Millonhan mä opin

POMB

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
AnttiJ 20.01.2021
Oikein mukava ja rauhallinen biisi, jonka fiilistä tausta tukee juuri oikealla tavalla. Sanat, joissa on vakavampi sanoma, ovat usein minun makuuni liian julistavia tai paatoksellisia; tässä ei onneksi ole tuollaisiin tunnelmiin sorruttu. Miellyttävä-ääninen laulu soi kadehdittavan hienosti ja vireessä koko ajan eikä biisin soundeissakaan ole mitään vikaa. Instrumentitkin erottuvat kunnolla toisistaan.

Arvostan kovasti oikeita instrumentteja ja aitoa soittoa; tulee ihan mieleen ajat kun itse nauhoittelin biisejä 8-raita-Fostexille yli 25 vuotta sitten. :-) .
0   +1 +2
 
9
urpoarpo 14.01.2021
Hieno pohtiva biisi, jonka sanat puhuttelevat. Opin tiehän tämä elämä on ... Ja oman epätäydellisyyden joutuu kohtaamaan joka päivä ... ja totta sekin, että tylsää se elämä olisi, jos kaikki olisi täysin hallinnassa. Me olemme yksilöitä, ja jokainen "mokaa omalla tyylillä". :) Omana vajavaisena itsenään maan päällä pitää kuitenkin jaksaa kuleskella. Mutta ei sekään hyvä ole, jos jatkuvasti panttaa itseään varmuuden vuoksi, ettei mokaisi. Maailmassa on myös paljon ihmisiä, joilla olisi oikeaakin sanottavaa, mutta he eivät uskalla sanoa (sitä oikeaa ja olennaista). Rohkaisua kaikille heille. Biisin tulkinta on onnistunut, soitto pelaa hyvin ja sovitus & soundit on ok.
0   +1 +2