Twisted Society

G.O.R.E.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Razorblade666 02.01.2009
Hyviä riffejä ainakin löytyy. Laulukin on hyvä. Kyllä teistä vielä jotain tulee.
0   +1 +2
 
10
Spcrt 22.05.2007
ja tässäkin on yksi hyvä kappale! 10 arvoinen eikä voi olla alempi
0   +1 +2
 
10
-Andy- 20.11.2006
Kolahtaa kyllä hyvin. Kitaran saundit ihan mainiot ja laulaja laulaa niinkun niin täydellisesti että :p Kitarasoolokin ihan mukava. kyllä on kiintee ja hyvä biisi!
0   +1 +2
 
10
white_apron 04.11.2008
Kunnon meisinki!
0   +1 +2
 
9
The Demag 05.05.2006
ihan ok ja vielä parhaat päälle. kyllä 9 tulee
0   +1 +2
 
9
Immeli 14.01.2005
en vissiin oo kommentoinu tätä teidän biisiä ollenkaa vaikka se on ollu mun koneella jo vuodesta kivi ja kyrpä.
Siis tää on aivan mahtava biisi ja taidolla tehty!.. ja jos totta puhutaan.. en oo koskaan erityisemmin pitänyt näin raskaasta musiikista..
Mutta tänä aamuna kun paitaani kirjoittelin permanentti tussilla Pantera.. ja kuuntelin teidän musiikkia.. niin johan kolahti!.. jatkakaa samaan malliin!!!
0   +1 +2
 
thepax 04.11.2004
Loistavaa! Biisi herätti heti mielenkiinnon "hempeällä" alulla. Kokonaisuus biisissä toimii hyvin ja kappale pysyy kasassa loppuun asti. Vaikutteet kuulee biisistä selvästi ja olisin kaivannut jotain omaperäisempää, johon yhtyeellä on selvästi potentiaalia.

Kyllä tämä kappale saa kuuntelemaan myös yhtyeen muutkin biisit.
0   +1 +2
 
8
Mutta 18.09.2004
Siisti clean intro selvästi parempi kuin muut biisit vähän liikaa viel sitä slayeria laulukin istui tähän jotenkin paremmin. vähän liian pitkä kuitenkin. musa 9, laulu 7 rakenne 8 omaperäisyys 8 eli 8
0   +1 +2
 
8
phuuskon 16.07.2004
Pantera meininkiä, minä tykkään. Hyvin soitettu, soundit ihan genreään. Tätä kamaa tuli nuorempana kuunneltua paljon, joten ei mitään pahaa sanottavaa tästä. Näin kitaristina täytyy kehua taasen kitarointia ja kitarasoundeja, hyvin on hanskassa keppimiehillä hommat.
0   +1 +2
 
9
Heat Radius 16.07.2004
ARGH! Aivan mahtava kappale! Oon kova Metallin/Heavyn/sunmuun fani (Monen muun ohessa)... Klä uppoo nääs!
*Moshaa niin että lyö päänsä pöydänkulmaan*
(Ja huomasin vasta että tää on GOREn biisi... Oon ladannu jo melkein kaikki biisit...)
=D
0   +1 +2
 
9
zood 15.07.2004
Joo! Alusta tuli vähän mieleen joku metallican biisi mutta sit kun biisi lähti käyntiin niin tuli ehkä vähän pantera mieleen. En tiedä sitten onko se hyvä vai huono, mutta biisi toimii ja se toimii hyvin. Monilla mikseri artisteilla olen havainnut sellasen soundin latistumisefektin tai puuroutumisen mutta tässä ei ollut sitä vaan potkii ihan kunnolla päähän, paitsi kun toi nopee kohta alkoi niin se ei oikeen vetänyt imuun mukaan alkuun.

