Aika kultaa muistot

IT2

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Snacke 02.04.2024
Pientä epätarkkuutta toteutuksessa, mutta kokonaisuutena päälimmäinen ajatus on kaiken hitaus, kuin poliisisarjat 70-luvulta versus nykyaika.
0   +1 +2
 
Begemot 25.03.2024
Alkusointujen aikana mietin, että tämän projektin kohdalla en ole koskaan päässyt kärryille siitä mitkä ovat päävaikutteet? Sehän on tietysti positiivinen asia, että tämä ei suoraan kuulosta miltään toiselta bändiltä. Muutama sointuvaihdos toi mieleen 90-luvun grungebändejä, mutta voi olla sattumaa. Kitarasoolo ja sävellys sitten ehkä hieman perinteisempi.

Hyvää vaihtelua, että tämä oli på finska. Paljon täytesanoja, mutta löysin yhden kiinnostavan lauseen: "Ei ruoho ole sen vihreämpää ajan tuolla puolen"

Taisin kommentoida viimeiksi jotain tämän suuntaista: Ehkä kertsiin jotain pientä lisää voksupuolelle, tuplaa tahi stemmaa, niin voisi aueta kauniimmin. Panorointia?

Mutta tässäpä melankolinen kokonaisteos kisan lähtökohdaksi! Muistaakseni ihmiskaaren onnellisuus on u-käyrä, niin tämä vanhuus taitaa olla joko keski-iän keskivaihetta tai sitten aivan ikäloppua.
0   +1 +2