Biisiolivialle

MbS

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Aleksis XVI 08.04.2004
*niisk*...ihana laulu.Taustat oli tosi makeet,vaikka alussa varauduin paljon pahempaan.tiiä sitten miks.kiva toi puhe.mut emmä tätä kuuntelis vapaaehtosesti varmaankaan kovin usein.eikä tätä musta oikein diskoon voi tanssia :D.mut joo.eiköhän täst kasi tipu.
0   +1 +2
 
Terok 08.04.2004
Vähän turhan rankkaa omaan makuun, salkkaritkin on ihan paska sarja. Jotenkin se nyt vaan tuli mieleen...
0   +1 +2
 
10
Samu2 08.04.2004
Musiikin taustoittaman kirje äänimuodossa... erittäin innovatiivista! Taustat seurailivat ja rakentuivat loistavasti sanomaan... helvetin hyvin tehty! Ei tätä ehkä näin ulkopuolisena ihan biisinä niinkään kuuntele, mutta sanotaanpa se että tämän "kirjeen" vastaanottajana olisi hyvä olla... voin kuvitella vain... pakko viskaa kybällä. Ihan mainio keksintö, ja asiansa niin hyvin esitettynä, että tämähän olisi toiminut kirjoitetussakin muodossa... Mielenkiintoista... erittäin mielenkiintoista...
0   +1 +2
 
9
marccus 08.04.2004
Suomalaisittain tehtyä Dj Shadowin tyylistä tajunnanvirtaa sävytettynä jazzahtavilla taustoilla. Kokonaisuus toimii, ennen kaikkea rauhallisten puheosuuksien takia. Välillä tosin puhe tuntui hukkuvan taustoihin. Ihan ok juttu.
0   +1 +2
 
9
niilo 08.04.2004
Juttelua casiokompin päälle. Näin äkkiseltään kuulostaa vähän kornilta. En ilmeisesti kuulu yhden henkilön suuruiseen kohderyhmään :) Onhan tää ihan mielialaa kohottavaa, ja taustatkin loppujen lopuksi seurailivat hyvin monologin fiiliksiä.
0   +1 +2
 
9
Soulburn 08.04.2004
Ah, erittäin mielenkiintoinen biisi. Ensin ajattelin että ei helvetti mitä p*skaa tää on, mutta tää olikii hyvin persoonallista ja omaperäistä ainakii miun korville. Mukavaa ja pehmeästi rullaavaa ja lopussa tulevat elämänohjeet sai kyllä hyvälle mielelle
0   +1 +2