Binded Blind and Bruised by Fear

Insert Remedy

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Tri P 12.05.2007
Perus hyvää ja tanakkaa menoa, mutta pankaa laulu vireeseen!
0   +1 +2
 
9
tt_tt 22.10.2006
Mahtavat melodiat, jotka iskevät ja soivat päässä hyvin pitkän aikaa kuuntelun jälkeen.
0   +1 +2
 
10
Saakel| 16.05.2005
Tässä on niin perkeleen hyvät riffittelyt että huhhuh.. Kaipailin kyllä örinää ja murinaa, mutta toimii hyvin ilmankin. Laulajalle plussaa kauniista cleaneista.
0   +1 +2
 
9
Riga 13.05.2005
Musiikista voisi antaa jo 10, mutta laulu jätti kieltämättä vähän kylmäksi. Pieniä epäpuhtauksia oli huomioitavissa. Siltikin tykkäsin kovasti.
0   +1 +2
 
9
jouni 08.07.2004
Alkaa lupaavasti. Kitarasoundit ja riffi toimii. Kiva kuunnella oikeata bändisoittoa. Laulajalla tulkintaa mukana kuin oriilla kesälaitumella. Se on hyvä juttu, siitä pojot aina kotiin. Nyansseja lauluun vois vielä lisätä, jos haluaa viilailla. Ja kertsiin stemmoja kandee kokeilla. Soitto toimii hyvin. Etenkin kitaroista diggaan, kuten jo taisin mainitakin. Sovitus niinikään on ihan onnistunut. Sävellyksenä biisi ei ole mikään hittibiisi ainakaan mulle, mutta kelpo rokkipala. Toimii varmaan hyvin livenä, kunnon kamoilla ja miksauksella. Jep ysiin asti tämä nousi selkeesti:)
0   +1 +2
 
8
JM 09.07.2004
Hyvää soundia on. Kappaleen rakenne loistava! kivasti kulkee riffistä toiseen! Hyvä sävellys..laulajan äänestä en oikein pitänyt, laulutaitokaan ei ollu kovin loistavaa. Muuten nautin biisistä todella!
0   +1 +2
 
9
op76 09.07.2004
Oon tämän biisin jo kommentoinu? Vai kävinkö vaan kuuntelemassa...no edelleen hyvää musiikkia. En viitti laittaa tähän mitään muuta etten puhu ristiin =)
0   +1 +2
 
7
NeverSayYes 10.07.2004
Hieno clean intro ja mukavia kitaraharmonioita. Tosin intro vähän turhan pitkä, laulun olis voinu alottaa vähän aikasemminkin. Laulajalla aika munakas ja vahva ääni ja muukin pumppu suoriutuu tehtävästään mallikkaasti. Pirun hieno tuo puhdas välikohta kitaralla, nam. Näin vaikea biisinrakenne vaatis kyllä monta kuuntelukertaa että tää aukenis kunnolla. Eli tästä tuskin semmosta "hittibiisiä" ainakaan tulee mutta tuskin tässä on semmosta haettukkaan. Aika kunnianhimoinen sinfonia kokonaisuudessaan tää biisi. Tässä vaiheessa annan seiskan mutta vois hyvinkin viiden kuuntelukerran jälkeen olla ysi. Tiedä häntä.
0   +1 +2
 
10
Michikawa 24.07.2004
Soundimaailma on loistava: äänitys, miksaus ja masterointi on osunut todella hyvin kohdalleen! Bändin yhteissoitto pelaa myös todella hyvin! Tämä on tietenkin makuasia, mutta itse on ole jostain syystä koskaan lämmennyt tämäntyyppiselle mieslaululle, vaikka laulaja hommansa kunniallisesti ja taidokkaasti hoitaakin. Diggaisin biisistä huomattavasti enemmän joko persoonallisemmalla laulutavalla laulettuna tai sitten mahdollisesti naislaulajan kanssa. (mutta olenkin aina tykännyt 3rd and the Mortalista ja The Gatheringistä, eli tämä nyt on turhaa nipotusta) Loistavaa kamaa, hieno biisi!

