Northern Lights feat. Jady

Walls Of Vanity

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

theplan 19.04.2006
Ensimmäisenä huomion kiinnittävät hiukan muovisen oloiset rumpusoundit. Meininki on mun mielestä toimiva, mutta jälleen mun makuun laulu on hiukan liian pinnassa, ja kenties aavistuksen liian tumma ekvalisoinneiltaan.

Sävellyksestä pidin. Varsinkin kertsi toimi hienosti. Nyt älysin mennä lukemaan myös sanoituksen. Olin lievästi pettynyt siinä mielessä, että odotin ehkä jotain vähän painavampaa sanottavaa. Sanat soljuvat ja soundaavat hyvältä, mutta en kyllä loppujen lopuksi oikein tajunnut mitä niillä haluttiin sanoa.

Kokonaisuus tässä biisissä mua miellytti. Biisistä löytyy dynamiikkaa, hyvää soittoa ja laulua sekä hyvää latausta.
0   +1 +2
 
9
marauder 03.11.2005
Jady laulaa kuin pohjan tähti eikä jätä ketään kylmäksi tässä kylmässä ja pimeässä maailmassa :-)
0   +1 +2
 
9
Sarvis 09.09.2004
Täytyy kyllä myöntää että WandaT laulaa todella hyvin!
Kitarasoundi kuulostaa hyvältä. Samoin sanat ovat hyvät.
0   +1 +2
 
8
WeAreUs 26.06.2004
+ laulajalla ihan loistava ääni!!!!
0   +1 +2
 
8
WeAreUs 26.06.2004
Tulee Roxette miäleen.. ei huono biisi
0   +1 +2
 
9
roppanen 05.08.2004
Jadyn ääni on ihailtavan kaunis ja mun mielestä puhtaudessaan sopi loistavasti raskaan kompin päälle. Sanoja jäin oikeen kuuntelemaan ja täytyy sanoa, että hienosti tehty! Niissä oli käytetty järkeä mukana ja homma ei töksähdellyt missään vaiheessa.
0   +1 +2
 
8
Mörk Ö 24.05.2004
tykkäsin kitarasaundista sikana... laulussa oli jotain korvaanpistävää, tiedä mitä... lisää rockräkää ja ehkä vähemmän pintaan miksaten.. äh enhän tiedä itsekkään mitä tarkoitan, mutta kohtuukovakipale kuitenkin...
0   +1 +2
 
9
T. H. Rimpinen 18.05.2004
Olen kuunnellut tätä kappaletta jo melko usein, ja päätin kommentoida.

Taustan osalta tämä tekele on melko uskollista rock-musiikkia rankahkoine riffeineen ja rumpukomppeineen.

Rummuista: Perusbiitit toimivat hienosti, etenkin tuon peltien pois pudottaminen kertosäkeen puolessavälissä on miellyttävä. Muutama fillikin rokkasi aivan kybällä!

Skitoista: hyvää perussärötystä, komppaus skulaa. Elementti, jota jotkut kutsivat nimellä "tiluttelu" loistaa poissaolollaan tässä kappaleessa. Itseäni tuo ei olisi haitannut, mutta olisi se saattanut ehkä hiukan kornia olla.

Melodiasta/ sävellyksestä: tähän genreen nähtävästi kuuluu asiaan melko tunkkaiset melodiat ja matalat nuotit, joten sekin puoli on genreen nähden hallussa. Tässä se jopa toimii varsn mainiosti. Väliosioiden laskut pianoineen ovat herkkua.

Sanoitukset: Erittäin hyvin kirjoitettu. Tulee paikoittain jopa kylmiä väreitä. En osaa sanoa miksi, mutta niin ne vain tekevät.

