Don't You Dare (remix)

Miira

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

curved 26.11.2017
Hyvä coytryn puolelle kääntyvä melodia, tarttuva kertsi ja muutenkin mukavasti mukaansa tempaava sävelkulku. Jos nyt jotain "rakentavaa" kommenttia pitää antaa itse olisin kitarasoolon vetänyt puhtaasti rautalankana steel-kitaramaisella soundilla. Miiran ääni on jälleen hieno. :)
0   +1 +2
 
Tackle 24.11.2017
Kiva tarina ja varmasti oikeasta elämästä totuutta mukana. Sitten kun ollaan jaloillaan niin lähdetään hakemaan jotain muuta... tai jotain. Hyvä musiikki, ehkä hillitympää hihatsua tulis mieleen kokeilla, kun korva tarttuu heti siihen kyytiin alusta asti, nii on sitten aika hallitseva elementti. Varsinkin huomaa sitten kun meno kiihtyy ja se "suhina" jää pois ajassa 3:14 niin ikään kuin helpottaa... Taitaa olla taas vain omia makuasioita mutta että semmosta tuli mielee tällä kertaa :). Joka tapauksessa hyvä versio ja entiseen verrattuna sai aika paljon uusia värisävyjä myöskin.
0   +1 +2
 
Hyvä meno sovituksessa, eihän tuosta puutu enää kuin torvisektio :) Vähän tuolla "I fixed...alone" välillä vokaalit tuntuvat puhdittomilta, johtuuko miksauksesta?
0   +1 +2