This Time (An ode to strength)

Hut & Shack

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
BVR 11.02.2018
Biisi tarvitsi parit kuuntelut avautuakseen, ja ohimennen sehän jo on ihan potentiaalisen biisin merkki että sen voi ilomielin kuuntelemaan toiseenkin (tai vielä useamman kerran). Tuossa kohdassa kun alkaa "I will be the sun in my own sky.." niin siihen kun saisi jotain tuplausta tms. juttua joka tekis sen oikein kunnon mahtipontiseksi niin voi jumprahuittinen sentään. Välissä ilmestyvä rähisevä viemäri ei oikein sovi tähän, ainankaan allekirjoittaneen mielestä. Idea on hyvä, mutta tuo särön läpite rähiseminen ei tähän kappaleeseen istu. Biisi kaipaisi pienempää kontrastia noiden kohtien kohdalla. Mutta vahva biisi, niinkuin nimikin jo kertoo. Jos jätetään nuo räyhäämiset pois laskuista, niin vallankin korvalle sopiva, kaunis, kappale.
+1   +1 +2
 
9
NaNa_ 09.02.2018
Kyllä ootte saaneet taas veret seisauttavan kipaleen aikaan! Erittäin värikäs ja moniulotteinen kipale! Erityisesti pidän piano juoksutuksista ja kappaleen moniosaisuudesta joka on taidokkaasti nidottu yhteen yhdeksi kappaleeksi. Miiralla on kyllä kadehdittavan laaja äänirekisteri! WAU olkoon "rääkäisylle" kohdassa 3:15!! Ja terminään rääkäisy tässä kontekstissa on tarkoitettu hyvällä! Hyvällä tavalla kylmät väreet aikaan saava! Psykedeeliset loppu hyräilyt ovat nannaa korville :)
+3   +1 +2
 
9
Popkorni 07.01.2018
Wau. Onpas melkoisen haastava teos. Kompleksi rakenne. Mutta samalla ihastuttavan kunnianhimoinen. Laulun melodiakulut ovat joissain kohdin napsun mutkikkaita. Aukeaa siis kunnolla vasta toisella kuuntelukerralla. Kolmannella kuuntelukerralla tästä sitten jo tykkää todella paljon. Hienot sanat ja Mirtsukka vetää taas ihanan tosissaan. Miiran voksuja olisi voinut ehkä sulattaa vielä ihan pienen napsun enemmän taustaan. Mutta nämä toki maku- ja tottumusasioita. Makeita muutes nuo kosketinsoitinjuoksut vasemmalla. J.Hifin alicecoopermaiset voksut tuovat tähän just sitä tarvittavaa alapäätä ja lisämaustetta. Tässähän on itse asiassa ajatuksellisesti jopa pieni häivähdys Bohemian Rhapsodya. :) Nuo lopun stemmat kruunaavat sitten biisin ysiksi. Uljas hässäkkä joka todellakin paranee joka kuuntelukerralla. Hyvä!
+2   +1 +2
 
BullHill mja 06.01.2018
Hyvä biisi monipuolisella rakenteella. Lyriikoissa vahvaa fiilistä; nyt ei anneta periksi..
Mukavat soundit ja sovitus. Thumbs up!
Be strong!
+2   +1 +2