Laulut: Jady lienee mikseriläisillekin jo tuttu kultakurkustaan r'n'b:n saralla. Tässäkään kappaleessa ei laulamisen puolesta pettymystä tule. Genreen nähden ne jäävät tosin hiukan siloitelluiksi; muutamassa kohdassa olisin kaivannut revittelyä ja lisää särmää/käheyttä.
Laulun miksauksesta on sen verran kommentoitava, että tällaisessa musiikissa olisi syytä olla vähemmän nirso kaiun ja ylä-äänien suhteen. R'n'b:ssä vähemmälläkin pärjää, mutta tämäntyyppiselle rock- musiikille ominainen syvyys jää nyt laulun saundista hieman uupumaan.

Tämän romaanin loppuun on kuitenkin sanottava, että tässä biisissä on todellakin jotain. Taitaa mennä kesän rock-kokoelma-cd:lleni. Hyvää työtä.
0   +1 +2
 
8
Bablo Diablo 28.04.2004
Ei yhtään hullumpi biisi, mukavan rauhallinen fiilis, tosin en olisi pannut pahakseni vaikka välillä olisi ollut vähän "tiukempaa" riffiä, laulu ehkä hivenen liian pinnassa.
0   +1 +2
 
9
marccus 26.04.2004
Vokalistilla on kyllä hyvä ääni, mutta tässä laulut tuntuivat irrallisilta muuhun taustaan nähden: eli olivat hivenen liian pinnassa. Sovituspuoli noin muutoin toimii, ja napakat kitarat kuljettavat biisiä mukavasti eteenpäin. Sanoituspuoli oli myös hanskassa, ja kokonaisuutena sävellyskin oli ihan jees.
0   +1 +2
 
9
kudusai 24.04.2004
Laulajalla hyvä ääni, mutta hieman voisi olla voimaa takana. Lopun ääiä äiää-jutuista en pitänyt. Kitarointi varsin mallikasta, introriffi on helvetin hieno. Biisi tuo mieleen Dream Theaterin ja Evanescencen sekoituksen, jälkimmäisestä bändistä en voisi välittää vähempää. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
Phadej 23.04.2004
laulu turhankin paljon pinnassa. rumppukomppi turhankin yksinkertainen. toisaalta se varmaankin sopii tähän parhaiten. myös suvantokohdan ja muun biisin taso.ero on aika iso. ei meinaa kuullla hiljasista kohdista mitään.
0   +1 +2
 
9
Tää on hyvä. Äänitys erityisesti on tehty professionaalisesti. Lauluäänestä en pidä yhtä paljon kun äänityksestä , must tuntuu ,että tällaiseen piisiin täytyy antautua paljon enemmän kuin mitä lalajatar teki.
0   +1 +2
 
8
teetime 23.04.2004
Erittäin pätevätä rokintouhua näin niinkun totaalisen "bluesnatsinkin" korville. Keep it on!
0   +1 +2
 
8
drlecter 23.04.2004
nätti ääni laulajalla. rummut vähän vaisut ja äänimaailma mutenkin. biisinä oikein hyvä.
0   +1 +2
 
10
Möhökki 23.04.2004
No mutta tämähän oli erittäin pätevä biisi! Ainoa asia, mistä tulee miinusta on rumpusoundit (siksi vain 10). Niistäkin lähinnä häiritsi vain peltisoundit. Muuten noi kulmikkaat soundit sopii tähän hyvin. Loistava laulaja.
0   +1 +2
 
8
AcLaC 23.04.2004
Biisihän starttaa hehkutuksen jälkeen, kuin diselkäyttöinen maansiirtokone siperian pimeässä pakkasyössä! Hallitsematonta voimaa tuntuu olevan sen verran alapäässä, että vokalistin osuus ei tule olemaan helppo! Voksun ylitumma tyylikäs osuus ei saa konettaan laantumaan vasta, kun kertosäkeessä. Tämä on hienoa harmoniaa ja helppoa kuunneltavaa joka jopa rauhoittaa, kunnes lähdetään taas kybällä! Lopun kertosäkeet väsyttävät koneiston hengiltä ja taitaa vähän vokalistiakin harmittaa!

