Pikku Tytöt

Kämä Simmons

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
BVR 11.02.2018
Mukava huomata että joku arvostaa vielä elämän perusarvoja, tosin viina taisi jäädä uupumaan biisistä, mutta pikkutytöt ja HEVI kuitenkin löytyy, nii kyllähän niillä jo pitkälle pääsee. Tuli mieleen että kun olin teini niin asuin lahdessa, ja asuinalueella jossa sitten tuli aikaa vietettyä, oli hieno mies jota kutsuttiin nimellä "Pedde". Pedde oli joku 40-vuotias herrasmies jolla oli viikset ja parta, silmälasit, musta ns. mannerotsi ja mustat farkut. Kyseinen herrasmies vietti päivänsä istumassa päiväkodin ulkopuolella olevan sähkökaapin päällä istuskellen ja juoden vanhasta kunnon deekupullosta, eli siis litran kaljapullosta, lapparia. Samalla katsellen tarhan pihalla tapahtuvaa temmeltämistä. Biisi oli kuin aikamatka takaisin parinkymmenen vuoden takaiselle Metsäkankaalle.
0   +1 +2
 
NaNa_ 09.02.2018
Menevä sävellys :) Sanoja sekä säveliä vaan tuntuu olevan hieman liikaa, kun tuntuu että kiire meinaa joissakin kohdissa tulla. Nyt kaikki äidit ja isit, pitäkää lapsistanne kiinni! Kämä Simmons on irti :)
+2   +1 +2
 
9
Popkorni 23.01.2018
Hah hah. Aivan mahtavaa kun lähdit tähänkin kisaan mukaan! Tuumin jo Joululaulukilpailussa, että tässä kaverissa on kyllä jotain outoa magiaa, joka vaan osuu johonkin pimeään osaan huumoritajunnassani. Mutta silloin itse biisi ei vielä kolahtanut muuta kuin kertsin ja voimakkaan tulkinnan ja yleensäkin omalaatuisuuden johdosta. Nyt on sitten tällä kertaa biisikin omaan makuuni tarpeeksi toimiva kokonaisuus. Nappaa jo heti alusta matkaansa. Ja joo tiedän, että tämä tulee jakamaan mielipiteitä ja osa kukkahattutyypeistä pitää taatusti mauttomana ja vaikka minä....mutta hei onhan tämä makeesti groovaava hässäkkä. Minua tämä sekä hymyilytti että sai myös jammailemaan mukana. Hieman vaikeasta aiheesta hyvin rakennettu Oodiralli! Hyvä hyvä! :)
0   +1 +2