Dream

Superstar

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
roppanen 21.07.2004
Tämä kolahti meikäläiseen mukavasti. Ja persoonallisuutta riitti säkeistöissä ja muutenkin. Soundeja en uskalla lähtee kommentoimaan suuntaan tai toiseen, koska mun koneelta ne kuuluu huonosti joka tapauksessa. Kitaristina diggasin kyllä skeba kuvioista ja nyt oli niitä taustalaulujakin sopivasti tukemassa Jennin laulua! Ysi tauluun, hyvä suoritus!
0   +1 +2
 
8
Exera 10.04.2004
kivaa perus tavaraa, kaikki toimii niinq pitääki.. en pahemmin tämmösestä musiikista tajua ni enpä sano enempää
0   +1 +2
 
Okapi 10.04.2004
En pitänyt laulaja laulutyylistä tahi -äänestä. Biisin soundit ovat vähän laatikkomaiset. Tylsään A-osaan kerkiää hyvin pitkälti kyllästymään jo ennen ensimmäistä bridgeä. Jjoo, ei varsinaisesti miun mussaa, ei jaksa oikein innostaa. Vähän turhan perusmeininkiä omaan makuuni ja biisin antiin nähden aivan liian pitkä. Sellainen kolmen ja puolen minuutin rypistys sopisi mielestäni paljon paremmin.
0   +1 +2
 
8
Jurvanen 10.04.2004
Yhä ja ikuisesti olen niitä vastaan jotka laulavat englanniksi. Siis suomalaisista. Herranjumala kun suomi ON ihan oikeasti kieli. Uskokaa? Tuo on vain.. eh.. perseestä kun yrittää laulaa englanniksi. Ei tässä ääntämisessä mitään pahaa vikaa ole, mutta silti....
Ja muutenkin nuo tauot.. Äh.. taas vaihteeksi hämää tuo genre. Todetaan nyt että en siitä paljoa tiedä. Saa vihata jos menee vituiksi arvostelu.
Kertosäe (sekö se on?) on kyllä ihan hyvä, mutta slow-motion-laulaminen ei kyllä iske tähän lapionmittaiseen hoppariin sitten perseen vertaa. ....7??
0   +1 +2
 
8
kudusai 10.04.2004
Aijai wah-wahia, laulaja laulaa hyvin ja sanoista saa hyvin selvää. Kelpo biisi. Basso tunkee esille jossain kohtia hieman kovaa.
0   +1 +2
 
10
OlliE B. 10.04.2004
kyllä! kuullostaa vähä labilta / guono apesilta, eli hyvältä. laulaja on hyvä, samoin soitannollinen puoli kunnossa. kitaran wah osa on siisti, samoin rokkitilutukset. en kyllä keksi mitään huonoa. saitte fanin. pakko käyä muutki biisit teiltä kuuntelemasta. hyvä!
0   +1 +2
 
10
Samu2 09.04.2004
Kerrassan loistava vekotin ollakseen kotipolttoinen! Biisin.. hmm... "lämmintä" sävyä olisi ihan pokerinaamalla voinut väittää myös tehokeinoksi... uskomattoman taidokasta! Ja kun vielä biisi on hyvä niin eipä auta, tästähän on todellakin pidetävä! Jylhät bassokuviot tylyihin rumpuihin yhdistettynä, ja höystettynä hyvin lausutuilla hyvin lauletuilla vokaaleilla... Kymppi ja fanius...!
0   +1 +2
 
7
tammina 09.04.2004
Sarjassamme ihan ok biisi. Muttei sen kummempaa, valitettavasti.
Tempo ja yhteissoitto vaeltavat paikoitellen häiritsevästi.
Parasta tässä on terveäänisen tytön laulu.
0   +1 +2
 
8
Kalle.Leponiemi 08.04.2004
asiallinen soolo! muutenkin ihan menevä biisi...
0   +1 +2
 
pekistan 08.04.2004
oli pakko tsekata ku meillä on samanniminen biisi ku teiän bändi :)
lauluun lisää kaikua. jotenki tuntui, että sävellajia olis voinu nostaa, jotta tyttö olis voinu vetää täysillä noissa säkeistöissä.
0   +1 +2