Jatketaan kuten tähänkin asti

Ei tukea

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Begemot 14.04.2024
Näistä tämän vuoden puolella julkaisuista saisit yhtenäisen EP:n kasaan. Folkrockia ei saisikaan tehdä alle nelikymppiset.

Näissä biiseissä miksaukset ei ole veistelty samalla kaavalla, siitä pidän, siitä myös, että tässä oli luomua ja tilantunnetta. Ei mennyt tukkoon missään vaiheessa. Joku viisas on joskus sanonut, vai oliko se netin youtubevideossa, että indiemusassa pitää olla ainakin yksi virhe per kappale. Mitään suoranaisia "virheitä" en havainnut, ehkei kaikki iskut olleet millin tarkasti laatikossa, mutta sitähän se luomu parhaillaan on. Erityismaininta tamburiinista, jota en ole itse koskaan osannut vangita. Hyvä taltiointi ja olisiko ollut sopiva hertsitasku tambulle. Symbaali myös ihan smuutti.

Tarinallisetkin biisit näyttävät luonnistuvan. Omassa päässä mietin, että olisinko kokeillut tälläiseen peruskaavaa, että olisi ollut selkeä käänne kultaisessa leikkauksessa, soittimille break down ja mollia melodiaan. Välisoitto ajoi toki tätä asiaa, harmonisesti jatkettiin samal´ viisiin. Tai ehkä palata siihen miksi massit oli kassissa? Mutta jatketaan sitaateilla (olisiko Elvis Costello), käännös oma: kuulijalle pitää jättää aukkoja johon se voi pujahtaa. Esim. miksi rahat oli juuri urheilulaukussa. Tai ehkä tässä kävi niin kuin lottovoittajille: osa jatkaa kuten tähänkin asti ja joiden onnellisuus laskee.

Taidokas laulusuoritus, falsettihyppyineen. Olet kyllä tuottelias ja yhtään ei ole tullut vielä sekundaa vastaa!
0   +1 +2