29.06.2004
Ainakin pari soittovirhettä on tullut havaittua, ei vakuuta. Rokista nyt en oikein tiedä, mita nyt kertosäe ehkä. Laulussa melko hirvittävä kaiku. Yksi positiivinen homma sentään laulusta löytyi: laulaa englanniksi.
0   +1 +2
 
7
biisi alkaa aika lupaavasti, mutta jatko hieman yksitoikkoista. kahden soinnun
rokkia? onhan kolmessa tietysti liikaa:) idea hyvä, mutta vähän voisi yrittää
kehitellä.
0   +1 +2
 
Soulstab 28.06.2004
Soundeissa pientä hiomista, muuten ihan kelpo rokki meininki. Soolo on karmaiseva! ;)
0   +1 +2
 
konemies_ 28.06.2004
Tässä on sellaista persoonallisuutta, mitä monet mikseri-biisi kaipaavat.
Irstas rappukäytävä kaiku laulussa. Ei mitään isompaa valittamista. Ongelmat tässä liittyvät demomaisuuteen (suondi jne.).
0   +1 +2
 
Zatt 28.06.2004
En itse kuuntele tämän tyylistä musiikkia,joten on vaikea arvostella. Mutta biisissä on sellainen live sointu...
0   +1 +2
 
8
Lergoi Volacheck 28.06.2004
mielenkiintonen humppa. Ei iskeny muhun niin hyvin, mut kyl tätä kuuntelee.
pientä rimpulointia tuossa soitossa kyl havaittavissa mut menköön =)
0   +1 +2
 
Einsteins 24.06.2004
Moititaan nyt vielä kerran tuo valtaisa kaiku laulussa ja että pientä vireongelmaa olin myös kuulevani. Biisinä aika tavallinen ja tuo lauluhomma puurouttaa, jos siinä jotain on.
0   +1 +2
 
MajorForce 24.06.2004
Kauhea kaiku tyrkätty lauluun :S
Pikkuisen kaipaisi viilausta vähän jokapaikkaan, bändi toimisi muuten varsin kivasti, mutta pientä kiilaamista tapahtuu koko biisin ajan ja loppupään tempo on selkeästi ihan jotain muuta kuin sitä mistä biisi alkoi.
0   +1 +2
 
dirtylicks 24.06.2004
raakaversioltahan tää kuulostaakin, tausta tökkäsee siihen kohtaan missä laulu alkaa
0   +1 +2
 
Kuusniemi 24.06.2004
Demo versio, hmm... No sanotaan tähän alkuun tuosta äänestä yms. Elikä tämä on todella omituisesti miksattu, soittimet kuulostavat olevan suoraan purkista, mutta sitten laulussa on taas aivan hemmetisti liikaa kaikua. Jos soittimissa on noin vähän kaikua, niin sitten kyllä laulussa pitäisi olla yhtä vähän. Nyt tulos on todella omituisen kuuloinen, kuin siellä tynnyrin sisälle olisi syvä kuilu johon laulaja on pudonnut ja huutaa sieltä muita auttamaan. Todella outoa ja mielestäni ei toimi. Se äänestä.

Soitto on varsin kelvollista eikä siitä oikeastaan ole mitään sen kummempaa sanottavaa. Riffit ovat ehkä yksinkertaisia samoin kuin kompit tuntuvat olevan niin peruskomppeja, ettei rajaa. Ehkä hieman monimutkaisuutta kaipasin lisää, nyt kuulostaa hieman joltain yläaste bändiltä.

Tämmöisiä huomiota tuli mieleeni.
0   +1 +2
 
7
phuuskon 24.06.2004
Mitäs tästä nyt sanoisi. Kaikua laulussa reippaasti yliannos, rumpalin taimissa olisi parantamista. Kyllähän se tangolta jopa kuulostikin, ja muutenkin meni eteenpäin, ehkä hieman tasapaksu kappale.
0   +1 +2
 
7
MGynther 20.05.2004
Omaperäinen kokonaissoundi. Rumpalilla ilmeisesti kiire johonkin kun virveli-iskut tulevat paikoitellen todella paljon eteen. Tempokin heittelee.
0   +1 +2
 
7
dominator 6 20.05.2004
Alun huomaukset olivat tosi kivat. Lauluääni on sopivan utuinen ja menee samaan rytmiin soittimien kanssa aika hyvin. Sanoissa olisi ehkä hieman parantamisen varaa, mutta kitarasoitto korvaa senkin. Mukavasti tempo vaihtelee, tuo vähän säpinää biisiin.
0   +1 +2
 
