Rock In Court

Rock Goes the Weasel

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
AnttiJ 30.09.2019
Tämä on sitä ihteään! Soolokitarassa asiaankuuluva soundi ja mainiosti kulkevat riffit, joita ei ollut liikaa eikä liian vähän. Kokonaispituus on kuin suoraan 60-luvun alun singelevyiltä eli nippa nappa yli 2 minsaa. Kun vokaalit ja kuorotkin ovat kohdillaan, niin mitäs sitä perinteisesltä rokettirollilta voisi muuta toivoa?
+2   +1 +2
 
BullHill mja 01.12.2018
Mukavalla poljennolla kulkevaa rocknrollia. Hyvät kaiut lauluissa ja kitarassa.
Hieno biisi
+2   +1 +2
 
jarpat 27.11.2018
Rok rok!! "Nimihemmon" viimeinen lausuma oli se, mikä mullakin tästä päällimmäisenä jäi mieleen; erittäin onnistunut lead-vokaalin taltiointi. Hyvä tempo muutenkin ja kiva tässä myös tää kahden ekan tahdin jako kahdelle ekalle soinnulle. Se aina piristää. Onkohan sille joku "termi" - muu kuin rokkikaava-variaatio..?
Vai "rokki oikeudessa"..? Pöh, ROK RULES!!!
Tässoli niin kiva pöhinä, että olis kiva kyllä kuulla vaikka "albumillinen" samalla riemulla tehtyä matskua tältä artistilta. UGH!
+2   +1 +2
 
9
Nimihemmo 26.11.2018
No nyt on kierroksia koneessa, basso juoksee jouhevasti ja kitarasta kimpoilee vähän Cläbää, Cliff Galluppia ja mikä se Bill Haleyn kitaristin nimi olikaan? Mainiota että oot palannut lauluhommiinkin vieläpä oikein oman ”jordanaires-kuoron” kera. Hyvä lead voksu onnistuneine kaikuvalintoineen.
+2   +1 +2