Pölytän sut 2018

Syvis & Friends

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

vahtoma 18.03.2018
On kyllä mukavan stydit soundit ja räväkkä meno. Vähän semmosta räyhäkkää Röyhkä meininkiä oot saanu tähän biisiin sovitettua. Tässähän olis bändisovitus valmiina livevetoon :)
0   +1 +2
 
9
Nimihemmo 04.03.2018
Tämäpä lähti rokkaamaan kuin Cinnamon Girl konsanaan! Kunnon powerpop-pläjäys, hyvä! Voisi olla tyylillisesti myös vähän jotain Egotrippiä tai muuta sellaista? Toisaalta käväisi mielessäni myös Kauko Röyhkä. No, name-droppailu sikseen. Napakka biisirakenne ja klassinen just-ja-just kolmen minsan kesto. Onpas terhakat soitot ja saundit, tykkään!
0   +1 +2
 
9
Popkorni 04.03.2018
Voihan hunajapurkki miten mainio veto! Taas ah niin oivalliset sanat ja hienosti saat ne vielä rytmitettyä. Herkullista sanoitusvirtaa, jota hymy huulilla kuuntelin. Olet saanut tai säätänyt tähän äänesi normia vahvemmin esille. Hyvä! Niin ja tuo Vahtolan Make on kyllä juu sellainen biisirallimestari, että tässä maassa ei montaa vastaavaa olekaan.. Pitääkin muutes joskus paremmalla ajalla kuunnella nuo muutkin versiot. Mutta tää toimii. Todellakin toimii. Ihan helevatan sympaattinen ja nuo sanat soljuvat biisin rakenteeseen kuin veitsi oliiviöljyvoihin.
0   +1 +2
 
Windywalk 03.03.2018
Tää on hieno biisi. Päädyin kuuntelemaan kaikki kolme versiota. Mä luulen että jonkinlainen kombinaatio näistä kaikista kolmesta olisi varmaan paras. Yheistyössä kyllä syntyy aina hienoja juttuja joissa 1+1=3,7
0   +1 +2