Kaunis tasaisen tukeva hienosti tulkittu ja soitettu kappale mieleenpainuvalla kertosäkeellä, jonka saisi miksattua paremmaksikin!
0   +1 +2
 
9
legacy_of_past1 22.04.2004
Oho, olin todella yllättynyt raskaaseen alkuun verrattuna aiempiin biisiin ja toisen kerran ku naislaulu alkoi. Lahjakas laulaja. Tosin laulua ois voinu venyttää joissain taukokohdissa. Se ikäänkuin töksähti kesken. Ei tästä voi paljon muuta sanoa kuin että loistava biisi jälleen kerran. Ainahan näitä voi sipistellä, mutta hyvä tämä on tällaisenaankin.
0   +1 +2
 
9
Ray-Ska 22.04.2004
Noi näppäimet siitä tupla arvio no mutta tehkää lisää tätä
0   +1 +2
 
9
Ray-Ska 22.04.2004
Laulaja hyvä ehkä lauluun lisää räkää olis tuonut ns. lisää munaa, saundit o.k biisissä, ehkäpä markku vielä taustalle kertsiin, jos vinkit kelpaa
0   +1 +2
 
9
Ray-Ska 22.04.2004
Laulaja hyvä ehkä lauluun lisää räkää olis tuonut ns. lisää munaa, saundit o.k biisissä, ehkäpä markku vielä taustalle kertsiin, jos vinkit kelpaa
0   +1 +2
 
10
Kolmastoista 22.04.2004
ui Jady ja Wandan kynä pelaa yhteen upeesti! vitsi mikä vokalisti, kirjoitas wanda lisää tekstii jadylle ja tehdää joku portisheadpläjäys ;D
0   +1 +2
 
10
Kfied 22.04.2004
Uih! Onpas hieno biusa! Jadyn voksut sopii itseasiassa mitä mainioimmin tähän, vaikka pientä epäilyä oli etukäteen. Hienoa! Ja soittopuolella tuntuu olevan soittaja isolla S:llä. Pied piper!
0   +1 +2
 
8
jmm 22.04.2004
Raskasta rokkia kauniilla naisäänellä höystetty. Biisihän on hyvä, mutta miksaukselle pieni miinus. Vaikka laulajalla on hieno ääni on se silti turhan pinnassa ja soundi on tunkkainen, kaikukaan ei tekis pahaa. Soitto toimii ja murisee mukavan raskaasti.
0   +1 +2
 
9
Salminen 22.04.2004
Onpas melkoisen jykevän kuuloinen kappale ja hyvillä naisvoksuilla vieläpä! Kertosäkeestä tulee hieman Evanescence mieleen, mutta tässä tapauksessa se on kyllä varmaan laskettava positiiviseksi puoleksi koska biisi ei muilta osiltaan ole tätä nyttemmin jo surullisenkuuluisaa nu-metallia. WandaT:n lyriikatkin toimivat hienosti niin sisällöltään kuin soinnillisesti musiikin kanssa yhdistettynä. Viidettä kertaa tässä kuuntelen kappaletta eikä kyllästymisen merkkejä ole havaittavissa. Se jos mikä on hyvä merkki. Voi olla että täytyy jossain vaiheessa vielä tarkistaa onko tuo yhdeksikkö sittenkään riittävä numero...
0   +1 +2
 
8
PaulMuadDib 22.04.2004
Elikkäs laulun kokonaiskuva jää nyt vähän latteaksi. Kappaleella on hetkensäkin joista pidin kovasti mutta se onnahtelee vielä. Kitara soundia miettisin vielä ja kokeileisin jotain muuta. Laulajan ääni on kaunis mutta pikkusen lisää voimaa alle ja uskallusta laulaa kuin laulais rakastamaansa kappaletta. Uskon, että tois heti upeaa ilmettä lisää. Sävellyksessä on ideaa mutta se kärsii ajoittain yksitoikkoisuudesta. Pientä hijomista ja ehkä äänialan parempi käyttö yleensäkin toisi paljon lisäarvoa. Laulu ja sanat kuuluvat kerrankin hyvin ja sanoituksesta pidin todella paljon. Niin paljon, että lausuin itse ääneen ne useita kertoja.

