A New Day

Hut & Shack

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Olavain 14.10.2017
Tässä on melodiaa, kaunis ja ehyt, sekä hyvä soundi.
+1   +1 +2
 
10
NaNa_ 06.10.2017
Ohhoh! Nyt on kyllä kappale joka saa vajoamaan polvilleen :) Sävellyksenä kauniisti kunnioittaa blues-perinteitä. Ja Miiran aivan uskomattoman taidokkaan haikaileva SUURI tulkinta toimii erityisesti! Täydellisyyttä hipova sovitus olisi lunastanut täydellisyyden-mitalin yhdellä skebasoololla ;) Ja EI... ei lainkaan mielestäni hippi, vaan loisto tuotos aivan omassa sarjassaan!
+2   +1 +2
 
9
Kivasti nouseva melodia ja soinnutus sopii oikein hyvin yhteen mieltä kohottavan lyriikan kanssa. Ei niinkään melankolista bluesia, pikemminkin henkii 60-luvun soulia. Todella sielukas laulutulkinta. Omissa korvissani kuulostaa siltä kuin vokaalit olisi miksattu vähän liian kovalle, tahtoo voimakkaimillaan mennä puuroksi, ja toisaalta peittää kitarat. Sovitus on toimiva, vaikka bluesmaisia kitarafillejä ja -sooloa jäin vielä kaipaamaan, samoin jotain erottamaan biisin osia paremmin toisistaan, esim. jousilla. Enemmän hitti- kuin hippimateriaalia.
+2   +1 +2
 
Hosse 21.09.2017
Sävellys oikein hyvä. Olisin kaivannut Blues kitaraa enemmän esille koska tällaisessa biisissä se toimii helvetin hyvin.
+2   +1 +2