Yksinäinen kulkija

P. M. Kostiainen Project

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

cedarbear 2 päivää sitten
Soolokitarapätkien fiksuus on hieman irrallaan karkeahkosta kokonaisuudesta ja vokaaleihin toivoisi enemmän sävykkyyttä. Lyriikan istuvuudessa on myös hieman toivomisen varaa, mutta kokonaisuus on muuten ihan mallikas ja tarina/sanoma on osuva.
0   +1 +2
 
9
AnttiJ 4 päivää sitten
Jylhää meininkiä joka sopii oikein mallikkaasti tekstiin. Vokaalitulkinta on sen verran persoonallinen, että se jää varmasti mieleen; siitä joko pitää tai ei. Minusta se sopii kuitenkin tähän biisiin erinomaisen hyvin. Tanakka komppi ja kokonaisuuteen istuvat kitarat soivat todella komeasti. Kaikenkaikkiaan uskottava ja henkilökohtaiselta tilitykseltä tuntuva kokonaisuus.

Arvaan tekijän taustoja sen kummemmin penkomatta ihan vaan "maalikylän" perusteella, että liikutaan Pohjois-Suomessa. Itse pidän vanhan liiton miehenä siitä, että riimitys tehdään viimeistä piirtoa myöten kohdalleen. Tässä ei siinä suhteessa olla ihan maalissa, mutta kuitenkin erittäin lähellä.

Komea kokonaisuus ja hieno tunnelma,
biisi toimii kuin pohjoinen unelma.
Siitä Kostiaiselle yhdeksän bojoa
ja päälle sylillinen hojo-hojoa (mitä se sitten lieneekään?) :-D
+2   +1 +2
 
Mukavan unenomaista meininkiä, alun kitaroinnista tuli mieleen Sonic Youth. Hyvät sanat. Tunnelmallinen kitarasoolo, hienoa!
+2   +1 +2
 
sikki-six 13.03.2020
Peruslaadukasta soundia, tremolo on pikkasen turhan aggressiivinen omaan korvaan - tuo vähän levottomuuta omiin fiiliksiin. Tykkäsin säkeistöjen vähemmän nenäkkäästä laulusoundista enemmän.
0   +1 +2
 
6
Hosse 07.03.2020
Tulee mieleen kouluajan bändit. Yritys kyllä kova mutta lopputulos aika mitäänsanomaton.
Kitara soi kyllä aika kivasti mutta siinä kaikki.
0   +1 +2