How Stupid a Woman Can Be?

Catarina

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Popkorni 02.03.2018
Perkules juu. On kyllä todella näppärä bluesahtava biisi. Vietävän hieno teos alusta loppuun asti. Hyvä tarina ja tulkinta! Tykkään just tuosta, että ne voksut elävät tekstin mukana, eikä vedetä koko ajan samalla suutuntumalla. Sovituskin just oikeaoppinen miellyttävä täsmäpaketti. Matkalla myös niitä makeita pieniä sovituksellisia mausteita. Se loppupuolen kitaranäppäilysoolo on todella kuuma kikkeli. Helppo ja äärimmäisen vahva ysi tälle.
0   +1 +2
 
J. Hifish 27.01.2018
Hyvin tehtyä musaa. Miksaus toimii niinkuin soittokin.Toki tässä mennään bluesoppikoulukaavalla sooloineen päivineen koko biisi läpi, eikä sävellyksellisesti nouse pintaan mitään uutta tai omaperäistä. Mutta enemmän otakin tämän tällaisen kivana savuisena välipalana aina silloin tällöin kuunneltuna. Sanoituskin soljuu hyvin ja välinpitämättömän kuuloinen laulu sopii tähän.
0   +1 +2
 
Marko Toivonen 27.01.2018
Mukavan kuulonen blues kipale. Kyllä tätä mielellään kuuntelee näin lauantai illan ratoksi. Miira taas mieli aiheensa parissa teksin puolella. Hienosti toimiii teksti ja laulu bluesin säestyksellä.
0   +1 +2
 
10
Oikein nautittavaa mustaa meininkiä, rytmiryhmä tanakka ja soolokitara tyylikäs, tosin siinä voisi olla pikkasen vähemmän kaikua. Vokaalipuolella tunnetta on hyvin mukana, mutta teknisesti lausumisessa pientä viimeistelemättömyyden tuntua.
0   +1 +2