Zero-Two Numb

Red Pulse

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

6
vähän vaikea kuuneltava. tästä tulee mieleen muumit, kansanmusiikki, joka ei ole huonokaan asia, mutta se oli ehkä vähän hämmentävää.
0   +1 +2
 
10
Salminen 31.08.2006
Tämä on soittolistalla roikkunut niin pitkään, että pitänee vihdoin kirjoittaa arvostelu.

Alku on kerrassaan mainion epätyypillistä psykeä kolmijakoisine rytmikuvioineen. Soundit ovat mukavan orgaanisia niiltä osin kuin on tarvis. Alun "esileikin" jälkeen seuraava täyskäännös tyylissä perinteisemmän psyken suuntaan nostaa joka kerta niskavillat pystyyn, pelkästään positiivisessa mielessä. Lopun droppi takaisin a-osan tunnelmiin toimii upeasti. Synkeän psykedeelinen tunnelma säilyy tiiviinä alusta loppuun. Eipä tästä hirveämmin nuristavaa kyllä keksi.

Ai niin, emäntä pyysi kertomaan, että tästä tulee ihan Riverdance mieleen. Päätä itse, otatko kohteliaisuutena. :)
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 20.06.2006
hmm..nytten kuin on monet kerrat koluttu psytrancen maailmat läpi ja jälkeepäi kuuntelee tätä kyseistä biisiä niin ei jumalauta ei voi kuin ihmetellä..red alert mainen tamppaus ja infectimäiset efectit sopii kuin nyrkki silmää :o).... tähä viel jos ois saanu jotkut sähkökitara revittelyt niin avot :).

mutta siis..percussiot ovat omasta mielestäni tähän biisiin todella sopivat..ei liia kovalla ei liia matalalla (:...tuotannolliseti kuin ajattelee niin tämä on mikserin parhaimmasta päästä :)... ihme ettei löydä levyjä jo hyllyiltä :D..lisää tätä rataa vaa :) ....avo...jatkakaa olkaat hyvät meikä hiljenee :)
0   +1 +2
 
10
DJ Smash 06.05.2006
Jännittävän kuuloista heti alusta alkaen, tuollaista melkeinpä kiusoittelevaa junnausta jumputuksen suhteen, hyvällä vain :) Efektejä sinkoilee mukavasti ja kaikenlaisia ääniä. Kappale ei minua missään kohtaa kyllästyttänyt, vaan tämän jaksoi kuulla alusta loppuun. Fiilikset nousivat viimeistään siinä vaiheessa huippuun kun tuo 4/4-tahtia lyövä kick alkoi paukuttaa. Kymppi :)
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 11.08.2005
nykyään kun näitä poikien teoksia kuuntelee niin on lähes taivaassa.. ei voi muutakuin ihmetellä että miten osattu rakentaa niin loistavaa musiikkia ... lähes palvon psyke musaa :) jos sitä voisi palvoa niin palvoisin.. ja miksipäs ei.. mikäpäs sen parempaa ku kuunnella keskellä yötä psytrancea ja esim vaikka tätä kyseistä kappaletta silmät kii ja lähes extaasis tai vastaavassa mielentilassa :) milloinkas kenties tulee rediltä lisää materiaalia? olisi mahtavaa päästä taas fiillistelemää loistavalla musiikila =)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 31.01.2005
Triolibiitti <3 Vaihtoehtoista rytmiikkaa kaipaisin psykeen useamminkin, tämä saa minut heti pitämään tästä. Jännät melodiat, toimii. Vähän ehkä turhan kauan jatkuu tätä hidasta fiilistelyä, kaipaisi jo liikkeellelähtöä.

...vaan kolmea minuuttia lähestyttäessä jatketaan samassa pygimisvaiheessa. Onneksi sentään soundimaailma on aika priima, ei mitään valittamista. Kolme ja puoli minuuttia mennyt, ja vaikuttaa lupaavalta.

Soundimaailma kyllä rikastuu hetki hetkeltä, mutta jotenkin, varsinkin biisin kuvauksen luettuani, odotan jo sitä neljänelosta. Ei mitään vikaa todellakaan, ennakkoasennoitumiseni vain häiritsee. Vaan nyt, kuuden minuutin lähestyessä, rukouksiini taidetaan olla vastaamassa. Tempokin kiihtyy lupaavasti. JOO!

Huh, tuo equtuksen tukevoituminen tässä 4/4:n alussa toimi ihan vitun hyvin. Loistavat melodiat, upeat taustasäksätykset. Loppuun ei olisi kyllä tarvinnut mielestäni enää hidastella, vaan paahtaa täysillä viimeiseen sekuntiin!

