Ruutipuuterin joulu - Jouluna aina

Ruutipuuteri

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Ruutipuuteri 21.12.2019
Tässä yritin ihan oikeasti säveltää joululaulua kaikessa tarkoituksessaan laulajamme tekemään tekstiin. On ollut ajatuksissa jo vuosia, mutta ei ole oikein ollut aiemmin virikettä aloittaa. Ensin syntyi se joulurokki, ennen kuin tuli vakavoiduttua aiheen ääreen ja mietittyä, missä joululaulun syvin ajatus on. Tämä yksi niistä muodoista, eli yhtä lailla rallitkin ehtaa joulun henkeä. Oli tosi vaikea päästä alkuun ja soittelin kaikenlaisia sylvian joululauluja ysym. että sain kiinni mitä ihmettä olisin tavoittelemassa. Sitten tuo jotenkin vaan tuli :)
0   +1 +2
 
AnttiJ 19.12.2019
Onpas vilpittömän tuntuinen esitys. Minulle tulee jostain kumman syystä kappaleesta ja laulusta mieleen Suvi Teräsniska ja "Mummo". Mutta sehän ei ole huono asia, ei lainkaan.

Pientä vireongelmaahan on melkein kaikilla täällä (erityisesti itselläni), mutta ei se tässä haittaa mitään. Sekin jotenkin tukee biisin herkkää ja siloittelematonta tunnelmaa.
0   +1 +2
 
Ruutipuuteri 27.11.2019
Moikka, Saimaa ilmiötä on tullut katseltua ja kuunneltua paljon ja L:ää. Muuten Juicea ehkä vähemmän, vaikka biisit kyllä tuttuja 70-luvun puolelta asti. Duunikaverikin sanoi, että voisi olla Juicen tekemä biisi. En kyllä itse huomannut, mietin vain miten saisi jouluista tunnelmaa :)
0   +1 +2