Tätä voisin mennä kyllä livenä kattomaan.
0   +1 +2
 
9
MGynther 11.07.2004
Tiukkaa soitantaa ja maukkaita riffejä. Laulun monipuolisuudesta en tiedä. Olihan karjuminen tyylikästä ja välillä oli vähän murinaakin. Itse painottaisin, että laulu on hemmetin hyvä monipuolisuuden sijaan. Kolmen minuutin jälkeen alkava osa muistuttaa kovasti Metallicaa. Tämän enempää en voi kommentoida, koska mikseri kävi temppuilemaan, valitan.
0   +1 +2
 
8
jrnn 11.07.2004
Asennenuppi oli taas väännettynä kaakkoon. Varsinkin alun - ja muidenkin hitaampien kohtien - leijaileva tunnelma jätti hyvän maun suuhun, eikä Slayerista muistuttava myllytyskään jättänyt kylmäksi. Variaatiota oli juuri sopivasti vähän pidemmälle biisille: rakenne oli hallussa, sillä nuo 6:23 meni aika huomaamatta, ei tarvinnut jäädä 'odottelemaan' loppua. Riffit olivat aika kertakäyttöisiä ja useaan otteeseen kuultuja, eniten korvaan pisti hiukan lattea äänimaailma. Paremmalla masteroinnilla biisi olisi helposti rouhinut tiensä kiitettävään.
0   +1 +2
 
Averell 07.07.2004
Intro oli mielenkiintoinen, ja vaikka tän sortin metalli ei maistu ollenkaan, kitarointi taitaa olla hallussa
0   +1 +2
 
7
everhad 05.07.2004
Kitarasoundit on kyllä hyvät, mutta ehkä miksattu vähän liian pintaan. Basso on vähän alhaalla ainakin kuulokkeilla kuunnellessa. Laulu on ihan jees, vanha Stone tulee vähän mieleen. Vähän tylsä tää biisi on kyllä pitemmän päälle, vaikka osia on paljon niin ne on vähän liian samanlaisia. 4.50 paikkeilla oleva soolon tapanen on hieno, sitä olis kuunnellut pitempäänkin.
0   +1 +2
 
9
Lergoi Volacheck 27.06.2004
On kyl potkuu! metallista ite diggailen eniten kyl Korn:sta, tää menee samaan suuntaan,
joten makuasian kustannuksella =)
0   +1 +2
 
9
Timpi 26.06.2004
Jes! Vihdoin kunnon musaa ringissä. Rummut vetelee todella mielenkiintoisia kuvioita välillä. Metallica vaikutteita kuuluu laulussa. Soundit on kunnossa, jyräävät biisiä eteenpäin todella vahvasti.
0   +1 +2
 
8
Reddie 26.06.2004
Kerrankin löyty metallibiisi missä oli ihan omaakin ideaa! Tykkäsin todella paljon, varsinkin biisin alkupuoliskosta, mut loppua myöten tuli kyllä vähän semmonen olo että pitikö tän nyt olla näin pitkä..
0   +1 +2
 
MajorForce 24.06.2004
Varsin kelpo soundit on demolle saatu. Rummut ehkä pikkuisen hukkuu noiden kitaravallien alle, mutta mitäs pienistä. Kaukana tämä tosiaan mielestäni rässistä on, jotain enempi ehkä sieltä nu-metallin ja perus hevirokin välimaastosta.

Bändi soittaa pätevästi ja vokalisti sopii tyyliinsä kuin nyrkki silmään. Ei valittamisia. EIkä tuo feidikään niin oudolta kuulostanut.
0   +1 +2
 
dirtylicks 24.06.2004
oikea meininki päällä, alun kitarariffi oli mukaansa tempaava
0   +1 +2
 
8
tilkka 24.06.2004
Caught In A Mosh! Hieno, toimiva kappale! Kitarat jyräävät Panteramaisesti aina "kissannaukaisua" myöten. Jatkakaa hyvää meininkiä!
0   +1 +2
 
8
JM 24.06.2004
en ees huomannu että winamp:in musat vaihtu mikserin musaan! siitä yks piste! hienoa kitarointia, ja soittoa yleensäki, hyvät riffit, laulut ei ainakaan häirinny, soro, en oikeen jaksanu perehtuä, hyvä riffi. jeah! ei ollenkaan huonoa!
0   +1 +2
 
