One (Acoustic Version)

Syvis & Friends

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

digius 26.07.2018
Tästä tuli alkupuolella mieleeni Abban hiturit, hyvässä mielessä. Paikka paikoin jopa mestarillisen Sir A. Lloyd-Webberin musikaalityylin soinnutukset, ja se on jo kehu! Ollapa Miiralla vielä Agnethan lausunta hallussaan, niin olisin varmaankin ekstaasissa, koska tulkintansa on hyvällä tasolla. Samoin oma, erottuva laulusaundi. Arreja osaat upeasti värkätä, ja tämä versio ainakin tuntui hyvin luonnolliselta. Pianokin soi täyteläisesti. Ollapa vielä aidot jouset, niin päräyttäisin täydet pisteet !
0   +1 +2
 
10
Nimihemmo 04.03.2018
Loistavaa! Ei ollut Cranberries itselleni niin tuttu bändi kommentoidakseni tuosta soundalike-yhteydestä. Mutta onpa kaunis ääni laulajalla! Ja hitsin hyvin valittu kaikusaundi perässä. Pienimuotoinen instrumentaatio taustalla on onnistunut ratkaisu, juuri näin; piano ja laulu ja sitten ympärille ja taustalle jotakin pientä. Kivaa kuulla tälläistä 70-lukulaista, vähän sellaista singer-songwriter tyylistä musiikkia.
0   +1 +2
 
10
Popkorni 05.02.2018
Minusta Cranberries-muijaa tässä ei niinkään ole, mutta tässä on paljon sellaista ihanaa vanhan ajan lauluhenkeä tyyliin Nancy Sinatra, Carpentersin eukko sun muut. Onpas viehkeä ja hyvin tehty balladi. Miiran enkkulausuminen ollut aina vähän hakusessa ja se ei sillai sujuvasti taivu oikein missään biisissä ja silti se ei haittaa koskaan yhtään mitenkään. Tää on todella hieno kaikin puolin! Kosketti.
0   +1 +2
 
10
Tackle 31.01.2018
Aevan mahtava! Sopivaan saumaan tuli muutenkin kun korvat täynnä omaa musiikkipuuroa nii kivasti kirkasti. Koskettava tarina ja musiikkihan toimii taas! Uusi versio jostakin vanhasta ei todellakaan menny hukkaan! Sekin joskus kannattaa... kiitos.
0   +1 +2
 
Olavain 28.01.2018
Ihan mukavan kuuloinen klassinen, puhdassointinen melodinen biisi.
+2   +1 +2