Jeah!
0   +1 +2
 
8
Kommenttiringin kautta kuuntelin... tarkastelen biisiä radiokelpoisuuden kantilta. Intro mun makuuni aivan liian pitkä. 7/8 toimi säkeistöjen tukena hyvin, mutta vähän harmi, että jippo oli jo introssa paljastettu. Soittajataidot ihan ok, laulajallakin välillä hyvää karheeta soundia, mutta välillä jäi myös nuotti tai kaks vähän roikkumaan. Biisi ei erikoisesti erottunut edukseen miljuunasta muusta, koukku jäi puuttumaan vaikka yritystä olikin. Sanoitusta ei ensikuulemalta oikein hahmottanut, olisi pitänyt nähdä paperilla tai ruudulla tarkemman analyysin antamiseksi. Loppu yllätti, se voi olla sekä hyvä että huono asia.Ei silti mitään hullumpaa matskua, pesee varmasti valtaosan mikseri.netinkin porukasta. Pikku viilaamisella voisi saada isompaakin huomiota. Tiedä sitten, mitkä ovat tavoitteenne.
0   +1 +2
 
5
ÄSSÄ poika 24.07.2004
Mä en oikee saanu täst biisist mitää irti.intro oli ehkä vähän liian pitkä enkä oikee pitäny laulajan äänest.Elikkä ei iha mun makuun
0   +1 +2
 
9
Quki 31.07.2004
Erittäin ammattitaitoista ja lahjakasta musiikkia jonka ovat ammattitaitoiset ja lahjakkaat ihmiset selvästikin tehneet. Loppupäässä olin epähuomioissani kuulevinani jotain pientä heittoa äänessä, kuin puolen sekunnin äänenpettäminen, mutta ne ovatkin pieniä kauneusvirheitä.
Sellaista musiikkia jota pidän kuunnella. 9 on pieni numero näin hyvälle bändille mutta en voi antaa 10:ä jos biisissä on pieninkin kaunesvirhe, tässä niitä kumminkin oli yksi tai kaksi.
0   +1 +2
 
Mä en oikeen tosta genrestä saa fiiliksii, mut aika authorista/ovelaa diippii matskuu.. ;D
aina kannattaa panostaa snadisti enemmän ja treenii lisää. kyl tää ihan kuunneltavaa oli vaik en oikeen saa tykkiini baunssaamaa tällasen musan kanssa :D mut fiil the flow.

Ossi / DH
TSI-Fam
0   +1 +2
 
proyo 20.07.2004
tosi mukaansa tempaava tausta..vaikken oo tän genren miehiä ni tykkään kyl et on hyvän kuulosta..mitähän mä osaisin tästä sanoo ku että kyll osaa kyllä osaa..mä en yhtään tiä et minkä numeron tää on ansainnu ni en nyt laita...
0   +1 +2
 
Itse en kuuntele tällästä musaa paljoa, mutta mitäköhän tästä sanois. Biisi oli ihan keskinkertainen... Mulla ei kyllä jäänyt paljoa mieleen parin kuuntelukerran jälkeen ja toi laulaja ei ollut mun mieleen. Ei vaan iskenyt tää biisi.
0   +1 +2
 
8
phuuskon 08.07.2004
Hyvät soundit ja toimiva paketti. Ainoa mikä häiritsee on laulaja: ajoittain olin kuulevinani lievää vireen karkailua ja vähän outoja painotuksia sanoilla. Mutta biisi potkii hyvin eteenpäin ja jaksaa melko hyvin kantaa tuon kuuden minuutin keston. Kitaroista tykkäsin erityisesti.
0   +1 +2
 
8
Averell 07.07.2004
Tää potkii suht hyvin, laulu ehkä kaipaa viilausta, mutta soitto toimii yhteen ja tuo kitarariffi oli kelvollisen tukeva
0   +1 +2
 
dirtylicks 24.06.2004
enpä oikein keksi mitään pahaa sanottavaa, mutta hyvähyvä
0   +1 +2
 
