Song of the Volga Boatmen

There's No More Odyssey

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
NaNa_ 06.03.2018
Nyt on tuotu Miami Vicen etsivä kaksikko Volgalle suorittamaan hurjaa takaa-ajoa! Kappale upeasti henkii 80-luvun tv-sarjaa, tosin tämä paaaljon puhtaammilla ja iskevimmillä soundeilla! Rummuista ja niiden leikittelevistä rytmivaihdoksista pidän erityisesti! Myös melodiakulun tempovaihdokset toimivat luontevasti! Kappale kasvaa kokoajan, mikä pitää kuulijan otteessaan koko pitkän matkansa. Erityisesti pidän tuosta suvanto kohdasta 4:32 alkaen, mutta sitä oli ehkä hiukkasen liikaa tarjolla. Lopusta olisi voinut nipistää ehkä yhden-kaks minuuttia poies, niin tämän jälkeen täydellinen teos!
+2   +1 +2
 
9
Popkorni 01.03.2018
Tässä on kyllä todella taitavasti viety paatoksellinen originalli kepeään ja kivasti jopa kirpeään elektroniseen maailmaan. Tuolla saundimatossa on osin jotain sellaista unohtumatonta johncarpenterimaista. Ray Lynchia, Vangelista, Jan Hammeria sun muita sen ajan synaveijareita unohtamatta. All in all paljon siis sellaista 1980-luvun instruhenkeä tässä…ja sehän toimii meikän korvissa kuin se legendaarinen Traci Lordsin vikinä. Hämmentävän kova veto näinkin lyhyessä ajassa. Äijä ollut liekeissä tätä tehdessä. Jos olisi ollut ihan vähän lyhyempi ja ytimekkäämpi, niin olisin heittänyt kympillä. Nyt saat tyytyä hiton vahvaan ysiin, joka nuolee kymppiä. Ja älä nyt vaan lue väärin: nuolee KYmppiä. :)
+2   +1 +2
 
BullHill mja 28.02.2018
Hieno versio ja sovitus. Hyvät soundit ja miksaus.
+2   +1 +2
 
J. Hifish 25.02.2018
Hyvät on saundit. Modernia menoa, mutta silti alkuperäiskappale sieltä taustalta heijastuu Volgaan. Muutamassa kohtaa tekijä on selvästi jäänyt fiilistelemään saundimaailmaa ja unohtanut ajan kulun. Menee tämä silti kepeästi loppuun asti näin pitkänäkin sovituksena.
+2   +1 +2
 
9
Oikein hieno teos, taustassa runsaasti vaihtelua kuin Volgan rannan maisemissa. Tässä on kivasti myös slaavilaista tunnelmaa balalaikalta kuulostavissa synissa. Palautti myös mieleen ainoan venäläisbändin joka on herättänyt kiinnostustani: https://open.spotify.com/album/1Yv1ajr5cFQriH7dzw497r?si=8ihoUwMBSH2W5 4ROovX9fA
+2   +1 +2
 
Windywalk 21.02.2018
Ei pysty sanoo muuta ku että on kyllä aivan mahtava veto. Kyllä sä oot sitte taitava. Huh huh.
+2   +1 +2
 
9
Felix N 20.02.2018
Soundit ovat kyllä tässäkin viimeisen päälle. Kaikki soundaa loistavalta ja äänimaailma on hieno. Rummut jytisät täydellisellä kasarisoundilla ja kertsin korkeat synat riipaisevan hienot. Ei varmasti helpoimpia biisejä lähteä versiota tekemään, mutta tässä on kyllä onnistuttu rakentamaan tosi uniikki ja hieno kokonaisuus. Huippu veto.
+2   +1 +2
 
aRt074 19.02.2018
On taas soundipalikat ja nappulat miehellä kohdillaan!! Hyvä idea pantata b-osaa noin pitkään ja ikään kuin jakaa biisi kolmeen osaan.
+2   +1 +2