9
odkid 24.06.2004
Jonkun verran tuli Slayer mieleen, laulajaa myöten. Mutta sitä ei pidä tulkita huonona asiana. Pieniä (tosin todella pieniä) epätarkkuuksia soitossa mutta yhteissoitto toimii hienosti. Selkeät riffit ja hyvä meininki. Ehkä vähän pitkitetty biisiä, jotenkin olis voinut olla tiiviimpi. En kyllä osaa sen tarkemmin sanoa että miten. Kyllä sitä kelpasi kuunnella.
0   +1 +2
 
9
Cover Girl 21.06.2004
No trash metallin ylimpiin ystäviin en lukeudu ja örinä örmellys saa yleensä aikaan empatiapahoinvointia. Intro oli tosi hyvä ja örmellyskään ei kuulostanut ihan sunnuntai aamun posliinille polvistumiselta vaan ihan melodiasta ja jostain sanastakin sai vähän otetta. Vaikken hirmeästä mättämisestä perustakaan, niin ei tämä onnistunut ärsyttämään ihan hermoraunioksi asti ainakaan. Vähän jytymmillä saundeilla oli voinut vakuuttaa enemmän. Onko mun luureissa vai olisiko mahtunut vähän alapäätä enemmänkin. Ysi silti.
0   +1 +2
 
Disposition 08.06.2004
Kappaleen intro hipoo täydellisyyttä. Raskaus höystettynä keinoharmonisilla iskee kuin krapula aamulla. Kaikin puolin soundit ovat kohdallaan: varsinkin rummut.. hyvää jälkeä. Huutoon olisin mahdollisesti toivonut enemmän hc-meinikiä, mutta toimiva näinkin. Kokonaisuudessa kuitenkin tasapainossa oleva paketti genreensä nähden. Pidin.
0   +1 +2
 
Stocco 08.06.2004
Mukavasti kulkeva biisi. Rääynnässä on sopivasti asennetta. Kitarat ovat hivenen tylsiä. Aluksi hitaus ei haitannut, mutta biisisn edestessä tuli mieleen, että nopeampaakin olisi voitu edetä. Tunnelma on hyvä ja ei hairahdu huumorin tai pehmoilun puolellehetkeksikään. Puolessa välissä aika perus tö-kö-tö-kö-skitailu, mutta ian hyvin toimii. Toisin kuin sen jälkeen tuleva vonkuna, mutta onneksi sen jäleen lähdetään mukavaan rymistelyyn. Puoliväli oli varsinainen käänekohta parempaan päin, vaikka tosin alkukin oli hyvä. Eipä tätä ilman tuotanopeutusta jaksaisikaan noin kauan kuunnella. Lopun häröilyt ovat ihanansaitusti mukana.
0   +1 +2
 
jack_dee 08.06.2004
rummut on aika jees eikä biisikään nyt mikää huono ole vaikkakin tän kaltanen hevi ei uppoa niin ei pysty suoralta kädeltä tyrmäämääkään
0   +1 +2
 
8
drlecter 08.06.2004
Rumpujen osalta soundit mättää pahasti tai sitten ne on vaan liian takana.
Loppua kohden alkoi puuduttamaan tämä.
0   +1 +2
 
Alun kitaramelodiassa oli tunnelmaa senkun sais sitarilla soitettuna niin ois psykedelia maksimissa. Tunnelma kuitenkin latistuu tossa siirryttäessä tohon heavympään kohtaan. Panterahan tästä tulee väkisinkin mieleen. Eikä tää erotu introa lukuun ottamatta mitenkään perus Thrashista.
0   +1 +2
 
9
Huginn 08.06.2004
Hieno intro, tylyjä riffejä. Kaikenkaikkiaan hyvää rässiä! Lopetus olisi voinut olla hieman napakampi.
0   +1 +2
 