10
sarka 08.06.2004
Enpäs kyllä osaa tästä hirveästi muuta sanoa, kuin että hieno biisi. Laulaja vetäs parissa kohtaa ihan vähän nuotin viereen. Tää on sitä mitä radiostakin tulee :)
0   +1 +2
 
9
twisted 08.06.2004
Hyvää tuotantoa, kaikki tasapainossa, ei valittamista. Tulee ehkä vähän nyky-Amorphis mieleen ja kyllä tää nupin saa heilumaa. Yllätyin, että toimi koko keston ajan näin hienosti, eli hyvä kokonaisuus. Oli kyllä sen verran vakuuttava kappale, että täytyy muutkin biisit tarkistaa.
0   +1 +2
 
10
Lergoi Volacheck 04.06.2004
vau, kylläpäs on powerii! =) Tällasta on varmasti nautinnollista soittaa. Laulajakin käyttää ääntään pelottomasti, tämä on kerrassaan loistavaa, rokkaa, toimii, eikä mikään kohta kuse eikä lipsu, siinä pysytään mitä on tarkotus tarjota, excellent! =)
0   +1 +2
 
10
SarQ- 03.06.2004
alku ainaki tosi lupaava. kivan kuulosta.. ja sähkis tuli mageesti messii.. tää vaikuttaa aika lupavalta.. kaikki toimii tähä asti. kivat melodiat ja hyvä toteutus.. ai nyt saatii lauluaki mukaan, hyvän kuulone ääni tosissaa, sopii hyvin. täähän on oikeesti tosi hyvä. koskaan en oo kuullu tommosest genrestä mut se osottautu iha mukavaks.. joo tää oli hyvä :) keep it going
0   +1 +2
 
10
hipit 02.06.2004
Jykevä instrumentaali, johon laulaja ehtii messiin käytyään ensin väsäämässä. Raskasta sarjaa. Jytää, ei purkkaa. Ja välissä vielä pitää plinkuttaa niitä reikäkeskellä-kitaroita, mikäs siinä kun ovat vielä ehjinä säilyneet.
0   +1 +2
 
8
Skaipaska 02.06.2004
piisinä ihan toimiva kokonaisuus, kunhan laulaja treenaa hieman äänessä pysymistä. piisi on mielestäni kelpo kamaa vaikka en sanoja kuunnellukkaa.
0   +1 +2
 
8
sare 02.06.2004
Ei tukkoisuudesta tietoakaan, mukavan kirkas ja selkeä. Alkua kuunnellessa mietin että onpas kiva, muttei oikein nouse massan yläpuolelle. Kunnon vetäisyn sisältävän kertosäkeen lisäämällä tämä olisi helevetin hyvä, mutta nyt tämä jää jotenkin kesken. Kertsiin kun en missään vaiheessa "herännyt" :( Jotain puuttuu... Muutoin kyllä toimii hienosti.
0   +1 +2
 
8
Enforce 01.06.2004
Indie? Tanakkaa hard-rockiahan tämä oli alusta loppuun, vieläpä biisinä oikein hyvää semmoista. Miksaus on onnistunut, sopivan tasapainoinen, ehkä hivenen tummempi se saisi olla. Vokaalit ärsytti paikoitellen, mutta ei niistäkään suurempaa napinan aihetta ole. Kyllä tästä kahdeksikko pulahtaa. -Riku-
0   +1 +2
 
orion903rock 21.05.2004
soitto puoli on ainakin kunnossa!!! alku ehkä liian pitkä mutta sekin on maku asia. hyvä biisi
0   +1 +2
 
9
Out Of Bounds 21.05.2004
Toimivaa tavaraa! Oli sen verran mukava kertsi että veti lähes kananlihalle! Eipä tästä oikee enää muuta keksi, taidolla soitettua!
0   +1 +2
 
8
Diz 19.05.2004
Aika hyvä intro, ehkä hieman liian pitkä. Mielenkiintoinen ääni vokalistilla tässä. Itse biisissä sopisi ehkä olla enemmänkin tavaraa taustalla. Mutta hyvä biisi. Tykkäsin.
0   +1 +2
 
