Guitaralone

Tackle

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
BVR 12.02.2018
Noniin! Tämähän toimii kuin sariini lastensairaalassa. Pidän helvetisti itse biisistä ja sanoituksista, biisi ei tarvitse muuta kaveriksi kuin sankan tupakansavun ja lasillisen viskiä, sekä kitaran. Voin samaistua kyllä sanoitukseen. Mitä sitä mies muuta tarvitsee kuin kitaran syliin ja omaa aikaa.
0   +1 +2
 
9
NaNa_ 09.02.2018
Propsit oodibiisi ideasta :) Pidän itseasiassa aika paljon tuosta kuiskailevasta tavasta laulaa. Sanat on kyllä sellaset, että ois voinu vetää kyllä ihan reippaasti ragella. Tässä nyt vaan rauhallisesti toiselle todetaan, että: "ole hyvä ja painu vit...n" :D Cool maaaan, joten toimii tällai ilme värähtämättäkään :P Kivaa mystisen rauhallista jammailua!
+2   +1 +2
 
Windywalk 01.02.2018
Mä luulin et sä et osaa laulaa, mutta olin väärässä.... mites tässä näin kävi? :) Makee fiilis biisissä, hienoa kitarointia. Sun ääni sopii tähän just eikä melkein. Tuo sarkasmi äänensävyissä ja biisin sanoissa tekee tästä hyvin vahvasti Tackle biisin, sen jonku jutun mikä tekee sun musasta just sun musaa :) Olipas oudosti sanottu...
0   +1 +2
 
8
Popkorni 01.02.2018
Kutkuttavalla tavalla taas ihan erilainen teos, mitä muut ovat so far tehneet. Just tällaista monipuolista biisikavalkadia vähän salaa toivoinkin. Teikässä on rutkasti sellaista vahvaa osaajaa. Karismaattista jopa sanoisin. Renttuakin sopivin annoksin. Kuullut vasta pari biisiä teikältä ja aina siinä touhussa on selkeä osaaminen ja joku metka lututwisti vahvasti läsnä. (Tarkoitus kyllä ehtiä jatkossa tännekin kunnolla ja ajatuksella.) Ihan loppuun asti ei välttämättä aina mennä itse toteutuksen kanssa. Mutta se onkin tosi usein myös hyvä juttu. Tuo reteempää ja arkirepaleisempaa lopputulosta. Mukavan pehmeä miksaus tässä. Tausta just oikeaoppinen. Korvaystävällinen. Tulkinta herättää jotenkin kierolla tavalla erilaisia fiiliksiä. "Ouuu one more time...." :) Hyvää jaminkia ja kinkkinen hetki ikuistettu tässä. Tämä ei nyt omissa luureissani ihan liitämällä sinne kiitettäväksi asti lentänyt, vaikka helkutin hyvä jämähdys olikin. Voi toki käydä niin, että useamman kuuntelukerran jälkeen saatan vielä todeta, että 9- sittenkin. Nyt tulee 8+.
0   +1 +2
 
J. Hifish 01.02.2018
No kun ei viitsisi sanoa, kun kerran kuullostaa hyvältä, että samalla kuullostaa pirskutin tutulta tämä sävellys ja riffittely. No ehkä nykypäivänä voi sanoa samaa ihan kaikista uusista tuotoksista, jollei nyt ihan kakofoniaa harrasta. Hyvät sanat. Sopivan kähyinen laulusaundi tällaiseen biisiin.
0   +1 +2
 
Oikein miellyttävä blueshenkinen biisi hyvin toimivalla funk kompilla ja tunnelmaan sopivalla tummalla laulannalla. Oodikisaan hyvin sopivaa tematiikkaa tuollaisesta introverttimäisestä näkökulmasta.
0   +1 +2