7
hipit 07.05.2004
Jari Sillanpää vaikutteet tulevat selkeästi esille. Mukavaa diskokamaa.
0   +1 +2
 
8
sare 07.05.2004
Ei varsinaisesti "mun tyyppistä" mutta hyvä kasarimeininki tässä on. Kitara on ihmeen hiljainen ja vaisu, ellei peräti vähän epävireessä. Laulaja on hyvä!
0   +1 +2
 
Botro 07.05.2004
Rempsakkaa 80 luvun brittirokkiralli. ilmeisesti nimen perusteella jari sillanpää jonkinlainen idoli. se näkyykin ja kuuluu hyvin. Yhtyettä voisi kuvailla rokkiin siirtyneeksi jari sillanpääksi. vähän niinkun janne tulkki.
0   +1 +2
 
8
Mice 07.05.2004
miksaus kyl vie biisistä tatsia puis mut hyvä rallihan tämä on!
0   +1 +2
 
8
Mice 07.05.2004
miksaus kyl vie biisistä tatsia puis mut hyvä rallihan tämä on!
0   +1 +2
 
8
drlecter 07.05.2004
Rumpali tai kitaristi kiilaa välillä. Hauska biisi tämä on.
0   +1 +2
 
7
Stocco 06.05.2004
Täähän oli täällä jo aiemminkin? Aika kauheaa rääkynää. Valitettavasti aika sotkuisen kuuloista vaikka onkin rajua ja mahtipontista. En oikein löydä mitään hyvää tästä. Mutta en kyllä hirveän huonoakaan. Tylsä ajatuksia herättämätön rutistus siis.
0   +1 +2
 
8
Zachary 06.05.2004
Laulun kasarimainen, massiivinen kaiku oli omaperäinen idea, mutta ei sitä nyt sentään noin valtavaksi olisi tarvinnut pistää. Menee yli. Ja englanti taipuu yhä edelleen huonosti suomalaiseen suuhun. Ei sille mitään mahda, nuo "saileeens" ja "in mai heeed"-fraasit pistävät korvaan vaikka kuinka filtterin läpi kuuntelisi.

Mutta mutta, suuri mutta: biisi on hyvä ja soitto toimii. Ja treenikämppä-äänitykseksi tämä on soundeiltaankin oikein onnistunut. Yhteenvetona virkkoisin, että tässä oli mukava biisi ja hyvän oloinen bändi, joka uskalsi rohkeasti kokeilla perinteistä poikkeavia ratkaisuja. Niiden toimivuus jää makuasiaksi.
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 06.05.2004
Toimi paremmin kuin edellinen versio.. Kertosäe rokkasi ihan kympillä. Nyt sanoistakin sai selvää. Edelleen hauska veto tämä biisi. Ysin arvoinen.. Lopullinen versio saanee sitten kympin joskus. ;)
0   +1 +2
 
jmm 06.05.2004
Hyvä idea käyttää tangon rytmitystä rokissa, ei ihan uusi idea mut ihan yes. Biisi on mielestäni hieman mitäänsanomaton, ei huono mut ei jää oikein mitään mieleen. Noin yksinkertaiseen sointukulkuun saisi mielestäni tehtyä paljon paremman laulumelodian, kun jaksaa käyttää aikaa.
0   +1 +2
 
Okapi 06.05.2004
Onko tämä huumorimusiikkia? Huumorimusiikissa on se vika, että se joko toimii ja on oikeasti hauskaa, tai lähinnä rasittaa. Tämä teki jälkimmäistä, joskaan ei niin paljoa, kuin huumorimusiikki yleensä.

Jos tämä ei ole huumorimusiikkia, yllämainitulla ei ole mitään merkitystä.

Soundit on ihan ok, joskaan eivät ole varmastikaan tallentuneet nauhalle ihan toivotulla tavalla. Särösoundi on ehkä vähän turhankin räkäinen. Soundeissa on kyllä makuuni aivan liikaa kaikua, rumpusoundeista tulee vähän turhan märkä fiilis, eikä laulujen sanoista juurikaan saa kaiun takia selvää.

Sävellyksenä tekele ei juuri sytytä, muttei tämän tyyppinen meininkiä sytytä itseäni juuri koskaan, joten paljolti voi pistää sen piikkiin.
0   +1 +2
 
ocean 06.05.2004
Aika hurja kaiku tuossa laulussa..:) Menevää rokkia, demoversioksi kuitenkin ihan kuunneltavaa. Komppikitarassa tosin hieman vireongelmia... Rummut räyhää oikein mukavasti.
0   +1 +2