Deadnightwarrior 19.05.2004
Hyvä melodia ja laulu on ihan hyvä ku kuuntelee pari kertaa läpi... sooloa kaipaa.. mut jos se sittenkään ei kuulu tähän musiikkityyliin.. jatkakaa samaan tyyliin.. kyl tästä viel jtn kehkeytyy
0   +1 +2
 
Botro 11.05.2004
laulajan ääni kuulosti osiittain sekä hyvältä että huonolta, ei mennyt kaikki ihan sävelelleen... mut muuten ihan kelpo kipale ja lauluki niiltä osin kun oli hyvin laulettu
0   +1 +2
 
kudusai 10.05.2004
Kyllähän tätä kuuntelee. Soitto kulkee, laulaja laulaa hyvin, mutta jotain kyllä siihen kaipaisin, ehkä hieman matalammalta voisi kenties laulaa ja soundimaailma miellyttäisi korvaani enemmän, jos se yleisestikin olisi raskaampa, mutta toimii nytkin oikeastaan helvetin hyvin. Ei nyt aivan perusosasto, niin mielenkiinto pysyy yllä.
0   +1 +2
 
9
ocean 06.05.2004
Rytmikikkulat on aina yhtä mahtavia, ja tässä ne toimii todella maukkaasti. Biisi on sovituksellisesti maukasta kuunneltavaa, laulu tosin saisi hetkittäin olla hieman pehmeämpi.
0   +1 +2
 
8
drlecter 06.05.2004
Alkaa ainakin vakuuttavasti...
Etäisesti tulee lauljasta mieleen Blaze Bailey(laulanyt Maidenissa joskus)..
Kitisen edelleen niistä sooloista :) .. Slash-tyylinen rokkisooloilu ois näihin kun nyrkki silmään
0   +1 +2
 
Okapi 05.05.2004
Tämä on jokseenkin tylsempää osastoa Insert Remedy. Riffit ovat aika kuluneita ja meininki on jo moneen kertaan nähtyä, joten suurta mielenkiintoa ei pääse syttymään. Tamppausmeininki on aina ollut omaan korvaani todella tylsää.

Bändi kuitenkin soittaa yhteen hyvin, laulaja laulaa ihan hyvä, joskin melko persoonaton, eikä miksauksessa ja tuotantoarvoissa ylipäätään ole suurempaa valittamista. Bändille mitä ilmeisemmin tyypillisestä hieman progressiivisemmasta, moniulotteisemmasta otteesta plussaa.
0   +1 +2
 
10
KuRT_F 04.05.2004
Kaunis kitara melodia alussa ja riffi on kerrassaa mainio. Kun biisi kehittyy ni pidän siitä enemmän ja enemmän... loistavaa, selkeesti yks parhaita biisejä mitä mikserissä olen kuullu! taidanpa faniuttaa itteni ja kuunnella muutaki tuotantoa. Kiitoksia tästä biisistä!
0   +1 +2
 
8
konemies_ 28.04.2004
Hyvin lähtee käyntiin. Miellyttävän kuuloita rokkaamista kyllä. Ihan hyvälaatuinen äänitys, ei ihmeellinen mutta siedettävä. Laulu yllättäen on ihan kohdallaan tässä.
0   +1 +2
 
9
Samu2 28.04.2004
Juu ei tässä enää ollut tukkoisuudesta mitään tietoakaan, tosin se ei meikäläistä edellisellä kierroksellakaan häirinnyt! Biisi on edelleenkin erittäin tiukkaa tavaraa, loistavaa kitarointia, hyviä riffejä ja melodioita... eräs ehdottomia suosikkejani täällä mikserissä. Vokaalit vain kuulostavat ainakin allekirjoittaneen kaiuttimilla jotenkin irrallisilta, mutta vain välillä... vain välillä. Mutta se on miksausteknistä hölynpölyä. Biisi on erinomainen.
0   +1 +2
 
