Hiljaa

M. Toivonen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

J. Hifish 16.10.2017
Uusi projekti, mutta kyllä tästä silti tunnistaa lauluntekijän oman tavan tehdä biisejä. Tuotannollisestihan nää saundit on kyllä kaukana kahdeksankytluvusta. Jonkinlainen iskelmällisyys tästä paistoi poppisovituksen läpi. Hyvät sanat hyvällä tulkinnalla.
+2   +1 +2
 
9
Ville Kotiranta 15.10.2017
Joo, tämä genre-valtaus oli tervetullut yllätys Markolta! Äänimaailma on tyylikäs ja erityisesti säkeistöjen melodia on makea. Kertsi ei lähde omaan makuun riittävästi lentoon. Laulu kyllä toimii erinomaisesti. Munaa laittaisin joka paikkaan lisää paljon. Siitäkin huolimatta ysin kappale ja jään mielenkiinnolla venailemaan lisää tätä!
+2   +1 +2
 
10
Tätä on saanut odottaa kuin nälkävuotta eli puhdasta poppia Markolta :) Suomenkielistä synakasaria, jota ei edes 80-luvulla ollut tarpeeksi. Ah nuo rumpusoundit ovat silkkaa hunajaa korville, nostalgiatrippi vailla vertaa.
+2   +1 +2
 
Windywalk 15.10.2017
Todella hieno, pään täyttävä soundi heti alusta asti. Elektroninen musa Markolla niin hyvin hallussa, että selvä juttu että tämäntyyppinen musa on kuin muovailuvahaa kaverin käsissä. Jotain kasaria tässä musta on (tämä positiivista). Vaikka biisissä ei mitään kilometrien pituista lyriikkaa, niin hyvin intensiiviset sanat ovat, ja se riittää. Tunnelmaan pääsee heti. Markon laulu aina yhtä upeeta, genrestä riippumatta. Lisää biisejä vaan tähän projektiin!
+2   +1 +2
 
10
Quantum83 15.10.2017
Hieno kappale. Hyvin tehty ja laulettu. Tässä aamukahvin lomassa toimi hyvin. 9,5 eli pyöristetään kymppiin. ;)
+2   +1 +2
 
10
Popkorni 14.10.2017
Olipas kuules hieno synapopitus. Maukas kokonaisuus. Näppäriä juttuja olet tehnyt tuolla voksupuolella. Kuulokekuuntelijalle tämä on erityisen maistuva kokonaisuus. Noissa synasaundeissa on paljon sellaista hyvällä tavalla vanhanaikaista patinaa, josta pidän erittäin paljon. Äijä on kyllä lahjakas ja tunnut taittuvan monenlaiseen musatyyliin. Rispekt!
+2   +1 +2