Juhannuksen jälkeen

Miira

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
redlerx 04.11.2018
Hieno ja melodinen kesäbiisi ja niin hyvin laulettu. Äänesi sopii kuin nakutettu tähän. Tuotantopuoli on myös kunnossa.
0   +1 +2
 
9
Felix N 27.10.2018
Mukava kesäbiisi. Sanoitus hieman ristiriidassa letkeän sovituksen kanssa, mutta kirjoitat kyllä tosi hienoja tekstejä, kuten tässäkin. Mukava sävellys tarttuvalla kertsillä ja sinun laulua aina mukava kuunnella. Pirteän kesäinen, mutta samaan aikaan myös sävykäs.
0   +1 +2
 
9
Popkorni 08.07.2018
Hieno tuo Syviksen pika-analyysi tästä biisistä. On kyllä mielenkiintoinen lähestyminen Kesäbiisikilpailuun. Mainio tuo taustakomppi. Toimii! Vinkeesti myös miksattu ikään kuin vasenpainotteisesti ja sillai että se tausta on siellä mukavan hämyisesti takana. Voksuissa oli kyllä niin paljon hyvää sointia että huh huh sekä Aah. Tarina jätti meikän yhtäkkiä pohtimaan sitä, miten moni yhä vieläkin hukkuu nimenomaan Juhannuksena tai sen jälkipäivinä. Mutta siis näppärästi toimiva veto Miiralta! Helposti kuuntelee useammankin kerran. :)
0   +1 +2
 
Lyriikaltaan kipeän kirpeä mutta musiikiltaan kepeän kesäinen Nylon Beat henkinen niin sovituksellisesti kuin soinnullisesti, mikä toki ilahduttaa meikäläistä :) Tässä ei toki liikuta siideri vaan usko kivuttomammasta huomisesta.
0   +1 +2