8
Pastori 28.04.2004
Toimiva biisi. Hyvä sovitus. Sopivasti rytmikoukkuja. Taitavaa soitantaa. Laulaja laulaa hyvin, vaikkakin ääni on aika "perinteinen". Ainoa mitä jäi kaipaamaan, oli jokin tarttuva melodiakoukku joka olisi saanut biisin erottumaan massasta.
Laatu oli silti korkeatasoista ja antaa luvan odottaa vielä tältä bändiltä tulevaisuudessa hyvää jälkeä.
Hyvä meininki.
0   +1 +2
 
9
marccus 28.04.2004
Tätä olenkin jo kommentoinut ns. beta versiona, ja tässä laadukkaammassa masterissa ei ole puuroutumista havaittavissa, eli: äänet kuuluvat huomattavasti selkeämmin. Kokonaisuus miellyttää edelleen, ja tällaista materiaalia soisi kuultavan enemmänkin täällä mikserissä.
0   +1 +2
 
NYSV 15.06.2004
Hyvän kuuloset nuo skitat, intro on tosi hyvä, aluksi laulu vähän säikäyttää mut siitä se sit alkaa biisi kuulostaan aika hyvältä.
0   +1 +2
 
8
Soulstab 15.06.2004
Biisi lähtee mallikkaasti rullaamaan ja soitto kulee myös hyvin. laulussa sentencediä mikä kyllä toimii tässä. kuuntelun jälkeen en kyllä muista oliko tässä biisissä kertsiä..
0   +1 +2
 
7
Jukk. 15.06.2004
Soundit ihan ok. Laulussa joku ärsyttää. Ehkä lausunta ja pieni haparointi. Biisi ei mitenkään kovin mieleen jäävä. Ihan toimivaa peruskamaa.
0   +1 +2
 
7
Einsteins 15.06.2004
Biisinä ei oikein aiheuttanut värinöitä. Laulaja laulaa kenties hiukan epävireisesti ja se kyllä häiritsee meikäläistä. Pituutta biisille on myös kertynyt mielestäni pari minsaa liikaa. Silti hyvin soitettu, mutta vähän kylmäksi jätti. Toimii kuitenkin.
0   +1 +2
 
10
elica 24.04.2004
Hienoa työtä. Jos aikaisemmat eivät laulajasta niin pitäneet niin minä ainakin pidän pidän ja paljon. Mielestäni sopii todella hyvin tuollainen hieman rosoinen ääni tähän. Menevä, kaunis ja tunteellinen kappale joka rokittaa joka vuodenaikaan. Musiikinteko on teillä kyllä hyvin hallussa. Ja soitto ja laulupuoli kanssa. Keep up the good work!
0   +1 +2
 
Stocco 21.04.2004
Tämä on tullut niin pirun monta kertaa ringissä vastaan että nyt on jo ihan pakko koittaa sanoa tästä jotain. Melodia on hyvä. Yleisilme on on aika positiivinen ja perusrokkimeininkiä. Tyylinne toimii. En osaa sanoa mitään mikä pitäisi muuttaa. Ei vain innosa tuollainen laulanta.
0   +1 +2
 
Phadej 21.04.2004
muuten kiva kappale, alussa olisi kivaa että se puhdas skittaa soittaisi vielä vähän pidempään, vaikka muut jutut ovat jo alkaneet. tai edes jonkunlainen melodia, eikä heti chordeja. sama juttu keskivaiheessa.
0   +1 +2
 
SpeaK 21.04.2004
Kitarat ja kaikki kunnossa. Rakenteessa ei mitään vikaa. Tunnelma kutakuinkin kohdallaan.
Laulajan ääni ei oikein vain kolahtanut.
0   +1 +2
 
9
tilkka 06.05.2004
Hyvä biisi. Vielä kun olisin päässyt rauhassa kuuntelemaan tätä paremmilla laitteilla, olisin varmasti antanut sen täyden kympin... (olipas rakentava arvostelu)
0   +1 +2
 