Minusta tämä on hyvä pohja jolta voi tehdä sitten uusia versioita. Mutta kuten sanoin, korjattavaa on mutta huomaan, että tekijöinä on porukkaa jolla on potentiaalia ja tästä tulee kaunis kappale jos uskallusta ja ideoita vain on.
0   +1 +2
 
Electron 22.04.2004
Tuotanto ok. Ehkä vokaalit ovat vähän tunkkaiset ja soittimien balanssit eivät joka kohdassa ole ihan kohdillaan. Hyvä laulaja, hyvät soittajat - varsin tasokasta meininkiä. Sävellyksenäkin kelpo.
0   +1 +2
 
Mr.Right 22.04.2004
omassa lajissaan varmasti kehityskelpoinen ja mitä kuuntelin muita biisejä, kuulee niistä eteenpäin menemisen. se on aika välttämätöntä ja hienoa huomata : )

kitarasoundista en pidä. muutenkin soundit kuulostaa ehkä hiukan persoonattomilta..

vaikeaa... vaikeaa..

mutta huonoksi en mene haukkumaan kun ei tämä sitä ole : ) tässä taisi tulla makukynnys eteen..
0   +1 +2
 
9
tammina 22.04.2004
Lupaava alku. Hyvät kitarat. Tytöllä maukas ääni joka tosin on miksattu hieman
erilleen taustasta(siis saundillisesti hieman eri maata).
Tästä johtuen biisin intensiteetti ei ole sillä tasolla kuin voisi olla.
Hauskoja R & B -viboja laulussa, jotka ovat poikkeavia tämän tyylisessä kamassa.
Hyvä biisi joka jäi soimaan päähän. Täytyy tsekata muukin tuotanto.
0   +1 +2
 
9
dip flirt 22.04.2004
Olipas miehekästä kitarointia ja kaunista laulua. Nyt on miksauskin mennyt kohdilleen, laulu kuuluu selvästi ja lyriikatkin tulevat esille paremmin.

Pitää vielä himassa ottaa uusintakuuntelu, hiljaset välikohdat eivät oikein tietokoneen kaiuttimesta kuuluu. Melodia oli kuitenkin tarttuva ja solisti tulkitsee loistavasti WandaT:n sanoituksia. Hyvä hyvä!!
0   +1 +2
 
8
electrichaos 22.04.2004
alku lupasi tosiaan enemmän. oikeita elementtejä löytyy riittämiin, mutta se pieni toteutuksen onnistuminen puuttuu. mimmi on hyvä, mutta ehkä liian pop...?
0   +1 +2
 
8
Badmad 22.04.2004
Alku lupaili stadion rokkia, mutta raskaan, laahustavan biitin tullessa mukaan tunnelma muuttui. Yleensä tämmöinen hidastempoinen särökitarajuttu toimii ja nytkin ollaan hyvin lähellä.
Laulu vedetty kauniisti, kaipaisi vielä muun biisin ohessa ehdotonta huippukohtaa, missä vedettäisiin kovaa ja korkealta. Kitarasoundi ei meikäläisen korvaan meinaa sopia.. ei sitten millään. Ääni tuntui tulevan hirmuisen kaukaa, kaikua hieman puis ja säröön pikkuisen munaskuita.. bueno. Niin juu, haikat ja pelti ovat aika diskanttipitoisia meikun vehkeillä... kuunneltuina.
Kaunis biisi, joka tosiaan voisi olla hieman pidempikin.. jotain kunnon nostoa ja revittelyä sinne sekaan vaan.
0   +1 +2