8
sarka 08.06.2004
Hienoa vääntöä kitaristeilta, mutta erilaiset häröäänet särkivät tunnelmaa heti alussa. Rummut ovat jääneet miksatessa aika taustalle ja basarista ei löydy potkua. Laulaja rääkyy, todellakin, asiaankuuluvalla tavalla. Miksaus. Ei muuta :)
0   +1 +2
 
9
XpressO 08.06.2004
Introsta napsahti jostain syystä päähäni peli Diablo2..
Kun biisi lähtee rullaamaan, vahvat kitarasaundit tarttuvat ja ottavat mukaansa. Piti ihan moshata mukana. Laulu on hyvin väännetty ja melko persoonallisen kuuloinen. Tosin genre mietityttää. Thrashia? Eikös thrash ole nopeampaa musiikkia. Tämä kuulostaa enemmänkin jo ihan puhtaalta heviltä. Biisi on loistava, josta ysin napsautan.
0   +1 +2
 
Haava 08.06.2004
Todella hieo sellainen klassinen intro.. kasarikaikua ja kaikki... Täytyy sanoa, että tuo intro kyllä nappasi heti mukaansa fiilis oli välitömästi katossa... kannattaisi ehkä laittaa sitä introa aavistuksen hiljaisemmalle (vähemmän kompuraa), niin tykittäisi paremmin tuo itse biisi... Kaikki on kuitenkin kiinni suhteellisuudesta... Hyvin laulettu... Kitarat rutisevat mukavasti... Kyllä tämä toimii... Vähän vähemtäisin ja säätäisin kompuraa kyllä, mutta mainiota kamaa silti. Se nopa pätkä siellä lopuusa veti vielä vähän mehuja... Siinä 5 minsan jälkeen ollut hiljainen pätkä puristi taas oikutuksen sille lopun mesomiselle, joka sen jälkeen toimi hienosti.. Kyllä tämä futaa... Vähän dynamiikkaa vain kaipaisi.. Lopetuksen olisi voinut tehdä muutenkin kuin feidaamalla. Lisäksi sen fedin loppu olisi voinut olla exponentiaalinen.

Kiva veto kokonaisuutena. Rokkasi, mutta biisi oli ehkä aavistuksen pliisu kuitenkin loppujen lopuksi. Kiva silti oli kuunnella.
0   +1 +2
 
9
Samu2 08.06.2004
Kivasti retrovaikutteinen kappale! Houkuttelevan alun jälkeen energisyyttä kumpuaa niin joka suunnasta ettei voi kuin ihailla! En henkilökohtaisesti ole koskaan ollut tuon örinälaulun suurimpia ystäviä, edes heavyajoillani.... mutta on tämä sen verran tiukkaa kamaa ettei voi kuin ihailla! Ysi & fanius.
0   +1 +2
 
8
jouni 08.06.2004
Mallikkaat kitara soundit. Rummut sais jotenkin erottua vähän paremmin tuolta ja laulu tulee vähän katveessa välillä. Mutta kyllä tämä keskivertoa parempaa äänijälkeä on mun korviin tässä genressä. En biisistä osaa sen kummemmin arvottaa, koska en tällasta musaa itse pahemmin kuuntele.
0   +1 +2
 
9
Kuusniemi 08.06.2004
Hemmetin makeata kitarointia tuossa heti alussa. Tulee jossain määrin mieleen Wes Borlandin kitarointi, joillain Limp Bizkitin raidoilla, mutta sitten kun komppi tulee mukaan unohtuu se viittaus kyllä nopeasti. Muutenkin kitarointi ja soitto on varsin mainiota, asennetta löytyy tarpeeksi. Olen aina hieman vierastanut metallimusiikissa käytettävää tuplabasaria, mutta se kuuluu tässä jotenkin asiaan ja hyvä ratkaisu on se, ettei sitä ole käytetty kokoajan. Laulusta löytyy asennetta ja siitä saa onneksi, jopa selvää ettei tarvitse miettiä laulaako laulaja oikeasti vai onko hänellä vain krapula-aamu. :)

Miksausta katsoisin tässä vielä hieman. Laulu ja kitara hävittävät rummut ja basson jonnekin kaukaisuuteen, mikä ei ole aivan hyvä juttu. Muuten ainoa seikka mikä oli mielestäni huonoa, oli lopun feidaus, jotenkin siitä tuli mieleen, ettei ole keksitty kunnollista lopetusta.