Jurvanen 19.04.2004
En aikaisempaa kuullut, joten luonnollisesti kommentoin vain ja ainoastaan tätä.
Alun mätön jälkeen laulu on ikäänkuin pettymys. Musiikki taukoaa ja alkaa uudestaan.. öh.. fiilis gone. Laulaja yrittää persoonallista ääntä (Komea lauluääni, myönnän), mutta lähinnä saa koomisuutta aikaan.
Ei minuun vain iske tuo "kurkkurevitysääni" (ei sitä osaa kuvailla muutenkaan) Jotenkin tulee fiilis, että laulaja olisi pärjännyt paremmin omalla äänellään vailla revityksiä.
Komeasti pojjaat kyllä soittaa, ei siitä pääse mihinkään.
Hyvä biisi, joka selvästi ylittää tavallisen "mikseritason" (Ylläri, kommenttiringissä...)
Joo-o... Suorastaan ilolla kuuntelee soittajien taitoja kunnes.. öh.. kaikki loppuu. seinä. Poff. Feidaus olisi ehkä parempi? Tai joku? Ei seinä. Ei.
0   +1 +2
 
OnZa 19.04.2004
Kitara soi raskaasti kuin Rautiaisen Timpalla konsanaan. Laulajallakin sopivan miehekäs mutta silti ei liian raskas ääni. Pystyy kuuntelemaan ilman että tulee verta korvista, pitkälti varmaan tuonkin takia, että soitosta kuulee ettette ole ihan alkajia ;P
0   +1 +2
 
10
WaurioRocks 19.04.2004
Hieno biisi! Todella mukavaa kuunneltavaa.. Mielenkiintoista. Ei liian vaikeaa eikä todellakaan liian helppoa. Loistavaa musiikkia..! Minä tykkään. 10
0   +1 +2
 
10
oozo3 19.04.2004
Ei voi muuta sanoa: VITTU VÄHÄN KURKO :D
0   +1 +2
 
8
jmm 19.04.2004
Oon kommentoinut tätä aiemminkin, mut koitetaahan uudestaan. Hyvä biisi tämä on. Intro ei toisella kuuntelu kerralla tunnu niin pitkältä. Laulu hieman epätarkkaa, pitkissä sävelissä lähinnä, muuten laulu kuulostaa hyvältä. Kitarat rokkaa todella hyvin, basso ja rummutkin toimii. Muuten tulis ysi, mut laulajan treenien porkkanaksi tarjoa kasia. Jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
9
tammina 19.04.2004
Täytyy pyörtää sanojansa kun nyt toista kertaa tätä jo kuuntelen/arvostelen..
Arvostan sitä aitoa omistautumista tässä biisissä
(ja muissakin). Ollaan tosissaan sen fiiliksen kanssa.
Kaunista.
0   +1 +2
 
9
tammina 19.04.2004
Hieno intro. Melankoliaa makuuni. Voimaa soitossa. Laulaja tempoo täysin
siemauksin, melodiat eivät ole niitä helpoimpia mutta pientä skarppausta
puhtauteen..
Toimiva biisi.
0   +1 +2
 
7
DaKiller 19.04.2004
Alkuriffittely ei kuulostanut hyvältä mutta piisin todella alkaessa homma alkoi toimimaan aivan eri tavalla. Kitarassa on todella hyvä soundi ja kepittäjä osaa hommansa.
Laulusta en pitänyt ja sellainen "peruna suussa" vaikutelma söi särmän muutoin vahvasta ja taitavasta äänestä. Basso ja rummut toimii paremmin kuin hyvin ja propsit heille.
Se akustinen osio kuulosti helkkarin hyvältä!