Mutta hieno ja erilainen oli tämä.
0   +1 +2
 
8
Laihanen 30.12.2004
Piristävän kosmista psyyketrancea torstaiaamuun. Tuotanto on harkittua ja alusta loppuun toimivan tarkkaa jälkeä. Soundipuoli on uskollinen genrelle ja toimii hyvin itämaisine melodiakulkuineen. Varsinkin loppupuolella tuleva narinaääni on todella vaikuttava. Muutenkin kohtaus on hieno kun rytmitys muuttuu. Efektejä on käytetty hyvin läpi kappaleen. Kokonaisuutena erinomainen psykedeliaveto joka on parhaimmillaan kovalla kuunneltuna pimeässä ja hämyisessä paikassa.

PS.
Et tainnut lukea greatestbits kisan sääntöjä. Kappaleiden maksimipituus kun on määritelty siellä viiteen minuuttiin.
0   +1 +2
 
Daemr0n 25.12.2004
Alku mahtava, triolibiitti sopii tähän kuin hanska käteen ja loppurutistus toimii kuin kello. Mahtavaa psykeä. Jatka samaan malliin!
0   +1 +2
 
10
kz82 05.11.2004
Tää on ihan vitun hyvä biisi!!!! Ei voi muuta sanoo, ku et lisää tämmöstä!!!!! Olen puhunut!
0   +1 +2
 
9
Nebula_Meltdown 13.08.2004
Alkaa mukavalla pyörittävällä ambienssilla. Hienon kuuloinen laahustava baseline. Hauskaa leijuntaa, hyvin melankolisen kaunista meininkiä. Tosi kivoja efektejä heti tuossa ensimmäisen minuutin aikana. Tosta leijuvasta acid-linjan melankolisesta sweeppailusta tulee mieleen vaikeroiva alien-olento, joka laulaa yksipuolisen rakkautensa haikeutta ja sen takia surullista oloaan. Tästä tulee kyllä kummasti mieleen H.R.Gigerin taide. :) Ainakin omalaatuisuutta löytyy. 02:45 päästään taas breikin jälkeen liikkeelle. Tyylikästä pannailua ja delayn käyttöä. 03:20 paikkeilla lähtee taas synkkenemään. Ja taas se vaikeroiva alien tuli mukaan meininkiin. Voin melkein kuvitella sen itkevän sydämensä tuskaa. Tästä biisistä tulee erittäin voimakkaita mielikuvia semmoisita kyberneettisistä, limaa seinillä roikkuvista paikoista jotka loistavat melankolisen kelmeässä valossa. 05:00 jälkeen taas breikki, ja meininki lähtee selkeästi hämmentymään, kun uusi melankolinen ja kaunis melodia lähtee kuvioihin hienoin sweeppailuin varustettuna. Temmon noustessa vaikeroiva alien alkaa selvästi päästä jo yksipuolisen rakkautensa ylitse ja päättää taas selvitä elämässä eteenpäin. :) 06:32 lähti mukaan erittäin tyylikäs, Hallucinogenmainen soundi mukaan, joka luo lisää tilan tuntua biisille. Herkkää, etten sanoisi! :) Ja meininki pysyy, vaikka ehkä kaipaisin taustalle sinne tänne jotain sälää vielä, mutta kyllä se noinkin meni oikein hyvin. Ja sitten onkin jo ilmeisesti loppubiitin vuoro. Oli kyllä ehdottomasti teidän paras biisi tähän mennessä. Lisää tämmöistä! :)
0   +1 +2
 
10
abilax.
0   +1 +2
 
10
abilax 01.07.2004
Reiska, tää on täydellinen.
0   +1 +2
 
9
dzc 20.06.2004
Niin ja tuosta alusta, se on mahtava.
0   +1 +2
 
9
dzc 20.06.2004
Parasta Psytrancea mitä olen kuullut tähän mennessä, hieno biisi.
0   +1 +2
 
8
pihatonttu 11.06.2004
tykkäsin tuosta alusta paljon. joskin se oli vähän hiukan pitkä. kaiut ja saundit kohdallaan (bassoon vähän lisää väriä vain, juuri sopivan munakas on). loppu menee aika normiposotukseks. ei herätä juuri fiiliksia. mutta tuo alku oli niin loistava että ei voi laskea biisiä alle 8:n

vielä täytyy painottaa että tekninen taso on loistava, sitiä kymppi. kappaleessa vain on kaksi aika erilaista tunnetilaa joiden välissä oleva punainen lanka jäi itseltäni huomaamatta (parilla kuuntelu kerralla). joku toinen ehkä huomaa sen.