Mutta kaiken kaikkiaan varsin toimiva biisi.
0   +1 +2
 
10
elica 08.06.2004
Hieno alku, mutta vielä hienompi eka riffi. Vitun siistit vingutukset. Paikoitellen tulee Machine Head vahvasti mieleen. Varsinkin laulajasta. Tämähän on kaikinpuolin helvetin hyvä biisi. Tätä voi pohjustavasti diggailla ja siitä siirtyä provinssiin kattomaan Testamenttia. Siisti toi tiluttelu kohta. Äänimaailma on todella hyvin kunnossa ja sävellyspuoli myöskin. Kyllä jätkät osaa. Pitääpä fanittaa.
0   +1 +2
 
letq 08.06.2004
Hitaampaa rässiä, ihan kivaa. Tällainen toimii varsinkin livenä oikein mainiosti.
Riffit saisi olla vähän repäisevämpiä ja meno räväkämpää, mutta mainiostihan tämä toimi näin.
0   +1 +2
 
8
Keessi 04.06.2004
Kylla tama melko monipuolinen onkin nii kuin tuossa tekstissa jo kertaalleen mainittiin, ehka alkaa hieman puuduttaa tuo kohta mika alkaa "Corruption all I see...." sanoilla. kestaa ehka hieman liian kauan. toimii varmaan keikalla. Soitto on kylla pojilla hallussa ja laulajankin aani on yllattavankin miehekas, kuitenkaan ei kuulosta naurettavalta. Mainio tuo thrashkomppi -kohta joka alkaa tollasilla slayer vingutteluilla. SLAYER! saundit ok.
0   +1 +2
 
9
tammina 05.05.2004
Kaunis Metallica-tyylinen intro. Tehokas mättöön lähtö.
Tämän biisin fiilis ottaa taas otteeseensa.
Faniksi.
0   +1 +2
 
NYSV 15.06.2004
Siisti intro, biisi kyllä syttyy ihan hyvin mutta laulu jotenki liikaa etuosassa.
Mukavaa rumpalointia.
0   +1 +2
 
7
Jukk. 15.06.2004
On tainneet poijjaat kuunnella Testamenttinsa hyvin? Ihan jees. Minuun kolahtaa ehkä enemmän matalampi murina osasta kun rässistä puhutaan. Toisaalta tämä laulajakin hoitelee tonttinsa ihan hyvin. Joitakin juttuja olisi voinut korostaa laulutuplillä enemmän. Parempaankin luulisi tämän poppoon pystyvän.
0   +1 +2
 
Error303 15.06.2004
Dynamiikkaa vähän lisää, muuten ihan hyvä. Alemmat taajuudet tuntuivat puuttuvan kokonaan. Laulajan äänestä plussaa.
0   +1 +2
 
9
Soulstab 15.06.2004
Kylä aika siinä rajoilla mennään että voiko tätä thrash metallina pitää, mutta kukapa niistä genreistä muutenkaan välittää.. Soitto kulkee hyvin ja laulussa riittää asennetta. biisi sopisi ihan hyvin exoduksien ja acid reignien sekaan. hyvä hyvä MOSH!
0   +1 +2
 
Tätä voisi ehkä ennemin kommentoida tuo meidän D-731 tai H-151. Minä en tämän päälle ymmärrä.
0   +1 +2
 
9
100482 15.06.2004
Vaikka en metalli musiikin varsinainen kanttaja ole, niin tässä oli kyllä sitä jotakin selkäpiitä karmivaa hyvää fiilistä! Alun intialaistyyppiinen melodia oli oikein loistava, ensimmäisenä tuli kuitenkin mieleen Metallican eräs biisi (jonka nimeä en nyt jjuri muista). Onkohan vaikutteita otettukin tuosta metallimusiikin jättiläisestä? Hmm... Kuitenkin, kaikessa komeudessaan erittäin toimiva kokonaisuus, jollaisella pääsee vielä pitkälle!
0   +1 +2
 