Biisin rakenne on turhan monimutkainen, progemainen ja itse en erityisemmin jaksa kuunnella progetusta. Tarttumapintaa oli jonkin verran mutta se katosi kaiken päälle kasatun oheismössön alle. Soundit ovat kirkkaat ja todella mainiot rummuista kitaraan ja lauluun (bassoa unohtamatta).
0   +1 +2
 
10
WandaT 19.04.2004
No nii...mä en muista mitä aikaisemmin sanoin kappaleesta, mutta onko sillä kamalasti edes väliä?
no niin, Intro oli loistava, heti mut mukaan imaisi komee kitara saundi.Laulaja jälleen on täysin mun mieleen.nyt tuntuu että biisi on melko mukavassa balanssissakin:)
sanat on yhä ja edelleen loistava, ei voi muutakuin kadehtia:/
teidän tyyli on ehkä muuttunu hiukan rankemmaksi, mutta mikäpä siinä kun hienolta kuulostaa kerta:) noi suvanto kohdat oli kuul, toi kivaa vaihtelua kovaan mättöön. Loistavaa pojat.tätä on ilokuunnelle:)
0   +1 +2
 
8
Aleksis XVI 18.04.2004
Alku kuulosti lupaavalta.Onneksi se myös kesti loppuun saakka.Laulajaa vois aavistuksen verran miksata hiljemmälle.Rummut,basso ja kitara.loistavia.Ei valittamisen aihetta.
0   +1 +2
 
7
Badmad 18.04.2004
Bändin pojilta mukavan kuuloista rokistelua, mutta laulajan ulosanti ei miellyttänyt. Laulu tuntui hieman väkisin puristeltulta ja fiilis jäi välittymättä. Soitanto tosiaan ihan hyvin vedetty ja sopivan rankkaa mättöä. Harmi, että en biisistä saanut oikein mitään, kun laulu nyt ei napannut.
Soundit olivat mukavasti tasapainossa ja kuulostivat ihan hyviltä.. tukkoisuutta ei tosiaan meikun korviin välittynyt...
0   +1 +2
 
10
Caddy 18.04.2004
Hieno melodia.laulu olisi ehkä voinut alkaa pikkasen aikasemmin, mutta hieno biisi kokonaisuutenaan.
0   +1 +2
 
Kukkonen 17.04.2004
Hmm... nyt en pysty vertaamaan vanhoihin versioihin niin en puutu tuohon tukkoisuuteen. En muista puutuinko aikaisemmin tuohon laulajan työskentelyyn, mutta nyt se ei ainakaan iske. Jotenkin väärässä genressä. Rakenne=hyvä/tarpeeksi vaihtelua, soitanto=hyvä.
0   +1 +2
 
8
Cover Girl 21.05.2004
Kas kommenttirinkiin löytänyt epäelektroninenkin kummajainen. Thän juu.
Alku oli ehkä turhan raskas ja auttamatta liian pitkä. Pitkät introt pääsäntöisesti epäonnistuu silloinkin kun ovat keskinkertaisia tai hyviä. Tässä se oli vähän raskas.
No ei se mithään. Päästiinhän siitä sitten etiäpäin ihan mallikkaasti.
Joku akustinen pimpimpam piestiin suht hengiltä tuolla samalla raskaalla kädellä, jolla introa tahkottiin, mikä tuntui aika tarpeettomalta, koska vastaavia koukkuja biisissä oli ilmankin.
Vähän turhaa puuhastelua, kuten introssa oli biisin etenemistä hidastamassa. Muuten ehdottomasti keskinkertaisen yläpuolelle yltävä tekele.
0   +1 +2
 
Haava 08.06.2004
Todella laadukasta vääntöä ovat tässä nämä instrumentaaliosuudet... rentoutta ja tiukkuutta missä mitä ikinä kaivataankin... Tuottaminenkin on laadukasta prus-heviä.. Ehkä vähän pidän dynaamisemmasta tavarasta, mutta kyllä tämä silti oli ihan kiitettäväti auki, eikä ihan tukossa. Kitara "soolo" oli hyvä, vaikka vähän tuhdimpikin saundi siinä kitarassa olisi voinut olla. Liian ohuet kielet? Laulu kuului hyvin ja olikin aika mukavasti miksattu mikaan. Vähän englannin ääntämys häiritsi.

Kokonausuudessaan perus toimivaa metalli-vääntöä, joka ei kuitenkaan biisinä jaksnut ihan nousta taivasiiin, vaikka erittäin mukavalta kuullostikin. Hyvä.
0   +1 +2