Arja, Painijanainen

Aimo Annos & Rytmi-Veikot

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

AnttiJ 09.01.2020
Kiitos kollegoille kommenteista. Kovasti aina lämmittää kun joku jaksaa kirjoittaa huomionsa biisinikkarinkin nähtäviksi. Hyvin olette oivaltaneet mitä olen tekeleelläni ajanut takaa. Digius tuossa purki sanoitukseni kaksoisraiteet atomeiksi ihan saman tien; arvasin kyllä että näin tulee käymään. Samalla logiikallahan tässä tosiaankin mennään kuin Vapaapalokunnassakin eli Watt Vainion "Regina Rento" ja "Tulta päin" -biisien hiekoittamalla ladulla. :-D 60-luvun puolenvälin jälkeen (kai se silloin oli?) Sergio Mendes & Brasil66 oli kuuminta hottia jopa Suomessa. Bändin versio aiheesta löytyy mm. täältä: https://youtu.be/BrZBiqK0p9E Sergio itse istuu pianon ääressä.
0   +1 +2
 
digius 09.01.2020
Vai että latinoa.. - ja lanteethan tässä toden totta liikkuu! Vajaan sentin puoleensa, mutta että kumminkin. Ettei tässä nyt sittenkin laulettais vaaka-mambosta, öhöm..? Näistä Antin kielilabyrinteistä ei aina tiedä mihin ne johtaa, ja onko kuulijaa viety kuin sitä kuuluisaa litran mittaa.. (tämä siis positiivista!) ;-)

Tämä kuulunee myös niihin biiseihin joissa on helppo kuulla sanoja väärin: Arja kuulosti Aarialta, ja jo etiketistä luin väärin kun painijanaisesta tuli painajainen.. - Mutta taattua soittimien, rytmin ja sovituksen karnevaalia tässä taas tarjoiltiin. En tunne ketään Sergeitä, puhumattakaan Sergiota, mut uskoisin että molemmat nyökyttelisivät tälle yhtä suopeasti kuin meikäläinenkin. :-)
0   +1 +2