7
Einsteins 15.06.2004
Taitaa olla kolmas tältä arvostelemani ja nyt ei oikein kolahda. Alkuosa kuullostaa lähinnä jonkinlaisesta riffikokoelmalta. Biisin päästyä vauhtiin välikohdassa on kyllä rytinää paremmin, mutta biisinkulku ja riffit melko peruskamaa. Edelleen, hyvin soitettua ja siitä pisteet.
0   +1 +2
 
Phadej 23.04.2004
imo rummut vähän liian hiljaa. mutta aikaa hyvää roskaa. sanoistakin saa selvää.
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 23.04.2004
Kaunis alku kappaleella.. Jotenkin tulee juurikin alusta Metallica mieleen. Mukava että laulu ei liian örinää että on melodiaa. Taidokkaan kuuloista soitantaa. 80-luvun lopun trash metallia... Hyvä biisi, hyvät vaikutteet. Vähän vielä lisää persoonallisuutta niin kymppi tullee.
0   +1 +2
 
9
Twight 23.04.2004
Tyylikästä menoa tässä kappaleessa. Melko tavanomaista mutta sehän on metallimusiikille ihan hyvä juttu. Valitettavasti melko tahmeasti kulkeva biisi. Suoraan sanottuna laulussa saisi olla enemmän munaa. Muuten ihan hienosti saatte ääntä aikaan.
0   +1 +2
 
8
jmm 20.04.2004
Hemmetin hyvin toimivaa metallia. Slayerin haistaa kilsan päähän, mut ei se mitään Slayer on Rammsteinin ja Mokoman ohella mun suosikit tässä genressä. Tykkään kyllä tästä.
0   +1 +2
 
8
DaKiller 19.04.2004
Asennetta tässä on vaikka muille jakaa! Kappale puskee etiäpäin raa-alla voimalla. Kappaleen alettua nopeamman tahtinsa mielenkiinto herpaantuu ja käytetyn kuuloiset riffit eivät iske enään suoraan suoneen. Kitarat murisee ihan kivasti ja muutenkin miksaus on laatuhommaa. Rumpalilta olisi odottanut rankempaa otetta vaikka paikoin antaakin kuulua kuka käskee. Vokalisti vetää tunteella ja saa piisiin mukavasti eloa. Basistillahan homma on hanskassa. Soolo ei ollut veret seisauttava vaikka säestys alla olikin, raakuutta lisää siihen leadiin. Sanat kuulostivat kliseisiltä sen verran mitä niistä selvää sai. Faidaus oli aika hyvä lopetus mutta riffittely olisi voinu hieman muuttua volyymin alkaessa madaltua.

Alun perusteella odotin jotain death rönkytystä ja olikin ilahduttavaa kuulla kuinka Slayer alike maisemissa tässä kuljettiin. Kappale itsessään ei tuo genreen mitään uutta ja aika kulunut polku tässä kulkee jalkojen alla. Asenteesta täysi kymppi, muutoin keskiverto kasi.
0   +1 +2
 
10
Zachary 19.04.2004
Ihan vitun tiukkaa meininkiä! Olenkos vielä fani? Jaa, en. No asia korjataan tässä saman tien. Menkää kundit ihmeessä sinne studioon ja tehkää lisää yhtä hienoja biisejä. Kyllä kelpaisi tälle puida nyrkkiä keikalla. Ei taida olla Suomessa helppoa tällä musalla saada lafkoja kiinnostumaan, kun kerran olette vielä ilmaisjakelulinjoilla? Kyllä te voisitte jo askeleen eteenpäin ottaa ja keskittyä vaikka omakustanteen tekemiseen. Jos jostain pitäisi valittaa, niin tuo kappaleen nimi on mielestäni ehkä vähän perushevikiukuttelu, mutta tuokin alkaa olla jo hakemalla hakemista. Groaah!
0   +1 +2