Halo

Arto Hietala

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Popkorni 01.11.2018
Upea teos! Äijä on jotenkin vaan löytänyt jäätävän ja ihan jopa kadehdittavan flow-tilan. Hämmentävän kovia biisejä tupsahtaa eetteriin toinen toisensa perään. Olet toki jo pitkään ollut oman musatiesi guru, mutta viime kuukausina olet löytänyt uuden kultaisen tien...ainakin omasta musamakukulmastani kuunneltuna. Tuoko sitten taistelu sairastelun kanssa jotain extraa näihin teoksiin vai mitä? Tsemppiä silti sinne! Ja hei pysy hengissä. Tuskin maltan edes odottaa, mitä sieltä vielä tuleekaan. Niin ja jälleen kerran muutes sanottava, että enkkusi on käsittämättömän briljanttia. Huikeat sanat ja huikea ääntämys. Kymppi!
0   +1 +2
 
10
Kiva Dire Straits henkinen komppi, melodiassa ja laulussakin jotain Knopflermaista. Miellyttävä melankolissävytteinen poppis, nätisti kertsimelodia toistuu tuolla taustalla instrumentaaliosuuden aikana.
0   +1 +2
 
Windywalk 31.10.2018
Hieno biisi. Rauhallista meininkiä raskailla sanoilla. Hienot lyriikat ja kivasti rimmailtu tuolla monia kohtia… "Now you see we are like lice
waiting to be wiped out
and forgotten out of sight
It is our fate to suffocate in the hate
and absolution you'll never find". Aikas hienolta kuulostaa mun korvaan. Ja soundit ja kitarointi aina yhtä hyvää.
+2   +1 +2
 
9
Hosse 31.10.2018
No nyt tuli taas kova biisi sulta. Todella hyvä melodia ja muutenkin erittäin toimiva kokonaisuus. Hyvä ettet unohtanut tätä ja pikaista paranemista sulle.
+2   +1 +2