0   +1 +2
 
ionisaattor 11.05.2004
no huh. osaamista piisaa. perkeleen kova.
0   +1 +2
 
ionisaattor 11.05.2004
no huh. osaamista piisaa. perkeleen kova.
0   +1 +2
 
ionisaattor 11.05.2004
no huh. osaamista piisaa. perkeleen kova.
0   +1 +2
 
10
Imp 08.05.2004
kiva piristeruiske tälle päivälle kun olin tossa töissä polttamassa kumia trukilla ;).laahaava rytmi toimii tässä hyvin.taustat on efektoitu mielyttävästi.main leadi on surullisen hieno :D.tunnelmallinen biisi joka kyllä jaksaa ottaa kiinni enemmän kuin yhden kerran.
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 05.05.2004
sen verran pojat vakuutti osaamisestaan että päätin liittyä faniksi ja biisi on kyllä helvetin hyvä jota jaksaa kuunnella useampaa kertaa;) jatkakaa samaa malliin
0   +1 +2
 
9
StatusD 22.04.2004
On jälleen se aika arvostella tää uus reDPulSe! Siis aivan loistava tää oikein mystiseen maailmaan pääsee tämän biisin kautta. jäbät kyl on löytänyt Saundit taas vaihteeks Täysin osuvaan malliin tarpeeks rauhallinen alkuki "vaikka sanonki et lisää Tempoa" :). Mulle tästä remixi osat vaan jossain vaiheessa jos sitä Speed versIoo haluatte tästä :D mut eka muut projectit. eli eli mitenköhän tämän arvosanan antaisin on niinku siin 9-10 välissä niin et on pakko heittää 9½ ja varsinki ku "red-" heitti sitä livemixiä yks päivä niin tää biitti tuli just sopivaan aikaan ja sopi sinne PRO sakin messiin. mut meitsi hiljenee ja *vääntää volumea lisää* nyt lähetään matkalle takas :)
kiitti ja hyvää duunia :)

ps. Mul ois viel 500:sta hiekkapaperia jos tarttee viel hioo tätä :D
0   +1 +2
 
9
.Trauma 20.04.2004
Joo, kyllä mäkin väitän tästä tykkääväni. Rytmitykset oli se juttu tässä biisissä, varsinkin noi taustakompittelut(joita olisin laittanu paaaljon härskimmin) oli hyvii. N. 1:00 alkava melodia oli mun mieleen, infectedimäinen, monipuolinen, ääni vähän tylsä. 2:00 alkaa seuraava siisti pätkä, melodia on hieno, efektit on siistejä. 6:20 aissaatana! Nyt toimii, biisi nousee toiseen potenssiin tässä lopussa. Tällaista menoa koko biisi niin olisi aika bueno.

Huonoa/parannettavaa biisissä oli laimeahkot percussiot, bassolinja tylsällä äänellä ja liian pinnassa, vaihteluakin olis saanut olla enemmän. Varsinkin toi steppaukohta tossa keskellä, jossa ei muuta kun bassolinja+rummut, oli aika tylsä. Mutta paskaakstässä, hyvä biisi. 9p.
0   +1 +2
 
INTRIGA 20.04.2004
Joo... Törkee ylläri biisi. Ihan kipee. ei mitään kauheen tuntemattomia ääniä, mutta tosiaan yllätti tolla rytmillään ja ihme kekkuloinneille. Lopus on ehkä skidi kiksu meno mut ei haittaa koska alku oli niin hassu. Jebas. Nyt ei ehätä rupatella kauheesti mut joo. Tahtimuutos marssi jutut on ah, aina niin piristäviä!
0   +1 +2
 
9
a98 19.04.2004
huuhhuh kylläpäs oli magee alku, aivan pirun hieno! :)
basari perus hyvä psyke basari ja basso toimii soundinsa ja linjansakin puolesta tosin jälkimäiseen olisi toivonut vähän enemmän vaihtelua ja groovea.
mukava swengaava laahaus tempo tässä. noista alun melodioista en oikein tykännyt, ne oli vähän sellaista arabia tyyli yritystä mutta sitten kuitenkin osittain mennään sirkusmusiikki puolelle. tuo acidi kuulosti hyvälle.
lopun kuviot kuitenkin piristivät paljon, ja biisin mukava 2 osaisuus lämmitti.
0   +1 +2